Lisäpalvelut

Olemme ylpeitä laajasta ja kattavasti palveluvalikoimastamme, jonka avulla voimme palvella asiakkaita kokonaisvaltaisesti. Tavoitteenamme on tarjota kaikki tilojen kunnossapitoon ja puhtauteen tarvittavat palvelut helposti ja asiakkaan resursseja säästäen. Tämän takia pyrimmekin tekemään kattavat palvelusuunnitelmat jo vuositasolla, jottei asiakkaillemme tule yllätyksiä eikä hänen tarvitse etsiä eri toiminnoille omia tekijöitään.

 

Ylläpitosiivouksen ja keikkasiivouksen lisäksi tarjoamme asiakkaille lisäpalveluita helpottamaan puhtauskokonaisuuden hallintaa.

 

Lisäpalveluitamme ovat muun muassa

 • Vaihtomatto- ja tekstiilipalvelut
 • Saniteettitarvikepalvelut
 • Tarviketäydennykset
 • Kaikki kemikaalit, kuten pyykinpesuaineet ja astianpesukoneen tabletit
 • Kukkien kastelu

 

Me tulemme aina siivoamaan omilla välineillämme, mutta joskus asiakkaamme haluavat suorittaa itse välisiivouksia, jolloin meidän kautta saa ammattitasoiset siivousvälineet ja -koneet.

Asiakaspalvelevaa puhtautta

Meiltä onnistuu myös muun muassa kokouskahvitus ja kahvittelutarvikkeet, kukkien kastelu, toimistokoirien ulkoilutus sekä toimisto- ja aulapalvelut. Meillä on myös asiakaspalvelun omaavia siivoojia ja siistijöitä, jotka puhtaudesta huolehtimisen ohella opastavat kohteen asiakkaita ja vastaavat tarvittaessa heidän kysymyksiinsä. Hyvä esimerkki asiakaspalvelevasta siistijästä on Amos Rex -museossa Jenni, jonka tarinan löydät blogistamme.

Taloemäntä

Taloemäntä on porrassiivoukseen saatava palvelu, joka lisää taloyhtiön kokonaisvaltaista puhtautta ja tuo myös asukkaille lisäarvoa

 

Taloyhtiökohtainen taloemäntä muun muassa

 • vastaa tilojen siisteydestä
 • tekee aktiivista laadunvalvontaa
 • opastaa siivoojia toimimaan asiakkaan palvelusuunnitelman mukaisesti
 • raportoi asiakkaallle siivoojien huomaamista vioista ja puutteista kiinteistössä
 • keskustelee asiakkaan kanssa toiminnan parantamisesta
 • laittaa taloyhtiön nätiksi esimerkiksi vuodenaikaan sopivilla koristeilla tai tuoreilla kukilla.

 

Taloemäntä on paikalla myös talon asukkaita varten. Hänen kauttaan asukkaat saavat omiin koteihinsa palvelut kuten kotisiivoukset, asiointiavun, pyykkihuollon ja lemmikkien ulkoilutuksen. Helposti lähetyttävä ja tuttu taloemäntä tuo ylellisyyttä ja turvaa asumiseen.

 

Kiinteistön huolto on kustannustehokkaampaa siivoojien ollessa jo paikalla yksityisasiakkaita varten. Siivoojien on silloin helpompaa esimerksiksi tarkistaa saunatilojen puhtaus ja viihtyvyys useammin ja siisteystaso pysyy tasaisen korkealla.

Hotelliemäntä

Siskon Siivouksen hotellisiivoukseen kuuluu hotellin kaikesta puhtaudesta vastuussa oleva hotelliemäntä. Hotelliemännän tehtävissä yhdistyy aito välittäminen ja puhtaasti paras ammattitaito.

 

Hotelliemäntä huolehtii hotellista kuin omasta kodistaan. Asiakkaamme oman henkilökunnan aikaa säästyy hotelliemännän vastatessa hotellin kokonaisvaltaisesta siisteydestä, kerroshoitajien opastuksesta sekä laadunvalvonnasta. Hotelliemännän avulla voimme myös reagoida asiakkaan tarpeisiin nopealla aikataululla ja kommunikaatio siivoojien, hotellin henkilökunnan sekä asiakkaan välillä on sujuvaa.

 

Hotelliemäntä on myös paikalla asiakasta varten, hän katsoo että kaikki viihtyvät tiloissa ja asiakaspalvelutilanteet hoituvat myös mainiosti. Siskon Siivouksen hotelliemännät ovat saaneet hyvää palautetta muun muassa nopeasta ongelmanratkaisusta. Hotelliemäntä huolehtii, ettei puhtauden palvelut hoituvat sujuvasti taustalla, eivätkä hotellivieraat näe kulissien taakse.

OTA YHTEYTTÄ

LOOKING FOR A JOB? GO rekry.siskonsiivous.fi