Siskon tytöt ja pojat

Siivous säästää aikaasi

Jokainen tila tarvitsee siivousta toimiakseen tehokkaasti. Siistissä ympäristössä on mukavampi olla ja se antaa tiloista hyvän kuvan kaikkia niitä käyttävälle. Säännöllinen siivous pitää välineet, pinnat ja sisäilman puhtaana. Hankkimalla siivouksen alan ammattilaisilta saavutat parhaan puhtaustason ja säästät aikaa.

READ MORE

Hotelliemäntä on hotellisiivouksen sydän

Tarja Kumpulainen tuo hotelliin puhtautta ja iloa.

 

Tarja Kumpulainen on Siskon Siivouksen pirskahteleva tehopakkaus. Tarja toimii Hotelli Korpilammella hotelliemäntänä ja hänellä pysyvät samanaikaisesti useat langat käsissä ja jalat tukevasti maassa.

READ MORE

Hotellisiivous Korpilammella

Siskon Siivouksella on monia hotellikohteita ja 13.12.2018 aloitimme hotellisiivouksen yhteistyön Korpilammen hotellissa Espoossa. Vaihto edellisen siivousfirman lähdettyä meni erittäin sujuvasti ja yhteistyö on koettu onnistuneeksi niin Siskon Siivouksen kuin Korpilammen henkilökunnan puolesta.

READ MORE

Yhdessä enemmän – Earth Hour After Work

Ihana työyhteisömme kokoontui koko konsernin voimin Earth Hour After Work -tapahtumaamme perjantaina 30.3.2019. Vietimme yhdessä aikaa, söimme ympäristöystävällistä ruokaa ja seurustelimme ilmastoteemaisissa tunnelmissa.

READ MORE