fbpx
 

Siskon tytöt ja pojat

Siivoojan työ on palkitsevaa, hymyilevä siivooja rapussa

Siivoojan työ on merkityksellistä ja palkitsevaa

Nyt kurkataan, millaista siivoojan työ on ja erilaisten siivouskohteiden siivoamista. Siivous on ensisijaisesti palvelua asiakkaallemme eli siivouskohteelle, mutta se vaikuttaa kaikkien tiloissa kulkevien viihtyisyyteen. Siivoojan työ on siis oleellinen osa tilojen toimintaa!READ MORE

Smiling Siskon Siivous cleaner in orange jacket

Meet our special forces of cleaning – Kumar, Team Leader

Prem Kumar Pushparaju who we all call Kumar knows how to spread happiness around him; smiling!

Kumar is a team leader in our special cleaning unit. He moved to Finland in 2008 and he’s been working at Siskon Siivous for 9 years. He’s ready for anything and enjoys his work.

READ MORE

Cleaners at Siskon Siivous

Come and join our special forces of cleaning!

Cleaner’s work is extremely important and we want for all our employees to be proud of their profession and their work – every day! We are constantly looking for new cleaning professionals to join our energetic group. Keep on reading and learn what it is like to be in Siskon Siivous team.

READ MORE

Siivouspalvelut Tampereella siivoojat valmiina töihin

Tule mukaan puhtauden erikoisjoukkoihin

Siivoojan työ on tärkeää ja haluamme, että kaikki työntekijämme voivat olla ylpeitä ammattitaidostaan ja työnsä jäljestä – joka päivä! Etsimme jatkuvasti uusia puhtausalan ammattilaisia energiseen joukkoomme. Siksi haluamme kertoa, millaista on olla siivooja sekä Siskon Siivouksesta työpaikkana.

READ MORE