Puhtaus ammattina

Kesätyö Siskon Siivouksella

Olemme avanneet työilmoitukset kesälle 2024 ja etsimme joukkoomme osa- ja kokoaikaisia siivoojia alueille pääkaupunkiseutu, Tampere, Turku, Vaasa, Pori, Rauma ja Jyväskylä. Meillä tehdään töitä yhdessä puhtaiden tilojen eteen varmistamalla laadukkaat palvelut yritysasiakkaillemme. 

Palveluihimme kuuluvat erilaiset siivouskohteet ja monipuoliset työtehtävät. Meillä voit tehdä kesätöitä esimerkiksi korkean hygienian sairaalasiivouksessa, kerroshoitajana hotellissa, porrassiivouksessa, toimistosiivouksessa, myymäläsiivouksessa tai muissa ylläpitosiivouksen kohteissa. 

HAE MEILLE KESÄTÖIHIN SIIVOUSTEHTÄVIIN!

 

Kesätyö toiveidesi mukaan 

 

Kesän aikana iso osa työntekijöistämme lomailevat ja esimerkiksi hotelleissa käy paljon vieraita, joten palkkaamme useita kesätyöntekijöitä. Monien paikkojen takia voimme valita yhdessä sinun toiveitasi ja osaamistasi vastaavat työtehtävät. Töitä on tarjolla pääasiassa arkena klo 7-18 välillä, mutta työvuoroja on myös viikonloppuisin ja iltaisin. Tuntimäärät vaihtelevat toiveistasi ja siivoamistasi kohteista riippuen 10-37,5 tuntia/viikossa. Toivomme, että kesätyöntekijämme voivat tehdä vähintään kuukauden työtä yhtäjaksoisesti, koska silloin koulutuksen jälkeen pääsee parhaiten kiinni työtehtäviin. 

Suurin osa kohteistamme sijoittuu hyvien kulkuyhteyksien varrelle, joten niihin pääsy onnistuu julkisilla kulkuneuvoilla! 

 

Kesätyö meillä on panostus tulevaisuuteen

 

On tärkeää, että jokainen kesätyöntekijä on osa työyhteisöämme ja saavat meiltä kattavan tiedon työtehtävistään. Siksi perehdytämme kaikki kesätyöntekijät hyvin ennen töiden aloitusta. Opastamme sinut ammattimaiseen siivoukseen sekä Siskon Siivouksen käytäntöihin.

Osana kesän siivoustiimiämme 

 • Sinulla ei tarvitse olla työkokemusta, koska koulutamme sinut ennen työtehtäviäsi 
 • Teet työtä mukavassa ja kannustavassa tiimissä, jossa voit olla oma itsesi 
 • Saat työstäsi kunnon korvauksen 
 • Sinulla on mahdollisuus työllistyä yritykseemme kesän jälkeen 
 • Opit käytännönläheisiä taitoja, joista hyödyt myös tulevaisuudessa 
 • Katsomme työajat ja -tehtävät toiveidesi mukaan 

 

Siivoojan kesätyö 

 

Ollessasi kesätyöntekijä Siskon Siivouksella teet käytännössä samoja työtehtäviä kuin vakituiset siivoojamme. Teet itsenäistä siivoustyötä, joka vaatii tarkkaavaisuutta ja reipasta työotetta. Jokaisessa siivouskohteessa on oma tehtävälista asiakkaan kanssa sovittujen palveluiden mukaan, joten siivoustehtävät, ja siten myös siivoojilta vaaditut ominaisuudet, vaihtelevat siivottavan tilan mukaan. 

Lisätietoja siivouksesta erilaisissa kohteissa löydät toisesta blogikirjoituksestamme. 

Kesätyö voi olla avaimesi vakituiseen työsuhteeseen kesän jälkeen. Otamme mielellään valmiiksi perehdytettyjä kesätyöntekijöitä esimerkiksi opintojen ohelle aikaiseen aamuin, iltavuoroihin sekä viikonloppuvuoroihin tekemään siivoustöitä osa-aikaisesti. Meille on myös jäänyt aikaisempien kesien jälkeen työntekijöitä työskentelemään kanssamme kokoaikaisesti. 

Kesätyöntekijöiltä odotamme 

 • Puhtauden arvostusta ja halua luoda puhdasta jälkeä 
 • Ripeää ja tarkkaa työotetta tehtäviisi 
 • Kykyä kommunikoida tiimisi kanssa suomeksi tai englanniksi 
 • Halua kohdata siivouksen ohella iloisesti asiakkaitamme 
 • Kiinnostusta fyysiseen työhön

Kesätyöntekijöidemme on pääasiassa oltava 18 vuotta täyttäneitä taataksemme työturvallisuuden ja asiakkaidemme toiveiden täyttymisen. 

 

Hae meille kesätöihin 

Kesätyöpaikkamme ovat julkaistuna rekrytointisivuillamme ja ne ovat jaettuna siivousosaston sekä paikkakunnan mukaan. Eniten työpaikkoja on pääkaupunkiseudulla eli Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja lähialueilla. Lisäksi kesätöitä on tarjolla Tampereen alueella, Ikaalisissa sekä Turussa. 

Tutustu meihin myös sosiaalisessa mediassa Facebookissa, Instagramissa ja LinkedInissa. 

You can also apply for a summer job in English! All our summer job ads and application forms are also in English, don’t let the header fool you.

Aiheeseen

liittyvää

Ota yhteyttä!

Pyydä tarjous tai kysy lisää! Täytä ja lähetä oheinen lomake, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

 

Huomaathan, että löydät kaikki avoimet työpaikkamme tämän linkin kautta. Hyväksymme vain hakemukset, jotka on vastaanotettu rekrytointijärjestelmämme kautta.

You can find all open positions via the link. Please note we only accept applications received through our recruitment system.

© 2024 Siskon Siivous Oy