Suursiivous

Teemme kaikenkokoisille yrityksille suursiivouksia tehokkaasti ja luotettavasti.

 

Suursiivous yrityksille sisältää useita palveluita:

 

  • Ikkunoiden pesut
  • Lattioiden peruspesu ja vahaus
  • Kokolattiamattojen pesut
  • Tekstiilipintaisten huonekalujen pesut
  • Perussiivoukset
  • Suursiivoukset

 

Kotitalouksien siivouksia suosittelemme kysymään ONNI kotisiivoukselta.

Suursiivous ylläpitosiivouksen ohelle

Siskon Siivouksen ammattitaitoisilta erikoissiivoojilta hoituu suursiivous kaikissa tilanteissa ammattitaidolla ja luotettavasti. Toimistot, hotellit, myymälät, ravintolat, sairaala- ja terveydenhoitotilat sekä porraskäytävät vaativat kaikki ylläpitosiivouksen lisäksi säännöllisiä, tilatyypin mukaisia ja oikein suunniteltuja suursiivouksia.

 

Suoritamme asiakkaillemme niin kertaluonteisia suursiivoustöitä kuin myös laadimme kokonaisvaltaisen siivoussuunnitelman, jossa kartoitamme ja suunnittelemme suursiivoukset vuositasolla niin kutsuttuun vuosikelloon. Näin asiakkaamme tietävät etukäteen aina, milloin mitäkin toimenpidettä tarvitaan ja siivousbudjetin teko on helppoa.

Siskon Siivouksen Siivoojien perusedellytykset

Jokainen Siskon Siivouksen työntekijä ymmärtää puhtaanapitopalvelun merkityksen osana asiakkaiden kokonaispalvelua ja turvallisuutta. Ammattitaitoiset siivojamme hallitsevat hygienian perusteet, ymmärtävät infektioiden leviämistavat, käsihygienian merkityksen ja hallitsevat aseptisen työskentelytavan. Näin luomme perustan turvalliselle ja viihtyisälle toimistolle.

 

Töihin suursiivoukseen? Tutustu rekrytointisivuihimme!

Puhtaus luo puhtautta

Tilan käyttäjät käyttäytyvät tutkitusti erilailla, kun tilat ovat puhtaat ja edustavat verrattuna likaiseen, puolikuntoiseen tilaan. Lisäksi ylläpitosiivous nopeutuu ja helpottuu sekä tilat pysyvät aina edustavina ja siisteinä. Säännöllisellä tilojen suursiivouksella ja suojaamisella ennaltaehkäistään myös paikkojen kulumista ja kalliita korjaustoimenpiteitä.

 

Kokonaisvaltainen hoiva kiinteistölle on aina edullisin ratkaisu pitkällä tähtäimellä.

Kysy lisää suursiivouksistamme! Tulemme mielellämme kertomaan lisää.

 

Joanet Schwartz

Myyntipäällikkö

040 778 9550

joanet.schwartz@siskonsiivous.fi

PYYDÄ TARJOUS

OTA YHTEYTTÄ

LOOKING FOR A JOB? GO rekry.siskonsiivous.fi