Suursiivous

Suursiivous sisältää useita palveluita:

Ikkunoiden pesut

Lattioiden peruspesu ja vahaus

Kokolattiamattojen pesut

Tekstiilipintaisten huonekalujen pesut

Perussiivoukset

Suursiivoukset

Suursiivous ylläpitosiivouksen ohelle

Siskon Siivouksen ammattitaitoisilta erikoissiivoojilta hoituu suursiivous kaikissa tilanteissa ammattitaidolla ja luotettavasti. Toimistot, hotellit, myymälät, ravintolat, sairaala- ja terveydenhoitotilat sekä porraskäytävät vaativat kaikki ylläpitosiivouksen lisäksi säännöllisiä, tilatyypin mukaisia ja oikein suunniteltuja suursiivouksia.

 

Suoritamme asiakkaillemme niin kertaluonteisia suursiivoustöitä kuin myös laadimme kokonaisvaltaisen siivoussuunnitelman, jossa kartoitamme ja suunnittelemme suursiivoukset vuositasolla niin kutsuttuun vuosikelloon. Näin asiakkaamme tietävät etukäteen aina, milloin mitäkin toimenpidettä tarvitaan ja siivousbudjetin teko on helppoa.

 

Puhtaus luo puhtautta – kun tilat ovat puhtaat ja edustavat, tilan käyttäjät käyttäytyvät tutkitusti erilailla kuin likaisessa puolikuntoisessa tilassa. Lisäksi ylläpitosiivous nopeutuu ja helpottuu sekä tilat pysyvät aina edustavina ja siisteinä. Säännöllisellä tilojen suursiivouksella ja suojaamisella ennaltaehkäistään myös paikkojen kulumista ja kalliita korjaustoimenpiteitä. Kokonaisvaltainen hoiva kiinteistöllesi on aina edullisin ratkaisu pitkällä tähtäimellä.

Siskon Siivouksen Siivoojien perusedellytykset

Jokainen Siskon Siivouksen työntekijä ymmärtää puhtaanapitopalvelun merkityksen osana asiakkaiden kokonaispalvelua ja turvallisuutta. Ammattitaitoiset siivojamme hallitsevat hygienian perusteet, ymmärtävät infektioiden leviämistavat, käsihygienian merkityksen ja hallitsevat aseptisen työskentelytavan. Näin luomme perustan turvalliselle ja viihtyisälle toimistolle.

Töihin suursiivoukseen? Tutustu rekrytointisivuihimme!

Palveluesimiehemme varmistavat puhtauspalvelumme laadun.

Esimiehemme ovat henkilöstöämme varten. Palveluesimies on hyvän palvelun laadun kannalta avainhenkilö, jonka tehtävänä on valvoa, että kohteen siivoustaso on sopimuksen mukaista. Kaikki palveluesimiehemme ovat koulutettuja ja kokeneita oman alansa ammattilaisia.

Kysy lisää suursiivouksistamme! Tulemme mielellämme kertomaan lisää.

 

Carl Jahn

Myyntipäällikkö

040 776 6396

carl.jahn@siskonsiivous.fi

PYYDÄ TARJOUS

OTA YHTEYTTÄ

LOOKING FOR A JOB? GO rekry.siskonsiivous.fi