Ympäristöystävällistä siivousta

Meillä Siskon Siivouksella panostetaan laadukkaan ja ammattitaitoisen siivouksen lisäksi myös puhtauspalveluiden ympäristöystävällisyyteen. Ympäristöystävällistä siivousta toteutetaan Siskon Siivouksella monin eri tavoin: logistiikalla, työvuorosuunnittelulla, välineiden ja ajoneuvojen hankinnan suunnittelulla, ekologisten pesuaineiden avulla sekä siivoojien perehdytyksellä.

Siivoaminen ja puhtaanapito on itsestään jo ekoteko, sillä oikeanlainen siivoaminen antaa pinnoille pidemmän käyttöiän ja säästää kunnostustöissä. Paikat pysyvät pidempään hyvänä säännöllisen siivouksen ansiosta.

 

 

7. tapaa, joilla pienennämme ympäristöpäästöjä

 

1. Käytämme ympäristömerkittyjä tuotteita

Käyttämissämme pesuaineissa on pääsääntöisesti joutsenmerkki. Joutsenmerkin kriteerit ovat tiukat ja muuttuvat aina uusien tietojen myötä, mikä takaa käyttämiemme aineiden ympäristöystävällisyyden myös muuttuvissa olosuhteissa. Pesuaineet ovat biohajoavia ja pääsääntöisesti myös hajuttomia.

2. Kiinnitämme huomiota pesuaineiden annosteluun siivotessa ja käytämme täyttöpakkauksia

Tiesitkö, että yksi yleisimmistä virheistä siivotessa on käyttää liikaa pesuaineita? Jos toimisto tai asunto tuoksuu voimakkaasti pesuaineelta, sitä on käytetty liikaa. Pinnoilla pysyvät pesuainejäämät keräävät enemmän likaa kuin puhdas pinta!

3. Siivoustyömme laatu on korkeaa ja kehitämme toimintaa uusien innovaatioiden myötä sekä pidämme välineistön sen mukaisena

Seuraamme aktiivisesti mitä puhtausalalla tapahtuu. Osallistumme myös erilaisille siivousmessuille ja siivouskoulutuksiin uusimmista innovaatioista ja toimintamenetelmistä

4. Perehdytämme työntekijämme kaikki työntekijämme ekologiseen siivoukseen

Kaikki siivoojamme saavat ympäristökoulutuksen ja tuntevat ympäristöystävälliset menetelmät sekä aineiden oikean annostelun.

5. Toiminta ja liikkuminen suunnitellaan vähentämään päästöjä

Palvelusuunnitelmissa varmistamme aina, että emme käy kohteissa turhaan. Työvuorot suunnitellaan siten, että siivoojille tulee mahdollisimman vähän liikkumista kohteiden välillä säästäen kulkuneuvojen ympäristöpäästöissä ja säästäen ajokilometrejä. Kaikki käyttämämme ajoneuvot ovat uusia ja vähäpäästöisiä sekä säännöllisesti huollettuja

6. Kierrätämme aina asiakkaan kierrätysjärjestelmien ja -ohjeiden mukaan.

Autamme myös asiakkaitamme luomaan kestävät ja tehokkaat kierrätysjärjestelmät

7. Säästämme luonnon resursseja siivouksessa

Ammattimainen ja laadukas siivouspalvelu käyttää esikostutettuja mikrokuitupyyhkeitä, jotka pestään juuri siivoustarvikkeita varten olevissa pesukoneissa. Emme myöskään läträä litrakaupalla vettä! Käyttämämme siivousvälineet ovat uusia ja energiatehokkaita, ne ovat suunniteltu kestävä kehitys mielessä.

 

 

Ekologinen toimintamalli vaatii meiltä Siskon Siivouksella tehokkuutta ja ammattitaitoa, mikä näkyy myös asiakkaalle kustannustehokkuutena suoraan hinnoissa!

 

Ympäristöystävällisyys ja puhtaus sopivat hyvin yhteen, eikä puhtaasta tilasta tarvitse tinkiä toimiakseen ekologisesti. Vahvat pesuaineet ja desinfiointiaineet eivät ole tarkoitettu päivittäiseen käyttöön. Säännöllinen siivous on tässä avainsana, sillä pinttyneiden likojen puhdistamiseen tarvitaan kovempia pesuaineita ja enemmän resursseja.

 

Meillä Siskon Siivouksella on vankka osaaminen siitä, mitkä toimintatavat, välineet ja aineet sopivat millekin pinnoille. Tämä osaaminen perehdytetään kaikille siivoojille, jotta voimme taata jokaisessa kohteessa laadukkaan ja ympäristöystävällisen siivouksen toteutumisen. Siivoamalla ekologisesti sisäilma paranee ja teemme asiakkaidemme tiloista hygieniset, turvalliset, myrkyttömät ja raikkaat.

 

Ota yhteyttä!

Kysy lisää tai tilaa ympäristöystävällinen siivous tai soita asiakaspalveluumme 029 3400 900.