Luotettavaa ja ammattitaitoista siivouspalvelua automyymälöissä ja korjaamoissa – Asiakaskokemus Caverion Suomi Oy

Siskon Siivous on tehnyt Caverion Suomi Oy:n kanssa ratkaisukeskeistä yhteistyötä useissa myymäläsiivous kohteissa.

”Suosittelisin Siskon Siivousta puhtaasti ammattitaidon takia. Kuuteen vuoteen ei ole ollut mitään valittamista siivouksen laadusta”, sanoo Caverion Suomi Oy:n projektipäällikkö Matti Ruotsala.

 

MITEN SISKON SIIVOUKSEN PALVELUT OVAT VASTANNEET ODOTUKSIANNE?

 

Olen tehnyt Siskon Siivouksen kanssa yhteistyötä nyt 6-vuotta ja kaikissa automyymälöissä ja raskaan ajoneuvojen huoltokorjaamokohteissani palvelu on sujunut todella hyvin. Vastuuhenkilöiden kanssa on helppo työskennellä ja asiat sanotaan suoraan.

 

MILLAISIA UUDISTUKSIA SIIVOUKSEEN ON TEHTY SISKON SIIVOUKSEN AIKANA?

 

Työntekijöitä tietenkin tulee uusia, mutta omat yhteyshenkilöni ovat pysyneet samana. Teidän yrityksessänne on selkeästi pysyvyyttä työntekijöissä, mikä on hienoa. Meidän arkeen nämä uudistukset eivät ole vaikuttaneet lainkaan.

 

MISTÄ PIDÄTTE SISKON SIIVOUKSEN PALVELUISSA KAIKISTA ENITEN?

 

Te pidätte lupauksenne. Notkahduksia tapahtuu luonnollisesti aina joskus, mutta ne otetaan teidän puolestanne heti käsittelyyn ja ne korjataan. Myös ammattitaito näkyy tekemisessänne. Esimerkiksi te ehdotatte uusia vaihtoehtoja kohteissa, jotta palvelukuvaus ja laatu kohtaisivat parhaimmalla tavalla.

Laatua tarkkailevat monet silmät niin teistä kuin asiakkaistammekin, ja asiakkaiden kanssa käytyjen palavereiden pöytäkirjoista näkee, että siivouksen laadusta ei ole huomautettavaa. Mielestäni se jo kertoo kaiken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Matti Ruotsala, Projektipäällikkö, Caverion Suomi Oy


 

Tutustu myös aikaisempiin blogijulkaisuihimme:

Kokonaisvaltainen yhteistyö kauppakeskussiivouksessa – Asiakaskokemus kauppakeskus

Sujuvaa yhteistyötä porrassiivouksessa – Asiakaskokemus / taloyhtiö

Ulkoistettu siivous säästää aikaa

 

OTA YHTEYTTÄ

 

Tarvitsetteko osaavan kumppanin myymälä siivoukseen? Ota yhteyttä! Asiakaspalvelumme palvelee 029 3400 900 ja myyjämme vastaavat yhdessä arkipäivässä tarjouspyyntöihin.