Ympäristöystävällistä siivousta

Meillä Siskon Siivouksella panostetaan laadukkaan ja ammattitaitoisen siivouksen lisäksi myös puhtauspalveluiden ympäristöystävällisyyteen. Ympäristöystävällistä siivousta toteutetaan Siskon Siivouksella monin eri tavoin: logistiikalla, työvuorosuunnittelulla, välineiden ja ajoneuvojen hankinnan suunnittelulla, ekologisten pesuaineiden avulla sekä siivoojien perehdytyksellä.

Siivoaminen ja puhtaanapito ovat jo itsestään ekotekoja, sillä oikeanlainen siivoaminen antaa pinnoille pidemmän käyttöiän ja säästää kunnostustöissä. Paikat pysyvät pidempään hyvänä säännöllisen siivouksen ansiosta eikä puhtaasta tilasta tarvitse tinkiä toimiakseen ekologisesti. 

 

Siskon Siivouksen 7 sääntöä ympäristöystävälliseen siivoukseen

 

1. Käytämme ympäristömerkittyjä tuotteita

Käytämme siivoouspyyhkeitä, moppeja ja pesuaineita, joista useimmilla on Joutsenmerkki. Joutsenmerkin kriteerit ovat tiukat ja muuttuvat aina uusien tietojen myötä, mikä takaa käyttämiemme aineiden ympäristöystävällisyyden myös muuttuvissa olosuhteissa.

Ylläpitosiivouksessa käyttämämme puhdistusaineet ovat hajusteetonta ja ympäristöystävällistä sarjaa ja ne on pakattu kierrätysmuovipulloihin.

2. Säästämme luonnon resursseja siivouksessa

Käytämme esikostutettuja mikrokuitupyyhkeitä, jotka pestään juuri siivoustarvikkeita varten olevissa pesukoneissa. Ne poistavat jopa 99,99 % bakteereista pyyhittäviltä/mopattavilta pinnoilta pelkän veden avulla.

3. Kiinnitämme huomiota pesuaineiden annosteluun siivotessa ja käytämme täyttöpakkauksia

Tiesitkö, että yksi yleisimmistä virheistä siivotessa on käyttää liikaa pesuaineita? Jos toimisto tai asunto tuoksuu voimakkaasti pesuaineelta, sitä on käytetty liikaa. Pinnoilla pysyvät pesuainejäämät keräävät enemmän likaa kuin puhdas pinta!

4. Perehdytämme työntekijämme kaikki työntekijämme ekologiseen siivoukseen

Kaikki siivoojamme saavat ympäristökoulutuksen ja tuntevat ympäristöystävälliset menetelmät sekä aineiden oikean annostelun.

5. Toiminta ja liikkuminen suunnitellaan vähentämään päästöjä

Palvelusuunnitelmissa varmistamme aina, että käymme kohteissa todellista siivoustarvetta vastaavat kerrat. Työvuorot suunnitellaan siten, että siivoojille tulee mahdollisimman vähän liikkumista kohteiden välillä. Tämä säästää ajoneuvojen ympäristöpäästöjä ja ajokilometrejä. Kaikki käyttämämme ajoneuvot ovat uusia ja vähäpäästöisiä sekä säännöllisesti huollettuja.

6. Kierrätämme aina asiakkaan kierrätysjärjestelmien ja -ohjeiden mukaan.

Autamme myös asiakkaitamme luomaan kestävät ja tehokkaat kierrätysjärjestelmät.

7. Siivoustyömme laatu on korkeaa ja kehitämme toimintaa uusien innovaatioiden myötä sekä pidämme välineistön sen mukaisena

Seuraamme aktiivisesti mitä puhtausalalla tapahtuu. Osallistumme myös erilaisille siivousmessuille ja siivouskoulutuksiin uusimmista innovaatioista ja toimintamenetelmistä

 

Meillä Siskon Siivouksella on vankka osaaminen siitä, mitkä toimintatavat, välineet ja aineet sopivat millekin pinnoille. Tämä osaaminen perehdytetään kaikille siivoojille, jotta voimme taata jokaisessa kohteessa laadukkaan ja ympäristöystävällisen siivouksen toteutumisen. Siivoamalla ekologisesti sisäilma paranee ja teemme asiakkaidemme tiloista hygieniset, turvalliset, myrkyttömät ja raikkaat.

 

OTA YHTEYTTÄ

 

Tarvitsetteko osaavan kumppanin ympäristöystävälliseen siivoukseen? Ota yhteyttä! Asiakaspalvelumme palvelee 029 3400 900 ja myyjämme vastaavat yhdessä arkipäivässä tarjouspyyntöihin.