Siivouspalvelut Tampereella siivoojat valmiina töihin

Tule mukaan puhtauden erikoisjoukkoihin

Siivoojan työ on tärkeää ja haluamme, että kaikki työntekijämme voivat olla ylpeitä ammattitaidostaan ja työnsä jäljestä – joka päivä! Etsimme jatkuvasti uusia puhtausalan ammattilaisia energiseen joukkoomme. Siksi haluamme kertoa, millaista on olla siivooja sekä Siskon Siivouksesta työpaikkana.

Työntekijämme muodostavat puhtauden ammattilaisten porukan eli puhtauden erikoisjoukot. Siivous on arvokasta työtä, millä on merkitystä ja missä työnjäljen konkreettisesti näkee. Siivous mahdollistaa toimintaa erilaisissa tiloissa ja meille onkin tärkeää toimia siten, että voimme olla itsestämme ja koko työyhteisöstämme ylpeitä!

Siskon Siivouksella tehdään siivoojan työtä Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa, Vantaalla, Kirkkonummella, Porvoossa, Tampereella, Turussa ja näiden lähialueilla. Käy tutustumassa kaikkiin avoimiin työpaikkoihimme rekrytointisivuillamme!

Read about our workplace in English from here!

Työyhteisömme

Meillä pidetään huolta työntekijöistämme, sillä tiedämme palvelumme olevan juuri niin hyvää kuin siivoojamme! Siskon Siivouksen työntekijät käyvät läpi kattavan perehdytysohjelmamme ja ovat kaikki omilla palkkalistoillamme. Näin pystymme aina takaamaan työntekijöillemme kattavan osaamisen ja ammattitaidon sekä ylläpitämään hyvää työilmapiiriä tiimeissämme. Työn ohella on kouluttautumismahdollisuuksia ja uralla pääsee etenemään. Jatkokouluttamalla omia työntekijöitämme, saamme omaan yritykseemme jatkuvasti lisää osaamista ja siivoojien työskentely pysyy mielekkäänä.

Jokainen siivooja on meille yksilö ja työvuoroja sekä -tehtäviä suunnitellaan työntekijän elämäntilanteen mukaan. Esimiehet ovat työntekijöitämme varten ja heidän tärkein tehtävänsä on varmistaa siivoojiemme jaksaminen. Siivoojat kohtaavat palvelutakuumme ansiosta tyytyväisiä asiakkaita ja laadukkailla, sekä juuri tilanteeseen sopivilla, välineillä on ilo siivota. Maksamme kaikille työntekijöillemme taustoista huolimatta kilpailukykyistä palkkaa (vähintään 11,02 €/tunti)  ja noudatamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Olemme sitä mieltä, että reippaat työntekijät ansaitsevat kiitosta, joten palkitsemme työntekijät aina siihen ollessa syytä. Olemme ensimmäinen siivousalan yritys, joka ottaa käyttöönsä bonusjärjestelmän, jossa siivooja saa takautuvasti euron tunnilta lisäpalkkaa laadukkaasti hoidetusta työstä. Työyhteisön ryhmäytyminen on myös meille tärkeää, minkä takia järjestämme yhteisiä After Work -tapahtumia koko yrityksen henkilöstön kesken.

Työntekijämme ovat olleet tyytyväisiä muun muassa seuraaviin asioihin:


  • Omiin työvuoroihin pystyy vaikuttamaan ja niissä otetaan työntekijän elämäntilanne huomioon.
  • Työtehtäviin saa kattavan perehdytyksen.
  • Tehtyä työtä arvostetaan ja hyvästä työstä kiitetään sekä palkitaan.
  • Työn ohella on mahdollisuus kouluttautua ja edetä uralla tutussa yrityksessä.
  • Taidot ja osaaminen tunnistetaan, mikä johtaa sopiviin työtehtäviin

 
 

Siivoojamme ovat alansa ammattilaisia

Siivoojiltamme toivomiamme ominaisuuksia ovat oma-aloitteisuus, täsmällisyys, tunnollisuus ja tarkkuus. Siivoustyössä on tarkat ohjeet sekä siivousjärjestys, joten säntillisyys työtapojen ja -vaiheiden noudattamisessa on tärkeää. Siivooja saa paljon vastuuta omasta työstään, joten ripeä ja itsenäinen työskentelyote katsotaan suureksi eduksi. Muun muassa sairaalasiivouksessa tarvitsee hallita hyvin hygienia ja aseptiikka.

Siivojan työssä myös liikutaan paljon ja se vaatii fyysistä kuntoa. Etenkin rakennussiivouksen puolella eduksi on kiinnostus fyysiseen, itsenäiseen ja vastuulliseen työtehtävään. Osat töistä tehdään tiimeissä, mitkä vaativat hyviä tiimityöskentelytaitoja ja monissa työtehtävissä B-ajokortti katsotaan eduksi tai on jopa edellytyksenä.

Työhön tarvittavat taidot riippuvat haettavasta työtehtävästä ja asenne on se, joka meillä kuitenkin ennen kaikkea ratkaisee. Kommunikoimme työntekijöiden kanssa pääasiassa suomeksi tai englanniksi, mutta joidenkin esimiesten kanssa onnistuu keskustelu myös venäjäksi ja viroksi. Tarjoamme myös ilmaisia suomen kielen kursseja työntekijöillemme.

Kasvavana yrityksenä etsimme jatkuvasti lisää osaajia

Siskon Siivouksella työskentelee jo yli 1000 puhtauden ammattilaista ja toimintamme kasvaa jatkuvasti. Siskon Siivoukselle tulee tasaisesti uusia asiakkaita ja etsimme siivoojia, palveluohjaajia ja palveluesimiehiä jatkuvasti joukkoomme. Tule mukaan monikulttuuriseen ja iloiseen työporukkaamme! 

Avoimet työpaikat löydät rekrytointisivuiltamme ja voit myös painaa “connect”-painiketta ja liittyä postituslistallemme, jossa saat sähköpostitse tiedon uusista avautuvista työpaikoista. 

Tutustu puhtauden erikoisjoukkoihin blogikirjoituksistamme:

Tutustu puhtauden erikoisjoukkoihin – Jenni, päivystävä siistijä

Tutustu puhtauden erikoisjoukkoihin – Kayode, palveluesimies

Tutustu puhtauden erikoisjoukkoihin – Linda, palveluesimies

Hotelliemäntä on hotellisiivouksen sydän

Tervetuloa puhtauden erikoisjoukkoihin!