Teollisuussiivous

Etsitkö teollisuussiivoukseen ammattitaitoista siivouspalvelua, jolle voit aidosti ulkoistaa siivouksen? Haluatko yhteistyökumppaniksi siivouspalveluyrityksen, jonka kanssa kaikki sujuu, työn jälki on loistavaa ja joka on kokenut teollisuustilojen siivooja?

Siskon Siivous tarjoaa kokonaisvaltaista ja kustannustehokasta teollisuussiivouspalvelua, joka vastaa kaikkiin tarpeisiinne. Teemme teollisuussiivouksia Uudellamaalla, Turun seudulla ja Tampereen seudulla sekä myös valtakunnallisesti.

Räätälöimme siivouspalvelun juuri sinun toimitilojesi tarpeisiin ja budjettiin sopivaksi sillä ajatuksella, että sinä voit nostaa jalat pöydälle siivouksen suhteen, me hoidamme kaiken puolestasi. Varmistamme pitkällä kokemuksellamme tuotantonne toimivuuden ja häiriöttömyyden sekä turvalliset olosuhteet työntekijöillenne. Siskon Siivouksella vaativia teollisuuskohteiden asiakkuuksia hoitaa nimetty ja kokenut tiimi ja esihenkilö, joilla on vuosien kokemus vaativista kohteista. Jokainen tiimin jäsen on saanut pitkän perehdytyksen työhön sekä työturvallisuuden huomiointiin.

Tutustu kattavaan teollisuussiivouspalveluumme lisää tällä sivulla ja ota yhteyttä meihin, niin suunnitellaan paras mahdollinen siivouspalvelu juuri teille!

Teollisuussiivous Siskon Siivoukselta.

Helppoa ja huoletonta
teollisuussiivousta

Ulkoista teollisuustilojen ja yleisten tilojen siivous ammattilaiselle ja varmistat, että kiinteistöstä pidetään hyvää huolta. Me huolehdimme puhtaudesta palvelutakuulla.

Räätälöity teollisuussiivous-palvelu

Teollisuussiivouksessa puhtauden vaatimus on korkea. Olennaisinta on varmistaa tuotannon toimintavarmuus puhtailla laitteilla ja ympäristöllä ja lopputuotteiden turvallisuus, sekä olla osaltaan edesauttamassa toiminnan keskeytyksettömyyttä ja työturvallisia työskentelytiloja kaikille osapuolille.  

Räätälöimme täsmälleen teidän tarpeitanne, laatutasoanne ja budjettianne vastaavan siivouspalvelukokonaisuuden. Laadimme yhdessä teidän kanssanne vuosikellosuunnitelman. Noudatamme toiminnassamme elinkaariajattelua, joten sisällytämme vuosikellosuunnitelmaan ylläpitosiivouksen lisäksi kaikki tarvittavat muutkin siivoustyöt (esim. suursiivoukset, ikkunanpesut, yläpölyjen poistot), jotta kiinteistönne ja tilanne pysyvät mahdollisimman pitkään hyväkuntoisina.

Teollisuussiivous tarkoittaa teollisuus- ja tuotantotilojen säännöllistä ja jatkuvaa puhtaanapitoa. Sen tavoitteena on ylläpitää sovittua puhtaustasoa ja varmistaa tilojen siisteys päivittäisessä käytössä. Ylläpitosiivous sisältää erilaisia tehtäviä, jotka on sovitettu tilojen ja toiminnan erityisvaatimuksiin. Palvelut voivat vaihdella eri teollisuudenalojen tarpeiden mukaan. Varmistamme esim. tuotannon tilojen, laitteiden ja kuljettimien puhtauden ja sitä kautta lopputuotteiden hygieenisyyden. Esimerkiksi elintarviketeollisuudessa tämä on oleellista, jotta lopputuotteet ovat turvalliset.

Ammattitaitoiset tekijät huomioivat teollisuus-/ ja logistiikkakohteiden siivouksissa muun muassa:

  • Työvaiheiden oikeaoppisen rytmittämisen, jotta asiakkaan prosessit eivät keskeydy.

  • Tekijöiden oikean työturvallisuuden ja riittävän perehdytyksen kohteeseen ja työhön.

  • Siivouksen ja puhtauden merkityksen kohteen omien työntekijöiden työturvallisuuteen.

Kokonaisvaltaista teollisuussiivousta

Teemme jokaiselle teollisuusasiakkaallemme myös perussiivoukset ja yksittäiset kertasiivoukset. Siskon Siivouksella on vuosien kokemus määräajoin suoritettavista perussiivouksista. Ymmärrämme suursiivouksien säännöllisen tarpeen ja huolehdimme asiakkaan vuosikellosta, jotta asiakkaan laitteet pysyvät kunnossa, ja joilla täydennetään ylläpitosiivouksen päivittäistä siivousta. Lisäksi kauttamme saa kaikki saniteettitarvikkeet.

Teemme säännöllisesti laadunvalvontaa ja kirjaamme kaikki omavalvonnat, laatukierrokset ja palautteet toiminnanohjausjärjestelmäämme. Tämä takaa, että olemme aina ajan tasalla tilojesi ja asiakkuutesi osalta. Raportoimme sinulle säännöllisesti sopimuksen mukaan.

Siskon Siivouksen sydän on asiakkaillemme suunniteltu digitaalinen palvelukeskus, jossa saatte juuri omiin tarpeisiinne räätälöidyn kokonaisuuden. Näette palvelukeskuksessa ajantasaisesti tärkeät mittarit ja voitte kommunikoida asiakaspalvelumme ja yhteyshenkilönne kanssa.

Varmista, että sinun teollisuus- tai tuotantotilasi on juuri niin puhdas kuin haluat ja siivouspalvelu sujuu ilman turhaa energian ja ajan haaskausta – valitse Siskon Siivous!

Miksi teollisuussiivous Siskon Siivoukselta?

Aidosti kokonaisvaltainen siivouspalvelu
Voitte ulkoistaa siivouksen meille täysin. Laadimme yhdessä kanssanne vuosikellosuunnitelman ja sen jälkeen me hoidamme loput. Meidän ammattitaitoiset ja koulutetut siivoojat varmistavat, että tilat ovat siivouksen jälkeen puhtaat, edustavat ja täysin käyttövalmiit.
Vastuullista siivousta
Huolehdimme työntekijöidemme työolosuhteista ja varmistamme, että he jaksavat työssään. Teemme jatkuvaa reittioptimointia, jotta saamme vähennettyä autojemme CO2-päästöjä. Käyttämämme aineet ja välineet ovat ympäristöystävällisiä. Käytämme mahdollisimman vähän kemikaaleja, jotta pinnat säästyvät ja kemikaalialtistus pienenee. Tarjoamme myös täysin kemikaalitonta siivousta.
Kustannustehokas ja räätälöity siivouspalvelu
Räätälöimme palvelumme tarpeidenne ja budjettinne mukaan. Varmistamme oikean mitoituksen ja käytämme uusimpia teknologioita, kuten koneellisia menetelmiä, mikrokuituja ja robotiikkaa, joilla parannamme siivouksen tehokkuutta ja tarkkuutta. Hyödynnämme lisäksi mm. kävijälaskureita, joilla pystymme seuraamaan todellista siivoustarvetta ja saavuttamaan kustannussäästöjä.
Oma yhteyshenkilö
Saatte oman yhteyshenkilön, johon voi ottaa yhteyttä kaikissa asioissa ja hänet tavoittaa helposti. Näin voimme reagoida tarpeisiinne nopeasti ja varmistaa sujuvan kommunikoinnin.
Sama, tuttu siivooja
Haluamme, että jokainen meidän työntekijä voi olla ylpeä omasta työstään ja työpaikastaan joka päivä. Panostamme työhyvinvointiin, joten sairauspoissaolomme ja vaihtuvuutemme ovat todella pientä.
Koulutettu henkilöstö
Meillä jokainen työntekijä saa kattavan perehdytyksen ja panostamme asiakkaan kunnioitukseen sekä palveluun. Vuoden 2024 loppuun mennessä jokaisella esihenkilöllä ja ohjaajalla on ammattitutkinto ja työturvallisuuskortti.

Asiakaskokemuksia
Siskon Siivouksesta

“Meillä oli menneisyydessä haasteita siivouksen kanssa, koska laatu ei vastannut odotuksia. Nykyään toimistollamme on juuri niin siistiä kuin olemme sopineet! Yhteistyö Siskon Siivouksen kanssa on helppoa ja sujuvaa. Siivoukset hoidetaan ajallaan ja porukka on mukavaa.”

Pauliina Luukkainen
Talentech

Toimistomme siisteys oli ennen haaste, emmekä voineet aina luottaa, että tilat ovat aamuisin puhtaat ja käyttövalmiit. Siivoojat vaihtuivat ja kommunikointi oli hankalaa. Siskon Siivous on ratkaissut tämän tarjoamalla meille nimetyn siivoojan ja kuuntelemalla tarpeitamme. Yhteistyömme on helppoa, viesteihimme vastataan nopeasti ja toiminta on suunnitelmallista. Arvostamme siivouksen laatua, joustavuutta ja aitoa työntekijöistä huolehtimista!”

Ingela Lindroos
Konstsamfundet

“Siskon Siivous pitää asiakkaaseen yhteyttä, muissakin kuin mahdollisissa ongelmatapauksissa ja tekijät tulevat aina hymyssä suin töihin. Eniten pidämme siitä, että työnjohdossa tai siivoojissa ei ole tapahtunut vuosien varrella kovinkaan paljon muutoksia. Siskon Siivouksen kanssa standardit ovat pysyneet samoina ja palvelulupauksesta on pidetty kiinni. Ei pelkästään viikkoja ja päiviä, vaan jo vuosia. Laadukkaasta palvelusta on tullut meille itsestäänselvyys.”

Turkka Huhtala
Filmlike Oy

“Meillä on hyvä ja mutkaton yhteys meidän asiakkuudestamme vastaavan henkilön kanssa. Siskon Siivouksella on myös hinta-laatusuhde kohdillaan ja koen, että teillä on oikeasti halua ymmärtää ja tuntea asiakas, emmekä ole vain yksi excel-rivi tuhansien joukossa. Meidät oikeasti halutaan tuntea, jotta palvelu voidaan räätälöidä meitä varten.”

Anna Berglind
CapMan

“Näemme konkreettisesti hyvän siivoustyön tulokset! Yhteistyö sujuu laadukkaasti, siivouksen jälki on hyvää ja avoimeen asiakaspalveluun sekä asiakastyytyväisyyteen panostetaan. Asioista on helppo keskustella ja sopia. Suosittelen lämpimästi Siskon Siivousta.”

Susanna Kanttura
As Oy Raision Viheriäistentammi

“Etsimme showroom-myymäläämme siivousyritystä, joka taitaa laadukkaan siivouksen. Halusimme siivoukseen kumppanin, joka voi tarjota meille vakituisen siivoojan ja on kooltaan meille sopiva; tarpeeksi pieni tarjotakseen henkilökohtaista palvelua, mutta tarpeeksi pitkällä kokemuksella ja riittävällä henkilökunnalla varustettu yritys. Arvostamme mahdollisuutta määrittää siivouksen yksityiskohdat itse ja helppoa yhteydenpitoa. Pidämme Siskon Siivouksesta työntekijöiden positiivisuuden, laadukkaan siivouksen ja vaivattoman kommunikoinnin vuoksi.”

Satu Miettinen
Isku Interior Oy

“Helsingin Pörssiklubilla on vuosittain noin 20 000 kävijää, mikä asettaa siivoukselle korkeat vaatimukset. Vanhan ja arvokkaan rakennuksemme hoito vaatii erityistä materiaalien tuntemusta ja on tärkeää, että voimme luottaa, että siivouksessa käytetään oikeita aineita ja välineitä. Pidämme Siskon Siivouksesta, koska yhteistyö on mutkatonta ja siitä, että he huolehtivat työntekijöidensä ammattitaidosta sekä hyvinvoinnista. Me voimme näin keskittyä omaan työhömme ja luottaa siihen, että tilamme ovat aina edustavassa kunnossa.”

Michael Nyman
Helsingin Pörssiklubi

“Asiakaspalvelunne on todella laadukasta! Olemme yhdessä kehittäneet toimintaamme teidän esihenkilöidenne kanssa ja saaneet teiltä paljon asiantuntevaa apua ja neuvontaa siivoukseen. Siivoukset toteutuvat ajallaan ja lupausten mukaisesti!”

Päivi Lapveteläinen
Hiisi Homes

“Yhteistyö Siskon Siivouksen kanssa on alusta asti sujunut hyvin. Olen saanut aina nopeasti yhteyden tarvittavaan henkilöön ja asiat on saatu ratkaistua nopealla aikataululla. Kiitos kaikille hotellimme siivoojille iloisesta asenteesta. Teillä on upea “kaikki järjestyy”-asenne!”

Emmi Silvasti
Hotelli Korpilampi

Teollisuussiivous hinta

Teollisuussiivouksen hinta määräytyy kohdekohtaisesti palvelun laajuuden ja erityisvaatimusten mukaan. Hintaan vaikuttavat mm. siivottavan kohteen pinta-ala, siivouskertojen määrä ja millainen palvelukokonaisuus räätälöidään. Hintaan sisältyy kaikki tarvittavat siivousvälineet ja -aineet.

Räätälöimme täysin teidän tarpeitanne ja toiveitanne vastaavan puhtauspalvelukokonaisuuden ja hinta määräytyy sitten sen mukaan. Hintamme ovat kiinteät ja kustannustehokkaat eli tiedät täsmälleen, mistä maksat, miten paljon ja mitä sillä saat.

Kun haluat tietää tarkan hinnan teollisuussiivouksesta, ota yhteyttä meihin ja pyydä tarjous.

Näin teollisuussiivouspalvelu toimii

1.
Ota yhteyttä meihin ja pyydä meiltä tarjous.
2.
Myyjämme on sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Teemme lisäkartoituksen tarpeistanne ja toiveistanne. Tarvittaessa myyjämme vierailee kohteessa.
3.
Kartoitusten pohjalta teemme kustannus-tehokkaan tarjouksen.
4.
Kun hyväksytte tarjouksen, allekirjoitamme sopimuksen. Heti sopimuksen teon jälkeen sovimme aloituksen yksityiskohdat ja aloituspalaverin ajankohdan.
5.
Pidämme kanssanne aloituspalaverin, johon meiltä osallistuu palvelupäällikkö ja esihenkilö. Käymme yhdessä läpi mm. turvallisuusasiat, erityistoiveet, palaverikäytännöt, harvemmin tehtävien töiden vuosikellon ja tutustumme tarkemmin kohteeseen.
6.
Teille sopivan ajan kuluttua aloituksesta, pidämme tiloissanne yhteisen laatukierroksen ja teemme tarvittaessa muutoksia yhteistyöhön.

Helppo ja toimiva teollisuussiivous
Siskon Siivoukselta

Räätälöimme teidän tarpeita, laatutasoa ja budjettia vastaavan siivouspalvelukokonaisuuden ja huolehdimme kaikesta. Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon jo tänään!

Laadukasta siivouspalvelua yrityksille jo 30 vuotta

Vuonna 1994 perustettu Siskon Siivous on kulkenut pitkän matkan perheyrityksestä monipuolisesti ja kattavasti kaikki siivouspalvelut yrityksille tarjoavaksi puhtausalan moniosaajaksi.

Työntekijämme ovat yrityksemme sielu ja palvelumme kulmakivi. Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta, huolehdimme heidän hyvinvoinnista ja koulutuksesta. Ja siksi meille halutaan töihin ja meillä viihdytään. Tyytyväiset työntekijät takaavat myös siivouksen laadun.

Siivouspalvelut yrityksille valtakunnallisesti

Toimistomme löytyvät Helsingistä, Tampereelta, Turusta ja Porvoosta, mutta palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti. Pienemmillä paikkakunnilla teemme yhteistyötä paikallisten, luotettavien ja hyvät laatukriteerit täyttävien pienyrittäjien kanssa. Tällä varmistamme korkeatasoisen palvelun kaikille asiakkaille ympäri Suomen. Palvelun laadun ja yhdenmukaisuuden takaavat esihenkilömme ja palvelupäällikkömme, jotka seuraavat palvelun toteutusta ja ylläpitävät Siskon Siivouksen toimintaperiaatteita kaikilla asiakkailla.
Irene Parviainen

Asiakkuusjohtaja
Valtakunnalliset asiakkuudet
040 833 3911
irene.parviainen@siskonsiivous.fi

Palvelutakuu kaikille siivouspalveluille

Lupaamme, että hoidamme työvelvoitteemme aina sovitun mukaisesti. Tämän varmistavat ensiluokkaiset palveluesihenkilömme ja palvelupäällikkömme ammattitaitoisten siivoojien ja hyvän perehdytysohjelmamme avulla. Mikäli kuitenkin laatupoikkeamia tapahtuu, lupaamme aina korjata puutteet 24 h sisällä.

Henkilökunnan ammattitaito, hyvinvointi ja työtyytyväisyys ovat keskeisiä tekijöitä asiakastyytyväisyydessä ja palvelutakuussa. Käytämme vakituista henkilökuntaa, tarjoamme kattavan perehdytyksen, henkilökohtaiset koulutussuunnitelmat ja kannustamme jatkuvaan kehittymiseen. Esihenkilöt tukevat työntekijöiden hyvinvointia päivittäin, ja henkilöstön työtyytyväisyyttä seurataan säännöllisesti. Alhainen sairauspoissaolojen määrä ja pitkäaikaiset työsuhteet kertovat hyvästä henkilöstöpolitiikastamme.

Usein kysytyt kysymykset – teollisuussiivous

Ota yhteyttä!

Pyydä tarjous tai kysy lisää! Täytä ja lähetä oheinen lomake, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

 

Huomaathan, että löydät kaikki avoimet työpaikkamme tämän linkin kautta. Hyväksymme vain hakemukset, jotka on vastaanotettu rekrytointijärjestelmämme kautta.

You can find all open positions via the link. Please note we only accept applications received through our recruitment system.

© 2024 Siskon Siivous Oy