Erikoissiivous

Teemme kaikenkokoisille yrityksille ja taloyhtiöille erikoissiivouksia ja keikkasiivouksia. Erikoissiivous vaatii aina omat välineet, perehdytetyt työntekijät ja turvalliset työskentelytavat, jotka meiltä Siskon Siivoukselta löytyvät!

 

Erikoissiivous ja keikkasiivous sisältää useita palveluita:

 

  • Raivaussiivous
  • Kalmasiivous
  • Homesiivous
  • Desifiointisiivous
  • Otsonointi

 

Yksityishenkilöille suosittelemme ONNI kotisiivousta.

Häätöhuoneistojen siivoukset
Asuntojen tyhjennykset ja siivoukset
Asuntojen raivaussiivoukset ja eritteiden desinfioinnit

Me Siskon Siivouksella suoritamme huoneistojen tyhjennyksiä ja desinfiointisiivouksia. Mikään inhimillinen ei ole meille Siskon Siivouksessa vierasta.

 

Ammattitaitoiset siivoojamme ovat tottuneet työskentelemään haasteellisissakin olosuhteissa, heidät on koulutettu kohtaamaan asiakkaat luottamuksella ja turvallisesti, sekä suojautumaan asianmukaisesti. Erikoissiivous hoitaa kaikki haasteelliset siivouksen kokonaisvaltaisesti.

 

Hamstraus ja suuret roskamäärät houkuttelevat tuholaisia, aiheuttavat terveys- ja hajuhaittaa sekä ovat paloturvallisuusriski. Sosiaaliviranomaiset ja pelastusviranomaiset joutuvat toisinaan puuttumaan tapauksiin, joissa asunnosta on tullut tavaravuorten vuoksi vaarallisia. Asunnoille on määritelty palokuorma, joka tarkoittaa asunnossa tai talossa säilytettävän tavaran määrää.

 

Jos irtaimiston vähentäminen ei onnistu kehotuksista huolimatta, pelastusviranomainen voi asettaa uhkasakon tai teetättää työn ulkopuolisella, jolloin lasku toimitetaan asukkaalle. Taloyhtiö voi joutua ääritapauksissa häätämään asukkaan.

Kalmasiivous

Kalma-asunnolla tarkoitetaan asuntoa, jonne asukas on menehtynyt ja menehtymisestä on seurannut vaurioita kiinteistön rakenteille sekä irtaimistolle. Pahat hajut eivät aina välttämättä lähde pelkillä pesuaineilla pois, vaan joskus tarvitsee jopa pintamateriaalit poistaa ja uusia.

 

Me Siskon Siivouksessa hoidamme hajunpoiston, hävitämme saastuneen irtaimen, poistamme tarvittaessa vaurioituneet rakenteet ja puhdistamme asunnon käyttökuntoon. Ammattitaitoiset siivoojamme ovat koulutettu kohtaamaan erilaiset tilanteet ja asiakaskohteet luottamuksella ja turvallisesti, sekä suojautumaan asianmukaisesti.

Homesiivous

Homesiivouksessa puhdistetaan kiinteistöjä, joihin on pitkäaikaisen kosteusvaurioin johdosta muodostunut haitallista homekasvustoa. Homealtistus voi aiheuttaa vakavia terveyshaittoja. Homeitiöt leviävät ilman välityksellä kaikkialle ja hengitysilman mukana home pääsee ihmisen elimistöön. Tästä syystä homepölysiivous on pakko ulottaa koko tilaan.

 

Homepuhdistuksilla on tärkeä rooli tilojen käyttöönoton kannalta. Homepölysiivous on kosteusvauriosaneerauksen viimeinen vaihe. Se tulee suorittaa vasta, kun kohteesta on poistettu ja korvattu vaurioituneet materiaalit sekä rakenteet. Homekohteesta ei kannata viedä tavaraa puhtaisiin tiloihin ilman kunnollista homepuhdistusta. Puhdistus kannattaa antaa ammattilaisten tehtäväksi ja tehdä muualla kuin puhdistetussa tilassa, jottei homepölyä levitetä tilasta toiseen ja saastuteta puhtaita tiloja uudelleen.

 

Siskon Siivouksen ammattitaitoiset ja koulutetut siivoojat puhdistavat kaiken säilytettävän irtaimiston sekä tilan kaikki pinnat rakennustöiden jälkeen, jotta haitalliset hömeitiöt saadaan turvallisesti pois.

Desinfiointisiivoukset

Desinfioivien aineiden, myös muiden kuin kloorin, käyttö on nykypäivänä perusteltua vain poikkeustilanteissa, kuten erilaisten epidemioiden yhteydessä ja kohdekohtaisesti. Pinnat saadaan puhtaaksi yleispuhdistusaineella, hyvää käsihygieniaa, aseptista työjärjestystä noudattaen ja tehokkaan puhdistuskyvyn omaavia mikrokuituisia siivouspyyhkeitä tai -moppeja käyttäen.

 

Desinfioivien aineiden käytön vähentäminen on myös ympäristöteko, sillä useimmat desinfioivat tehoaineet hajoavat hitaasti luonnossa ja ovat ihmiselle, puhdistettaville pinnoille ja ympäristölle haitallisia.

 

Sairaalahygieniayksikkömme toimii erilaissa tartunta- ja epidemiatilanteissa HUS:n ja THL:n eritedesinfektio- ja infektio-ohjeistusten mukaisesti.

Otsonointi

Otsoni on voimakas hapetin joka poistaa orgaaniset hajuhaitat sekä tuhoaa hiivasieniä sekä bakteereja ja viruksia. Otsoni on hengitettynä terveydelle haitallinen yhdiste, mutta oikein käytettynä toimenpiteenä turvallinen. Siskon Siivouksen asiantuntijamme vastaavat toimenpiteen turvallisuudesta ja valvonnasta. Otsonoinnin aikana tiloja ei voida käyttää.

 

Siskon Siivouksen ammattilaisten suorittamana ja oikein tehtynä otsonointi on tehokas ja turvallinen tapa poistaa epätoivottuja hajuja ja allergianaiheuttajia, kuten tupakan, eläinten, viemärin ja kalman hajua sekä tunkkaisuutta ja ummehtuneisuutta.

OTA YHTEYTTÄ

LOOKING FOR A JOB? GO rekry.siskonsiivous.fi