Miten ostat siivousta

Siivouspalvelujen ostaminen on teoriassa kovin yksinkertaista; kerrot toiveesi, me otamme yhteyttä kertoaksemme mitä tarjoamme ja tehdään kaupat. Se ei aina kuitenkaan tunnu niin helpolta, joten olemme avanneet prosessia ostopäätöstä helpottamaan.

Kaiken taustalla on tietenkin tarve siivouksesta, mikä jäsennellään siten, että voidaan lähettää valitulle yritykselle tarjouspyyntö. Siivousyrityksen valinnassa auttaa kirjoituksemme Miten valita parhaiten sopiva siivousyritys.

Tarjouspyynnön voi tehdä monella eri tavalla; laittamalla meille suoraan sähköpostia, soittamalla tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Kaikkiin yhteydenottoihin vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Mitä kannattaa tietää, kun alat ostaa siivousta

Yhteydenottoon riittää siivottavan kohteen osoite ja millaiselle siivouspalvelulle on tarvetta, mutta sopimuksen syntymiseen ja palvelukokonaisuuden luomiseen tarvitaan muitakin tietoja.

Meillä on resurssit hoitaa kaikki siivoukseen liittyvät asiat puolestanne, kun pohjatiedot ovat meillä selvillä. Yhteydenoton jälkeen tapaamme teidät eli asiakkaan ja keskustelemme kohteesta sekä toiveistanne ja tarpeistanne siivouspalveluiden suhteen.

Etukäteen kannattaakin siis miettiä muutamia siivousta koskevia asioita

 • Minkälaista siivousta tarvitset
  • porrassiivous, toimistosiivous, ikkunoiden pesu, palvelupaketti…
 • Onko siivoustarve kertaluontoinen vai säännöllinen
 • Millaisia materiaaleja siivottavissa tiloissa on
 • Onko tilassa jotain erikoissiivouksia tarvitsevia elementtejä
 • Tilan koko
 • Mihin kellonaikaan siivous toteutetaan
 • Milloin haluaisit siivouksen alkavan
 • Minkälainen budjetti on käytössä ja vastaako se toiveita palvelusta
 • Millaisia lisäpalveluita haluaisit säännöllisen siivouksen ohelle

Kun halutaan ylläpitosiivousta likaisiin tiloihin, vaatii perussiisteyden saavuttaminen enemmän resursseja. Kun yleissiisteys on saavutettu, tilat on helpompi pitää puhtaina ylläpitosiivouksen avulla. Meiltä saat myös monen vuoden ammattitaidolla suosituksen siitä, kuinka usein ja miten tilat kannattaa puhdistaa, jotta yleissiisteys on haluamallasi tasolla.

Tarjouspyyntö

Kaikkea ei voi oppia yrityksen sosiaalisesta mediasta, verkkosivuilta tai edes blogista, joten lähetä rohkeasti tarjouspyyntö yritykselle.

Oletko lähettänyt useita tarjouspyyntöjä eivätkä hinnat ole keskenään vertailukelpoisia?

Kun pyydät monesta eri siivousyrityksestä tarjouspyyntöjä ja annat yritysten itse määrittää tiloihin siivousohjelmat sekä siivouskertojen määrän, saat juuri niin monta eri hintaista ja sisällöllistä tarjousta takaisin.

Ratkaisuna tähän on itse määrittelemäsi, selkeä tarjouspyyntö. Kerro tarjouspyynnön yhteydessä muun muassa millaisiin tiloihin haluat siivousta, työohjeet ja erityistoiveet. Lähetä sama tarjouspyyntö kaikille ja tarvittaessa pyydä kertomaan siivoukseen kuluva aika sekä avaamaan tarjouksen hinnan muodostumista. Tällä tavoin saat vertailukelpoisia tarjouksia, joista on helpompi valita itsellesi sopivin kumppani.

Lisääthän aina tarjouspyyntöihin täydelliset yhteystiedot, että saamme sinuun tarvittaessa helpommin yhteyden. Olethan myös ajoissa liikenteessä, etkä vasta silloin kun haluat siivouksen jo olevan valmis!

Muista, ettei pelkkää hintaa kannata tuijottaa. Toisista yrityksistä saat useamman palvelun samasta paketista säästäen siten kustannuksia ja omaa aikaasi. Tilaamalla siivousyrityksestä käyntiajan paikan päälle, saa yrityksestä tarkemman kuvan ja silloin siivouspalveluiden edustaja pystyy arvioimaan tarjouksensa tarkemmin.

Autamme mielellämme tarjouspyynnön tekemisessä ja vastaamme kaikkiin kysymyksiin. Ole meihin rohkeasti yhteydessä!

Siskon Siivous

Asiakaspalvelu avoinna 8-16

puh. 029 3400 900

asiakaspalvelu@siskonsiivous.fi

Lähetä meille yhteydenottopyyntö tai voit myös olla suoraan yhteydessä myyjiimme.