Ajankohtaista Siskon Siivouksessa

16.2.2022

Etsimme nyt kesätyöntekijöitä! / We are looking for summer workers!

Siskon Siivouksen kesätyöpaikat ovat nyt julkaistu rekrytointisivuilla. Tarjoamme monipuolisia siivousalan töitä, kattavan perehdytyksen, kilpailukykyisen palkan sekä ihanat työkaverit. Töitä on tarjolla Helsingin, Turun, Tampereen, Jyväskylän, Porin ja Rauman alueelle. Tarjolla on niin kokoaikaisia kuin osa-aikaisiakin paikkoja. Hae nyt!

 

—–

 

The summer jobs at Siskon Siivous have been published and you have the opportunity to join us for the summer 2022! We have several open positions in different areas: Helsinki, Turku, Tampere, Jyväskylä, Pori and Rauma.

8.11.2021

Avoin rekrytointipäivä maanantaisin Helsingissä / Open recruitment day every Monday in Helsinki!

Miltä kuulostaisi työ Siskon Siivouksella? Toimintamme kasvaa ja pidämme jatkossa joka maanantai klo 10-15 avoimen rekrytointipäivän Helsingin toimistollamme (Ruosilantie 11). Tule juttelemaan meidän kanssa eri työmahdollisuuksista, mikäli työ kasvavassa ja kehutussa puhtausalan yrityksessä kiinnostaa!

 

Voit saapua paikalle oman aikataulusi mukaan, sinun ei tarvitse ilmoittautua etukäteen 🙂. Otathan rekrytointipäivään mukaasi virallisen henkilöllisyystodistuksen sekä mahdollisen todistuksen työnteko-oikeudesta. Toimistomme sijaitsee osoitteessa Ruosilantie 11.

 

Tutustu Siskon Siivouksen avoimiin työpaikkoihin täällä.  TERVETULOA MAANANTAISIN KÄYMÄÄN!
– – – –

Would you like to work at Siskon Siivous? Our business is growing and in the future we will have an open recruitment day every Monday at 10-15 o’clock in our office in Helsinki (Ruosilantie 11).

 

You are warmly welcome to chat with our staff about open positions. Come when you can, no advance booking needed 🙂. Please bring your passport and possible residence permit with you.

 

Read more about our open jobs here. WELCOME ON MONDAY!

13.4.2021

Uusimmat luvut Siskon Siivoukselta

Koronasta huolimatta Siskon Siivous on kasvanut huimasti!

.

Vuoden 2020 liikevaihto oli 20 M€, joka on 33 % kasvua edelliseen vuoteen. Olemme rekrytoineet paljon uusia työntekijöitä, meitä puhtauden ammattilaisia on jo 980, edustamme 61 eri kansalaisuutta ja toimimme 65 paikkakunnalla. Olemme panostaneet työntekijöidemme koulutuksiin, joihin osallistuminen on ollut ihailtavan aktiivista.

.

Kiitos kasvusta ja kehityksestä kuuluu meidän mahtaville asiakkaillemme ja työntekijöillemme!

4.4.2021

Kesätyöntekijöiden rekrytointi on käynnissä!

Siskon Siivouksen kesätyöpaikat ovat nyt julkaistu rekrytointisivuilla.

.

Tarjoamme monipuolisia siivousalan töitä, kattavan perehdytyksen, kilpailukykyisen palkan sekä huippu tiimin. Töitä on tarjolla Helsingin, Turun ja Tampereen alueelle. Tarjolla on niin kokoaikaisia kuin osa-aikaisiakin paikkoja!

.

Tule mukaan puhtauden erikoisjoukkoihin!

5.3.2021

Siskon Siivous mukana tuomassa helpotusta terveydenhoitoalan ammattilaisten arkeen Turussa

Siskon Siivous on mukana huoneistohotelli Hiisi Homesin ja turkulaisen ravintolayrityksen Voiveljien kanssa tarjoamassa terveydenhoitoalan ammattilaisille asumisen tilapäiskodissa Turussa veloituksetta sulun ajan 8.-28.3.2021 takeaway-ruokailumahdollisuudella. Tilapäiskodin vuokraaminen mahdollistaa hengähdyshetken hektisestä arjesta omatoimisen karanteenin, levon ja valmiin herkullisen ruoan merkeissä puhtaissa tilapäiskodeissa ja lakanoissa.

.

Siskon Siivous vastaa tilapäiskotien siisteydestä ja terveysturvallisuudesta siivoamalla tilapäiskodit aina edellisen asukkaan lähdettyä THL:n asettamien standardien mukaisesti.

.

Lue lisää Siskon Siivouksen ja Hiisi Homesin yhteistyöstä.

6.10.2020

Siskon Siivoukselle myönnetty Kauppalehden Kasvaja 2020 sertifikaatti

Siskon Siivouksen liikevaihto on kolmen vuoden aikana kasvanut keskimäärin vuositasolla yli 10 prosenttiyksikköä päätoimialaluokkansa keskitasoa nopeammin. Kauppalehti on myöntänyt meille Kasvaja-sertifikaatin, joka kertoo yrityksemme kyvystä luoda menestyksekästä liiketoimintaa.

.

Kiitos kasvusta kuuluu meidän mahtaville työntekijöillemme, yhteistyökumppaneille sekä asiakkaille. Haluamme jatkaa samalla polulla ollen luotettava, ammattitaitoinen puhtausalan kumppani sekä erinomainen työnantaja tulevaisuudessakin.

.

Lue lisää Kasvaja-sertifikaatista ja myöntämisperusteista.

18.8.2020

Otamme käyttöön kasvomaskit kaikilla työntekijöillämme

Haluamme pitää hyvää huolta henkilökunnastamme ja asiakkaistamme, siksi otamme käyttöön kasvomaskit, joita työntekijämme käyttävät aina ollessaan samassa tilassa muiden kanssa.

.

Kaikille työntekijöille on annettu käyttöön uudelleen käytettäviä kankaisia kasvomaskeja ja käsidesiä. Kasvomaskeja käytetään aina julkisissa kulkuvälineissä, työkaverin kanssa autossa ja asiakaskohteissa, kun muita ihmisiä on paikalla. Maskit on tarkoitettu virustartunnan ennaltaehkäisyyn, korona- ja desinfiointisiivouksissa käytämme aina teholtaan suojaavampia maskeja sekä muita suojavälineitä.

.

Kasvomaskin käytön lisäksi on tärkeää noudattaa tärkeimpiä torjuntatoimia: hyvä käsihygienia, hyvä yskimishygienia, lähikontaktien välttäminen sekä kasvojen, nenän ja suun koskettelun välttäminen.

.

Meiltä saa tilattua kaikkien siivouspalvelujen lisäksi suojavälineitä ja käsidesiä:

  • Kirurginmaski 0,99 € / kpl + alv
  • Käsidesi pumppupullossa 0,5 l 12,90 € + alv
  • Jalallinen annosteleva käsidesiautomaatti 241,80 € + alv
  • 5 l kannu käsidesin hinta 42,90 € + alv

Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.

.

Olethan yhteydessä omaan yhteyshenkilöösi tai myyntiin 029 3400 900, autamme mielellämme!

23.4.2020

Verkkokoulutuksella varmistetaan työntekijöiden osaaminen myös poikkeusaikana

Olemme ottaneet Siskon Siivouksella käyttöön uuden Vuolearning oppimisalustan, johon omat asiantuntijamme ovat luoneet moderneja verkkokursseja varmistamaan työntekijöidemme ammattitaitoisen osaamisen.
.
Koronasiivouksesta ja koronan vaikutuksesta siivoustyöhön laadittiin oma kurssi, jonka kaikki työntekijämme ovat suorittaneet hyväksytysti. Verkkokurssit pitävät sisällään lisäksi perehdyttämisen siivoustyön ammattimaiseen tekemiseen, riskien kartoituksen, turvallisuushavainnot sekä kaiken laatukäsikirjamme mukaisen toiminnan. Kaikki verkkokurssimme ovat tarjolla suomeksi, englanniksi ja viroksi.
.
Toimintamme tähtää aina asiakkaidemme ja työntekijöidemme viihtyvyyteen, terveyteen ja hyvinvointiin. Modernit verkkokurssit mahdollistavat kaikille työntekijöillemme oman osaamisensa päivittämisen paikasta ja ajasta riippumatta.
4.3.2020

Alkuvuosi on ollut täynnä hotellien startteja

Hotellisiivouksen tiimi on ollut kiireinen alkuvuoden, kun starttaamme jopa 8 hotellia, joista osa on Helsingissä ja osa Tampereella. Siivouksen aloittaminen on onnistunut erittäin hyvin ja olemme olleet tyytyväisiä asiakkailta saatuihin palautteisiin. Onkin syytä antaa oikein iso kiitos kaikille työntekijöille hotellisiivouksessa!
*
Olemme myös olleet onnekkaita, sillä olemme rekrytoinneissa löytäneet joukkoomme ihania kerroshoitajia, apuemäntiä ja hotelliemäntiä! Siskon Siivous on kasvanut yli sadan työntekijän voimin jo vuoden 2020 aikana ja rekrytoimme jatkuvasti lisää työntekijöitä joukkoomme.
26.2.2020

Kesätyöpaikat ovat julkaistu!

Siskon Siivouksen kesätyöpaikat kesälle 2020 ovat julkaistu!

 

Tule mukavan siivoustiimimme kesäksi ja opi siivoustyön periaatteet. Meillä on kaikille kesätyöntekijöille koulutus ennen töiden alkua, joustavat työajat, mahtava tiimi ja mukavat työkaverit sekä mahdollisuus työllistyä yritykseemme kesän jälkeen. Maksamme kilpailukykyistä palkkaa ja otamme kesän työntekijät tiiviisti mukaan toimintaamme, kesän lopuksi vietämme yhdessä myös elojuhlia. Työpaikkoja on tarjolla monipuolisesti niin kokoaikaisena kuin osa-aikaisenakin.

 

Lue lisää kesätöistä ja tutustu kesätyöpaikkoihin kesätyö-sivuillamme!

12.11.2019

Siskon Siivous täyttää 25 vuotta!

Juhlimme lauantaina 23.11. 25-vuotiasta Siskon Siivousta koko yrityksen voimin! Juhliin on kutsuttu jokainen Siskon Siivouksen työntekijä. Illan ohjelmassa on mm. puheita ja palkitsemme vuoden ajalta siivoojia hyvästä työstä. Gaalassa nautimme hyvästä seurasta, monikulttuurisesta musiikista ja herkullisesta ruoasta juhlavin tunnelmin.

 

Nyt on syytä juhlia!

11.10.2019

Hai-messut 14.-16.11.2019

Olemme Siskon Siivouksen voimin mukana Helsingin ammatti-isännöitsijät HAI ry:n koulutus- ja messuristeilyllä 14.-6.11.2017. Hai-messuille tulijat pääsevät keskustelemaan kanssamme, kuinka siivouspalvelut toteutetaan toimivana kokonaisuutena.

Helsingin alueen isännöitsijät, nähdään siellä!

20.9.2019

Siskon Siivous täyttää 25 vuotta!

Siskon Siivous syntyi 25 vuotta sitten ja on siitä asti ollut koti monille puhtauden alan asiantuntijoille. Toiminta on muuttunut näiden vuosien aikana, mutta intohimo siivoukseen meillä on ollut aina. Olemme onnistuneet luomaan yhteisön, jossa ollaan ylpeitä siivousalan ammatista ja Siskon Siivouksen perheeseen kuuluu jo 700 työntekijää.

 

Nyt on syytä juhlaan!

9.9.2019

Kiinteistöalan vuosiseminaari 7.-8.11.2019

Osallistumme Kiinteistöalan Vuosiseminaariin Tamperetalossa 7.-8.11.2019. Seminaarissa Siskon Siivousta edustavat asiakkuusjohtajat Satu Alestalo ja Irene Parviainen.

 

Tänä vuonna tapahtumassa tarkastellaan alaa ilmastonmuutoksen näkökulmasta ja kerrommekin mielellämme ympäristöystävällisen siivouksen toteuttamisesta juuri teidän kiinteistössänne.

 

Tule keskustelemaan puhtauden ratkaisuista ja osallistumaan 3h kotipalvelulahjakortin arvontaan osastollemme numero 6!

 

4.9.2019

Etsimme joukkoomme puhtauden ammattilaisia!

Siskon Siivous kasvaa jatkuvasti sekä Hesingissä, Turussa, Tampereella, Porvoossa että niiden lähialueilla. Tämän takia meillä on myös aina rekrytointi auki ja etsimme joukkoomme reippaita siivoojia sekä ajoittain puhtausalan esimiehiä.

Meillä kaikki työntekijämme ovat omilla palkkalistoillamme emmekä käytä lainkaan ulkopuolista vuokratyövoimaa. Tiedämme, että tyytyväiset ja hyvin perehdytetyt työntekijät mahdollistavat meille myös tyytyväiset asiakkaat!

 

Hae meille töihin tai vinkkaa Siskon Siivousta omille verkoistoillesi. Kaikki avoimet työpaikat ja hakulomakket löytyvät rekrytointisivuiltamme.

Lisää tietoa Siskon Siivouksen työyhteisöstä löytyy myös blogistamme!

17.6.2019

Onnistunut startti Kangasalla Place to Sleep -hotellissa

Olemme aloittaneet siivoukset Place to Sleep -hotelliketjun kanssa Kangasalla. On mielenkiintoista olla mukana uuden autonomisen hotellin päivittäisessä toiminnassa. Onnittelut Tampereen tiimin palveluesimiehelle Simo Tenhuselle ja asiakkuusjohtajalle Satu Alestalolle onnistuneesta startista!

 

Place to Sleep -hotelli herätti myös median huomion ja hotellin avaamisesta uutisoitiin Aamulehdessä 14.6.2019.

Lue koko artikkeli Aamulehden sivuilta!

20.4.2019

Kesätyöntekijöiden rekrytointi on käynnissä

Etsimme kesäksi reippaita työntekijöitä mm. rakennus- ja loppusiivouksiin sekä ylläpitosiivouksiin. Me koulutamme sekä perehdytämme työtehtäviin. Aikaisempaa kokemusta emme työntekijöiltä vaadi, kunhan on halua tehdä puhtaasti parasta, siistiä jälkeä asiakkaillemme!

 

Kaikki Siskon Siivouksen työpaikat löytyvät rekrytointisivuiltamme. Kutsumme valitut hakijat 7.5. kesätyöntekijöiden rekrytointipäivään, missä suoritamme haastattelut.

~~~~~~

We are looking for summer employees!

 

Open positions can be found in our recruiting site. We will invite chosen candidates to our recruitment day on 7.5.

Please note that we communicate with employees in Finnish or in English!

28.2.2019

Taloyhtiö 2019 -tapahtuma 10.4.2019

Kiinteistöalan kevään ykköstapahtuma Taloyhtiö 2019 järjestetään 10.4. Helsingin messukeskuksessa.

 

Me olemme Siskon Siivouksen voimin myös paikalla kertomassa kattavista palveluistamme kaikkiin puhtauden ratkaisuihin. Tule tutustumaan ja keskustelemaan kanssamme, kuinka toteutamme laadukkaasti ja kustannustehokkaasti taloyhtiöiden kokonaisvaltaisen puhtaanapidon.

Tapahtumassa Siskon Siivouksen Laura Louhi kertoo mielellään lisää, kuinka siivous hoidetaan juuri teidän kohteessanne!

31.1.2019

Nimityksiä Siskon Siivouksen myyntiosastolla

Siskon Siivouksen myyntitiimi on uudistunut ja kasvanut

Myyntitiimeissä palvelevat:

 

Pääkaupunkiseutu

Markku Säkö – myyntijohtaja

Mia Blanc – myyntipäällikkö sopimussiivous

Jarmo Pääkkönen – myyntipäällikkö, rakennusten loppusiivoukset ja erikoissiivoukset

Carl Jahn – myyntipäällikkö rakennusten loppusiivoukset ja erikoissiivoukset

 

Pirkanmaa

Simo Tenhunen – palveluesimies

 

Varsinais-Suomi

Saana Raessuo – palvelupäällikkö

Kim Kukkonen – myyntipäällikkö

 

Itä-Uusimaa

Hannu Koskinen – aluepäällikkö ja myynti

10.1.2019

International Fun Day at Work 25.1.2019

Perjantaina 25.1.2019 vietetään kansainvälistä pidä hauskaa töissä -päivää ja mekin Siskon Siivouksella osallistumme siihen!

Päivän aikana hassuttelemme, herkuttelemme ja vietämme aikaa yhdessä. On ihanaa ilahduttaa työkavereita ja tehdä yhdessä unohtumaton työpäivä!

 

Siskon Siivouksen tunnelmia voi seurata Instagramista ja Facebookista @siskonsiivous

5.11.2018

Hai-risteily 15.-17.11.2018

Siskon Siivous osallistuu Helsingin Ammatti-Isännöitsijät ry:n risteilylle 15.-17.11.

Luentojen lomassa verkostoidutaan ja perjantaina me yhteistyökumppanit olemme messuilla kertomassa toiminnastamme ja palvelukokonaisuuksistamme. Risteilylle lähtevät meiltä Hannu Koskinen, Mia Blanc ja Jarmo Pääkkönen.

 

Löydät meidät messuilla osastolta 8, tervetuloa keskustelemaan puhtauden ratkaisuista!

2.11.2018

Kiinteistöalan Vuosiseminaari 14.-15.11.2018

Osallistumme Siskon Siivouksen voimin Kiinteistöalan Vuosiseminaariin 14.-15.11. Tampere-talossa. Vuosiseminaarin sydämessä on Piazza, missä verkostoidutaan yhteistyökumppanien voimin. Tapahtumassa meitä edustavat Terhi Kotkansalo ja Irene Parviainen.

 

Löydät meidät messujen osastolta numero 9, tervetuloa!

26.11.2018

Siskon Siivous laajeni Pirkanmaalle ja Varsinais-Suomeen

Siskon Siivous on avannut toimistot Tampereella ja Turussa. Tarjoamme kaikki siivouspalvelut yrityksille oman henkilöstön voimin Uudellamaalla, Itä-Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa. Valtakunnallisia asiakkaita palvelemme jatkossakin yhteistyökumppaneiden kautta.

 

TAMPERE
Tammelan puistokatu 14-16
33100 Tampere

 

TURKU

Satakunnantie 31
20300 Turku

Puh. 020 3400 900

siskon.siivous@siskonsiivous.fi

8.1.2018

Yhteistyö Amiedun kanssa kouluttaa puhtausalan huippuosaajia

Siskon Siivous on aloittanut Amiedun kanssa strategisen yhteistyön henkilöstön kouluttamiseksi. Työntekijät ovat yrityksemme tärkein voimavara ja yhteistyöllä haluamme varmistaa, että heillä on käytössään aina alan viimeisin tieto ja osaaminen, mikä heijastuu positiivisesti työtyytyväisyyteen, motivaatioon ja ammattiylpeyteen. Meille on tärkeää, että työntekijöidemme on kiva tulla töihin ja se näkyy myös erinomaisena asiakastyytyväisyytenä.

 

Lue lehdistötiedote.