Asiakastarinat, Uncategorized

Proaktiivinen siivouskumppani – Asiakaskokemus Helsinki Outlet

Siskon Siivouksen siivoojien ammattitaito ja omistautuneisuus ovat tuoneet merkittävää lisäarvoa Outlet -ostoskylän päivittäiseen toimintaan.

”Me voimme keskittyä omaan työhömme, koska teidän siivoojat osaavat työnsä ja ovat vielä proaktiivisia” kuvaa Helsinki Outlet – ostoskylän Facility Manager Petter Ramm-Schmidt.

MITEN SISKON SIIVOUKSEN PALVELUT OVAT VASTANNEET ODOTUKSIANNE?

Ne ovat oikeastaan ylittyneet! Ympäristömme on monipuolisen haastava, tarjoamme asiakkaille elämyksiä sisällä ja ulkona ja siivousyritykseltä vaaditaan paljon. Etsimme todellista kumppania koko ostoskylän viihtyvyyden ylläpitoon ja sellaisen saimme. Siskon Siivous esitteli oman siivouskonseptinsa ja ehdotti meille ratkaisuja, joita emme olleet edes ajatelleet.

Meillä siivouksen jälkeä arvioivat henkilökunnan lisäksi asiakkaat ja ympäristö on todella hektinen. Meillä oli aiemmin haasteita pitää esimerkiksi wc -tilat huippukunnossa ja ne haasteet ovat onneksi historiaa. Ostoskylämme vaatii myös siivoojilta paljon, mutta iloksemme siivoojamme kertovat kertovat meille pienimmistäkin huomioista koskien kiinteistöä. Puhumme jo “omista siivoojistamme”, koska koemme että he ovat kiinteä osa tiimiämme.

“Olemme olleet todella tyytyväisiä kaikkiin Siskon Siivouksen työntekijöihin, heidän ammattimaiseen otteeseen ja ahkeruuteen. ” 

MITEN SISKON SIIVOUS ON RATKAISSUT HAASTEITANNE?

Ensinnäkin, Siskon Siivous on mahdollistanut meille sen, että voimme keskittyä omaan ydintoimintaamme, eikä meidän tarvitse huolehtia että paikat pysyvät puhtaina. Me voimme keskittyä tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista ostoskokemusta. Tiedämme, että ostoskylämme on aina siisti ja viihtyisä, voimme olla varmoja siitä, että asiakkaamme voivat nauttia ostosten tekemisestä.

Siskon Siivouksen siivoojat ovat osa henkilökuntaamme ja kommunikointi on todella helppoa ja nopeaa heidän kanssaan. He uskaltavat ehdottaa jatkuvasti uusia ideoita ja parannuksia, jotka voivat parantaa ostoskylän yleisilmettä ja asiakaskokemusta. Tämä on meille äärimmäisen arvokasta, koska voimme luottaa siihen, että he ovat aina askeleen edellä huolehtimassa siitä, että kaikki on kunnossa.

MISTÄ PIDÄTTE SISKON SIIVOUKSEN PALVELUISSA KAIKISTA ENITEN?

Haluamme jättää asiakkaidemme mieliin “wau”-efektin ja nyt voimme tarjota sen myös puhtaalla ja siistillä ympäristöllä. Olemme kaiken kaikkiaan tosi tyytyväisiä, meillä on hyvä yhteistyö, viestit kulkevat ja hommat hoituvat.

Siskon Siivouksen toiminta on suunnitelmallista, joustavaa ja pitkäjänteistä. Uskomme yhteistyöhön ja näemme, että teemme tulevaisuudessa entistä tiiviimpää yhteistyötä.

“Lähdimme etsimään joustavaa palveluntuottajaa, joka sitoutuu huolehtimaan ostoskylämme siisteydestä kaikilla tavoin. Me voimme aidosti keskittyä omaan työhömme eikä meidän tarvitse miettiä ovatko tilat puhtaat. Voimme lämpimästi suositella Siskon Siivousta.” 

– Petter Ramm-Schmidt, Helsinki Outlet -ostoskylän Facility Manager

Tutustu myös aikaisempiin blogijulkaisuihimme:

Kokonaisvaltaista siivousta – Kauppakeskus Plaza, Salo

Ulkoistettu siivous säästää aikaa

Työntekijöiden hyvinvointi mahdollistaa laadukkaat palvelut

OTA YHTEYTTÄ

Tarvitsetteko osaavan kumppanin kauppakeskus- tai myymäläsiivoukseen? Ota yhteyttä! Asiakaspalvelumme palvelee 029 3400 900 ja myyjämme vastaavat yhdessä arkipäivässä tarjouspyyntöihin.

[wpforms id=”21258″]

Aiheeseen

liittyvää

Ota yhteyttä!

Pyydä tarjous tai kysy lisää! Täytä ja lähetä oheinen lomake, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

 

Huomaathan, että löydät kaikki avoimet työpaikkamme tämän linkin kautta. Hyväksymme vain hakemukset, jotka on vastaanotettu rekrytointijärjestelmämme kautta.

You can find all open positions via the link. Please note we only accept applications received through our recruitment system.

© 2024 Siskon Siivous Oy