Siskon Siivouksen emäntäpalvelu huolehtii – Asiakaskokemus CapMan Oyj

Siskon Siivouksen ja CapManin yhteistyö alkoi kesällä 2022. Starttitapaamisessa käytiin läpi asiakkaan toiveet emäntäpalvelusta heidän toimitiloissaan ja yhteinen sävel löytyi.

CapManille löytyi emäntä, joka on ottanut kohteen hoitaakseen täysin asiakkaan tarpeet huomioiden. Yhdessä asiakkaan kanssa kehitettiin palveluiden sujuvuutta myös iltasiivouksen osalta. On ollut ilo palvella CapMania ja tiivis yhteistyö on mahdollistanut onnistumisen palvelukuvauksen mukaisesti.  

CapMan on pohjoismainen pääomasijoitusalan asiantuntija. He ovat rakentaneet arvoa listaamattomissa yrityksissä, kiinteistöissä ja infrastruktuurikohteissa jo 30 vuotta. He palvelevat vaihtoehtoiseen omaisuusluokaan sijoittavia laajasti mielenkiintoisten tuotteiden ja palvelujen kautta.

Haastattelimme CapManin henkilöstöjohtajaa, Anna Berglindia ja hän kuvasi kokemustaan palveluistamme seuraavasti:

MITEN SISKON SIIVOUKSEN PALVELUT OVAT VASTANNEET ODOTUKSIANNE, ONKO JOKIN YKSITTÄINEN ASIA TAI OMINAISUUS YLITTÄNYT ODOTUKSENNE?

Olemme saaneet Siskon Siivoukselta aivan ihanan toimistoemännän. Olemme saaneet henkilön, joka tuntuu meidän omalta ihmiseltämme, jolla on loistava osaaminen ja ”can do” -asenne. Hän on ottanut koko toimiston hyvinvoinnin asiakseen. Sillä Siskon Siivous on erottautunut muista siivousalan yrityksistä.


MITEN OLEMME PYSTYNEET LUNASTAMAAN LUPAUKSEMME JA MITEN ASIA ON KONKRETISOITUNUT ARJESSANNE?

Meillä on ollut loistava keskusteluyhteys asiakkuudesta Siskon Siivouksen kanssa. Hyvin asiakaslähtöinen toimintatyyli on mahdollistanut avoimen kommunikoinnin. Heti alusta meille tuli tunne, että te haluatte ymmärtää mitä me todella tarvitsemme ja halusitte kuulla tarkkaan odotuksistamme ja tarpeistamme. Painotitte, että matalalla kynnyksellä saa ottaa yhteyttä, mikäli ongelmia tulee vastaan. Siitä tulee asiakkaana hyvä tunne.

MISTÄ PIDÄTTE SISKON SIIVOUKSEN PALVELUISSA KAIKISTA ENITEN?

Nimenomaan tästä meidän ihanasta toimistoemännästämme. Hän on meidän toimistollamme hyvin pidetty ja arvostamme hänen työpanostaan. Hän esimerkiksi järjestää toimistollamme erilaisia tapahtumia ja pitää huolen arjen rullaamisesta. Hän on myös oma-aloitteinen, esimerkiksi ystävänpäivän juhlistamista varten hänellä oli kivoja ideoita.

MIKÄ OLI SUURIN HAASTEENNE, JONKA SISKON SIIVOUS ON RATKAISSUT?

Meillä oli mahdollista löytää Siskon Siivouksen kautta henkilö, jolla on sekä osaamista ja silmää toimistosiivoukseen, mutta myös kapasiteettia työpaikan arjen askareista huolehtimiseen. Hän esimerkiksi hoitaa toimistotarvikkeisiin ja tarjoiluihin liittyviä tilauksia ja laskujen hyväksyntää. Poissaolotapauksissa myös hänen tuuraajansa on ollut erittäin mukava ja osaava.

MITEN SISKON SIIVOUKSEN LAADUNVALVONTA MIELESTÄNNE TOIMII?

Käymme säännöllisesti asioita läpi palvelupäällikkömme Robertin kanssa. Hän on hyvin aktiivinen ja jos on ollut jotain puutteita, niin hän on heti ottanut asian hoitaakseen.

MITEN MITTTAATTE, ONKO YHTEISTYÖ SISKON SIIVOUKSEN KANSSA SUJUNUT JA MILLAISIA TULOKSIA OLETTE SAANEET?


Emme me täällä päässä suorita sen kummallisempaa mittarointia. Jos joku asia on mennyt eri tavalla, kun on sovittu, niin siitä on keskusteltu avoimesti.

MIKÄ ON OLEELLISIN ASIA, JONKA TAKIA SUOSITTELISIT TAI OLISIT VALMIS SUOSITTELEMAAN TUOTETTAMME?

Tietysti tämä meidän osaava toimistoemäntämme. Mutta myös se, että meillä on ollut hyvä ja mutkaton yhteys meidän asiakkuudestamme vastaavan henkilön kanssa. Siskon Siivouksella on myös hinta-laatusuhde kohdillaan ja koen, että teillä on oikeasti halua ymmärtää ja tuntea asiakas, emmekä ole vain yksi Excel rivi tuhansien joukossa. Meidät oikeasti halutaan tuntea, jotta palvelu voidaan räätälöidä meitä varten.

– CapManin henkilöstöjohtaja, Anna Berglind


Tutustu myös aikaisempiin blogijulkaisuihimme:

Kodinomaisten hotellihuoneiden siivousta ammattitaidolla – Asiakaskokemus Hiisi Homes

Siskon Siivous on mukana Hyvä Yritys- kampanjassa – Miksi Siskon Siivous on Hyvä Yritys?

Luotettavaa ja ammattitaitoista siivouspalvelua automyymälöissä ja korjaamoissa – Asiakaskokemus Caverion Suomi Oy

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ – MEILTÄ KAIKKI PUHTAUSPALVELUT YRITYKSILLE!