Erikoissiivous

Erikoissiivous sisältää useita palveluita:

Raivaussiivous

Kalmasiivous

Homesiivous

Desifiointisiivous

Otsonointi

Siskon Siivouksen erikoissiivous on luotettavaa ja turvallista!

 

Palveluihimme kuuluvat kaikki erilaiset erikoissiivouksen palvelut, kuten kalmasiivous, raivaussiivous, hajunpoistot, desinfiointi ja otsonointi. Tarjoamme ratkaisuja kaikkiin puhtauden ongelmiin!

 

Joskus on vaikea tunnistaa omaa siivouspalvelun tarvetta. Mikä avuksi näihin tahroihin? Onko palvelua, millä saa sekä tavarat ulos talosta että tilat puhtaiksi? Ole rohkeasti meihin yhteydessä, kerro tilanteesi ja me autamme palveluiden valinnassa. Erikoissiivous vaatii aina omat välineet, perehdytetyt työntekijät ja turvalliset työskentelytavat, jotka meiltä Siskon Siivoukselta löytyvät!

Häätöhuoneistojen siivoukset
Asuntojen tyhjennykset ja siivoukset
Asuntojen raivaussiivoukset ja eritteiden desinfioinnit

Me Siskon Siivouksella suoritamme huoneistojen tyhjennyksiä ja desinfiointisiivouksia. Jos ihmisen elämänhallinta pettää fyysisen tai psyykkisen sairastumisen johdosta, saattaa tavaraa ja roskaa kertyä kotiin hallitsemattomia määriä. Hamstraus ja suuret roskamäärät houkuttelevat tuholaisia, aiheuttavat terveys- ja hajuhaittaa sekä ovat paloturvallisuusriski.

 

Mikään inhimillinen ei ole meille Siskon Siivouksessa vierasta. Ammattitaitoiset siivoojamme ovat tottuneet työskentelemään haasteellisissakin olosuhteissa, heidät on koulutettu kohtaamaan asiakkaat luottamuksella ja turvallisesti, sekä suojautumaan asianmukaisesti. Erikoissiivous hoitaa kaikki haasteelliset siivouksen kokonaisvaltaisesti.

 

Sosiaaliviranomaiset ja pelastusviranomaiset joutuvat toisinaan puuttumaan tapauksiin, joissa asunnosta on tullut tavaravuorten vuoksi vaarallisia. Asunnoille on määritelty palokuorma, joka tarkoittaa asunnossa tai talossa säilytettävän tavaran määrää. Jos palokuorma ylittyy, tulipalon riski kasvaa. Lisäksi vaaratilanteessa asunnosta pitää pystyä poistumaan nopeasti. Jos irtaimiston vähentäminen ei onnistu kehotuksista huolimatta, pelastusviranomainen voi asettaa uhkasakon tai teetättää työn ulkopuolisella, jolloin lasku toimitetaan asukkaalle. Taloyhtiö voi joutua ääritapauksissa häätämään asukkaan.

Kalmasiivous

Kalma-asunnolla tarkoitetaan asuntoa, jonne asukas on menehtynyt ja menehtymisestä on seurannut vaurioita kiinteistön rakenteille sekä irtaimistolle. Suruaikana kynnys mennä siivoamaan läheistensä asuntoa, on usein liian korkea. Pahat hajut eivät aina välttämättä lähde pelkillä pesuaineilla pois, vaan joskus tarvitsee jopa pintamateriaalit poistaa ja uusia.

Me Siskon Siivouksessa hoidamme siivouksessa hajunpoiston, hävitämme saastuneen irtaimen, poistamme tarvittaessa vaurioituneet rakenteet ja puhdistamme asunnon käyttökuntoon. Ammattitaitoiset siivoojamme ovat koulutettu kohtaamaan erilaiset tilanteet ja asiakaskohteet luottamuksella ja turvallisesti, sekä suojautumaan asianmukaisesti.

Homesiivous

Homesiivouksessa puhdistetaan kiinteistöjä, joihin on pitkäaikaisen kosteusvaurioin johdosta muodostunut haitallista homekasvustoa. Homeitiöt myös leviävät ilman välityksellä kaikkialle.  Hengitysilman mukana home pääsee ihmisen elimistöön. Homealtistus voi aiheuttaa vakavia terveyshaittoja. Tästä syystä homepölysiivous on pakko ulottaa koko tilaan.

Siskon Siivouksen ammattitaitoiset ja koulutetut siivoojat puhdistavat kaiken säilytettävän irtaimiston sekä tilan kaikki pinnat rakennustöiden jälkeen. Homepuhdistuksilla on tärkeä rooli tilojen käyttöönoton kannalta. Homepölysiivous on kosteusvauriosaneerauksen viimeinen vaihe. Se tulee suorittaa vasta, kun kohteesta on poistettu ja korvattu vaurioituneet materiaalit sekä rakenteet. Säilytettyä irtaimistoa ja huonekaluja puhdistettaessa pölyä ja homeitiöitä lentää väistämättä ilmaan ja pahimmassa tapauksessa homepölyä vain levitetään tilasta toiseen ja saastutetaan puhtaita tiloja uudelleen. Homekohteesta ei kannata viedä tavaraa puhtaisiin tiloihin ilman kunnollista homepuhdistusta.

Ammattitaitoiset siivoojamme ovat tottuneet työskentelemään haasteellisissakin olosuhteissa. Siivojamme on koulutettu puhdistamaan tilat ja tavarat kaikilta pinnoilta tarkasti ja huolellisesti, sekä suojautumaan asianmukaisesti, jotta haitalliset hömeitiöt saadaan turvallisesti pois.

Desinfiointisiivoukset

Desinfioivien aineiden, myös muiden kuin kloorin, käyttö on nykypäivänä perusteltua vain poikkeustilanteissa, kuten erilaisten epidemioiden yhteydessä ja kohdekohtaisesti. Esimerkiksi toimistotilojen puhtaanapidossa ei normaalisti tarvita desinfioivia aineita, ei edes wc-tiloissa. Pinnat saadaan puhtaaksi yleispuhdistusaineella, hyvää käsihygieniaa, aseptista työjärjestystä noudattaen ja tehokkaan puhdistuskyvyn omaavia mikrokuituisia siivouspyyhkeitä tai -moppeja käyttäen. Desinfioivien aineiden käytön vähentäminen on myös ympäristöteko, sillä useimmat desinfioivat tehoaineet hajoavat hitaasti luonnossa ja ovat ihmiselle, puhdistettaville pinnoille ja ympäristölle haitallisia. Mikäli desinfioivaa tuotetta tarvitaan, niin se päätetään kohdekohtaisesti ja käytettävä tehoaine riippuu poistettavista mikrobeista.

Siskon Siivouksen ammattitaitoiset siivoojat ovat koulutettu kohtaamaan erilaiset tilanteet ja asiakaskohteet luottamuksella ja turvallisesti, sekä suojautumaan asianmukaisesti. Sairaalahygieniayksikkömme konsultoi erilaissa tartunta ja epidemia-asioissa HUS:in ja THL:n eritedesinfektio ja infektio-ohjeistusten mukaisesti.

Otsonointi

Otsoni on voimakas hapetin joka poistaa orgaaniset hajuhaitat sekä tuhoaa hiivasieniä sekä bakteereja ja viruksia. Otsoni on hengitettynä terveydelle haitallinen yhdiste, mutta oikein käytettynä toimenpiteenä turvallinen. Siskon Siivouksen asiantuntijamme vastaavat toimenpiteen turvallisuudesta ja valvonnasta. Otsonoinnin aikana tiloja ei voida käyttää.

 

Siskon Siivouksen ammattilaisten suorittamana ja oikein tehtynä otsonointi on tehokas ja turvallinen tapa poistaa epätoivottuja hajuja ja allergianaiheuttajia, kuten tupakan, eläinten, viemärin ja kalman hajua sekä tunkkaisuutta ja ummehtuneisuutta.

Kysy lisää erikoissiivouksistamme! Tulemme mielellämme kertomaan lisää.

 

Joanet Schwartz

Myyntipäällikkö

040 778 9550

joanet.schwartz@siskonsiivous.fi

PYYDÄ TARJOUS

OTA YHTEYTTÄ

LOOKING FOR A JOB? GO rekry.siskonsiivous.fi