pintojen siivous ammattitaidolla

Kuinka säästät siivoamalla

Ostamalla säännölliset siivouspalvelut asiantuntevalta ja asiakaslähtöiseltä siivousyritykseltä säästät:

  • Aikaa
  • Rahaa
  • Ympäristöä
  • Työterveyskuluja

Siistit ja hyväkuntoiset tilat luovat vierailijoille hyvän kuvan yrityksestä ja puhtaus lisää työntekijöiden viihtyvyyttä työpaikallaan.

Säästä siivoamalla aikaa

Siivousyrityksenäsi hoidamme kaikki tilojen puhtauteen liittyvät asiat jo 25 vuoden ammattitaidolla ja tehokkuudella. Teemme aina kohteeseen yksilöllisesti räätälöidyn palvelusuunnitelman ja perehdytämme itse siivoojat kohteeseen. Asiakkaan kanssa keskustellut esimies on siivoojan mukana aina ensimmäisellä siivouskerralla varmistaen, että kaikki sovitut asiat tulevat puhtaiksi korkeita laatustandardeja noudattaen.

Me hoidamme itse laadunvalvonnan ja esimies käy säännöllisesti paikan päällä tarkistamassa, että siivous on tehty sovitun mukaisesti. Keskustelemme myös usein asiakkaan kanssa siivouksen laadusta ja mahdollisista kohteen parannustöistä sekä käytäntöjen päivittämisestä. Reagoimme nopeasti asiakkaan toiveisiin ja lisäämme palveluitamme sen mukaisesti.

Tarkemmin ajan säästämisestä voi lukea blogitekstistä Siivous säästää aikaasi.

Säästä siivoamalla rahaa

Jokainen tila tarvitsee säännöllistä siivousta, joten se kannattaa teettää puhtauden erikoisjoukoilla. Kokeneet siivoojat hoitavat tilojen ylläpidon kustannustehokkaasti ja tietävät mitä tekevät. Siskon Siivouksella on käytössä alan huippuvälineet, joiden avulla työ sujuu sutjakkaasti. Toimintamme ei muutu siivoojien sairastelun takia, sillä isona organisaationa meillä on resurssit hankkia poissaoleville työntekijöille sijaiset.

Tilojen oikeanlainen puhdistus pidentää pintojen ja materiaalien käyttöikää ja siten vähentää kunnostuskustannuksia. Käytämme aina oikeita puhdistustapoja ja -aineita materiaalikohtaisesti.

Säästä siivoamalla ympäristöä

Siivoamatta jättäminen kerryttää likaa ja aiheuttaa pinttymiä, joita voi joutua poistamaan tavallista kemikaallisemmilla pesuaineilla. Ammattitaitoisessa ylläpitosiivouksessa käytetään pesuaineita juuri sen verran kun on tarvetta, eikä pinttynyttä likaa pääse kertymään. Siskon Siivouksella myös tiedetään millaisen puhdistuksen mitkäkin lika ja tahrat tarvitsevat. Esimerkiksi vain korkean hygienian tiloissa, kuten sairaaloissa, on tarvetta pintojen desinfioinnille.

Siskon Siivouksen käyttämät pesuaineet ovat saaneet Joutsenmerkin eli ovat täysin ympäristöystävällisiä. Annostelemme niitä tuhlaamatta ja käytämme täyttöpulloja. Huollamme siivousvälineet kunnolla emmekä ole jatkuvasti ostamassa uusia rättejä ja moppeja. Lue lisää Siskon Siivouksen ympäristöystävällisestä siivouksesta.

Säästä siivoamalla työntekijöiden työterveyskuluissa

Säännöllinen siivous pitää pinnat ja sisäilman puhtaina. Siivous vaikuttaa merkittävästi muun muassa toimiston sisäilman laatuun ja siten myös työntekijöiden tehokkuuteen sekä terveyteen. Sisäympäristön laatua voidaan selkeästi parantaa oikein toteutetulla siivouksella. Puhtaassa ympäristössä taudit eivät pääse leviämään ja työntekijöiden keskuudessa leviävät kausiflunssat saadaan helpommin kuriin. Työhyvinvointia myös lisää, että työntekijät voivat keskittyä täysin omiin päätehtäviinsä ammattilaisten hoitaessa siivouksen.

Anna meidän hoitaa puhtaus puolestasi ja säästetään yhdessä

Ole meihin yhteydessä lomakkeen kautta, soittamalla asiakaspalveluun puh. 029 3400 900 tai ole yhteydessä vaikka suoraan myyjiimme. Kerromme mielellämme lisää, kuinka toteutamme puhtauden juuri teillä!