Siskon Siivous on mukana Hyvä Yritys- kampanjassa – Miksi Siskon Siivous on Hyvä Yritys?

Siskon Siivous on mukana Elinkeinoelämän keskusliiton järjestämässä Hyvä Yritys- kampanjassa. Kampanja kertoo tarinaa suomalaisen hyvinvoinnin takaajista, yrityksistä.

YRITYKSET LUOVAT HYVINVOINTIYHTEISKUNTAA

Yritykset jäävät usein varjoon, kun puhutaan suomalaisesta hyvinvoinnista. Yrityksillä on kuitenkin aivan ratkaiseva merkitys Suomen hyvinvoinnin rahoittajana. Hyvät yrityksemme maksavat yhteiskunnalle elintärkeitä veroja, työllistävät satoja tuhansia suomalaisia, innovoivat uutta ja kehittävät kestävämpää maailmaa, jolla hyvinvointimme taataan.

Syksyn aikana kampanjan tarkoituksena on mainonnan avulla tuoda esiin suomalaisten yritysten vaikutusta meidän hyvinvointiyhteiskuntaamme. Kampanja tulee näkymään televisiossa, leffateattereissa, lehdissä, netissä ja somessa.

MIKSI SISKON SIIVOUS ON HYVÄ YRITYS?

Me ajattelemme, että siivous on ennen kaikkea palvelua ja haluamme olla Suomen parhaiten palveleva siivousliike. Meille on tärkeää että työntekijämme ovat tyytyväisiä omaan työhönsä ja työpaikkansa sillä uskomme että tyytyväiset työntekijät pitävät parasta huolta asiakkaistamme.

Siskon Siivous on #HyväYritys, koska tarjoamme kasvavan ja kehittyvän työyhteisön yli 1300 työntekijälle. Olemme aidosti monikulttuurinen työyhteisö, työntekijöidemme tullessa 78 eri maasta. Meille on tärkeää että pystymme tarjoamaan työntekijöillemme reilun, turvallisen ja tasa-arvoisen työpaikan. Uudessa kulttuurissa työyhteisö, esimies ja työkaverit ovat merkittävässä roolissa kun tutustutaan työelämään sekä maan kulttuuriin, kieleen ja tapoihin. Haluamme panostaa työntekijöidemme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin esimerkiksi tarjoamalla mahdollisuuden kielikoulutukseen, hyvään ammatilliseen koulutukseen sekä suorittaa ammattitutkinto työn ohella ja edetä uralla.

Meillä juhlitaan myös aina onnistumisia, esimerkiksi jokaisesta asiakkaan antamasta kiitettävästä palautteesta työntekijää saa pienen bonuksen. Näemme työntekijämme ensisijaisesti ihmisinä ja pidämme työn ja yksityiselämän tasapainoa hyvin tärkeässä asemassa. Uskomme, että tarjoamalla ihmisille työpaikkoja sukupuolesta, iästä ja kansalaisuudesta riippumatta sekä kohtelemalla heitä arvokkaasti, voimme vaikuttaa yhteiskuntaan positiivisesti.

Lue lisää kampanjasta ja hyvistä yrityksistä osoitteessa ek.fi/hyvayritys.


Tutustu myös aikaisempiin blogijulkaisuihimme:

Luotettavaa ja ammattitaitoista siivouspalvelua automyymälöissä ja korjaamoissa – Caverion Suomi Oy

Kokonaisvaltainen yhteistyö kauppakeskussiivouksessa – Asiakaskokemus kauppakeskus

Sujuvaa yhteistyötä porrassiivouksessa – Asiakaskokemus / taloyhtiö

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ – MEILTÄ KAIKKI PUHTAUSPALVELUT YRITYKSILLE!

Voit aina myös pirauttaa asiakaspalveluumme 029 3400 900.