Siivouspalveluiden hankinta, Siivouspalvelut

Siivous säästää aikaasi

Jokainen tila tarvitsee siivousta toimiakseen tehokkaasti. Siistissä ympäristössä on mukavampi olla ja se antaa tiloista hyvän kuvan kaikkia niitä käyttävälle. Säännöllinen siivous pitää välineet, pinnat ja sisäilman puhtaana. Hankkimalla siivouksen alan ammattilaisilta saavutat parhaan puhtaustason ja säästät aikaa.

Siskon Siivouksella on jo 25 vuoden kokemus siivouspalveluiden tuottamisesta ja resurssit kaikkiin erilaisiin siivouspalveluihin. Kokemuksesta syntyy kustannustehokkuus, kun kaikki tilat ja pinnat osataan puhdistaa juuri oikeilla menetelmillä, välineillä ja aineilla.

 

Siskon Siivouksella pyritään tekemään siivouspalveluiden hankinnasta ja ylläpidosta asiakkaalle mahdollisimman helppoa ja aikaa säästävää. Asiakkaat voivat käyttää aikansa omien päätehtäviensä tekemiseen ja me hoidamme puhtaanapidon heidän puolestaan.

 

Yhteydenpito ja kommunikaatio

 

Parhaiten säästämme asiakkaan aikaa sillä, että meidät saa aina kiinni ja reagoimme nopeasti yllättäviinkin tilanteisiin ja asiakkaan tarpeisiin. Siivouspäivystyksemme on auki 24/7. Me olemme asiakkaamme puolesta yhteydessä myös muihin kunnossapidon tahoihin ja voimme sopia muun muassa huollon kanssa asioista. Me tarkkailemme siivoamiemme kohteiden kuntoa ja ilmoitamme aina asiakkaalle huomaamistamme puutteista ja annamme mahdollisia parannusehdotuksia, minkä avulla puhtaanapidosta saadaan tehokasta ja kustannustehokasta.

 

Ajantasainen palvelusopimus

 

Päivitämme asiakkuuden alussa tekemäämme palvelusuunnitelmaa aina vastaamaan asiakkaan ajantasaisia tarpeita ja kirjaamme siihen säännöllisten siivousten lisäksi myös vuosittaiset pesut ja muut lisäpalvelut. Kaikki toiminta pohjautuu asiakkaan kanssa kirjattuun suunnitelmaan, joten asiakas on aina tietoinen, millaisia toimenpiteitä me teemme.

 

Laadunvalvonta ja tapaamiset asiakkaan kanssa

 

Me Siskon Siivouksessa hoidamme itse laadunvalvonnan ja esimiehemme käyvät aktiivisesti kohteessa seuraamassa, että toimintamme tiloissa on tehokasta. Sovimme asiakkaiden kanssa tapaamisia ja yhdessä parannamme kokonaisvaltaisesti puhtauden toimenpiteitä. Kerran kuukaudessa pidämme asiakkaidemme kanssa laatupalaverin

 

Siivoojien perehdytys

 

Siskon Siivouksen esimiehet perehdyttävät siivoojat aina uuteen kohteeseen ja käyvät yhdessä läpi asiakkaan kanssa laaditun palvelusuunnitelman. Siten varmistetaan, ettei asiakkaan itse tarvitse käyttää aikaansa näyttääkseen siivoojille kohteen tiloja ja siivoustarpeita. Esimiehemme myös pitävät huolta siivoojien edelleen koulutuksesta, jotta voimme tarjota asiakkaillemme entistä laadukkaampia palveluita.

 

Kokonaispalvelut

 

Siskon Siivouksen tavoitteena on tehdä mahdollisimman paljon asiakkaan puolesta, meiltä saa yhdestä osoitteesta kaikki siivouspalvelut. Kattavat lisäpalvelumme takaavat kokonaisvaltaisen puhtauden kaikissa erilaisissa tiloissa ja kauttamme saa myös esimerkiksi vaihtomatot ja käsipaperit. Teemme aktiivisesti asiakkaidemme kanssa työtä parantaaksemme prosesseja niin siivouksen kun kohteen muun ylläpidon kanssa. Toimistosiivouksen lisäksi palvelemme toimistoja aulaemäntä-palvelulla, erikseen tilattavilla lisätuotteilla (paperit, saippuat jne) ja esimerkiksi pikatalonmies-palvelulla.

 

Hotelleissa siivouspalveluihimme kuuluu aina hotelliemäntä, joka vastaa koko hotellin siivouksesta ja on yhteyshenkilö hotellin henkilökunnan ja kerroshoitajien välillä. Konsepti on ollut niin suosittu, että olemme ottaneet sen käyttöön lisäpalveluna myös taloyhtiöiden porrassiivoukseen. Taloyhtiökohtainen taloemäntä vastaa kaikkien tilojen kokonaissiisteydestä ja hänen kauttaan myös asukkaat saavat itselleen kotisiivousta ja kodin muita palveluita. Näin parantaen taloyhtiön asukastyytyväisyyttä ja viihtyisyyttä.

 

Ota yhteyttä!

 

Kiinnostuitko kuulemaan lisää ja saamaan asiantuntijan maksuttomalle kartoituskäynnille? Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 029 3400 900.

 

[wpforms id=”21258″]

Aiheeseen

liittyvää

Ota yhteyttä!

Pyydä tarjous tai kysy lisää! Täytä ja lähetä oheinen lomake, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

 

Huomaathan, että löydät kaikki avoimet työpaikkamme tämän linkin kautta. Hyväksymme vain hakemukset, jotka on vastaanotettu rekrytointijärjestelmämme kautta.

You can find all open positions via the link. Please note we only accept applications received through our recruitment system.

© 2024 Siskon Siivous Oy