SIIVOUSPÄIVYSTYS 24/7

 

Puhtauden erikoisjoukot ja päivystyssiivous auttavat yrityksiä Uudellamaalla kaikissa äkillisissä siivoustarpeissa 24/7 nopeasti ja tehokkaasti, soita 029 3400 900.

 

 • epäilty tai todettu koronavirus
 • vesivahinko
 • viemärivahinko
 • tulipalo
 • ilkivalta tai murtojäljet
 • eritesiivoukset
 • muut yllättävät puhtauden palvelut

 

SIIVOUSPÄIVYSTYS PALVELEE NUMEROSSA 029 3400 900

Desinfiointisiivous

 

Siivous on tärkeässä roolissa näin epidemian aikaan ja meillä on työskennelty ahkerasti, jotta saamme käyttöömme alan parhaat välineet desinfioivaan siivoukseen. Siskon Siivouksen työntekijät ovat puhtausalan ammattilaisia ja perehdytetty siivoamaan erikoistilanteissa, kuten koronaviruksen aikaan.

 

Palveluihimme kuuluvat epidemiasiivoukset ja erikoissiivoukset, kuten desinfiointisiivoukset koronatartunnan tai tartuntaepäilyn vuoksi. Kaikkiin kohteisiin on mahdollista tilata myös tehostettua lisäsiivousta.

 

Siskon Siivouksen päivystys palvelee 24/7 kaikissa äkillisissä siivoustarpeissa, puh 029 3400 900.

 

 

Lue lisää desinfiointisiivouksesta epidemian aikana ja miten koronavirus on huomioitu Siskon Siivouksen toiminnassa blogista.

 

Tarjoamme tehostetun siivouksen ja desinfiointisiivouksen ohella yritysten käyttöön UniqAir-ilmanpuhdistajia sekä Nocospray desinfiointilaitteita. Kun näiden käyttö yhdistetään ammattitaitoiseen siivoukseen, saamme nopeasti turvalliset työtilat asiakkaillemme.

 

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan yhdessä, mitkä ratkaisut ovat parhaimmat juuri teidän tiloihinne!

Pyydä tarjous desinfiointipalveluista!
Kaksi suojapukuihin pukeutunutta henkilöä kantaa desinfiointilaitteita valmiina siivoamaan.

Nocospray suurtehosumutin

 

Nocospray desinfiointilaite desinfioi tilan pinnat muutamassa tunnissa, minkä jälkeen tilaa voi jo käyttää ilman tartuntavaaraa. Nocospray sopii siten etenkin terveydenhoitotiloihin, joissa tiloja ei ole aikaa sulkea pidemmäksi aikaa.

 

Desinfioinnin aikana Nocospray sumuttaa suljetun tilan vetyperoksidikuivahöyryä, joka kulkee olomuotonsa ansiosta tilan jokaiselle pinnalle. Se desinfioi myös pehmeät pinnat ja esimerkiksi auki olevien laatikoiden sisältä. Höyry kulkeutuu jokaiselle vapaana olevalle pinnalle, joten se menee myös paikkoihin, joiden desinfiointi on hankalaa perinteisin siivouskeinoin. Tilat siivotaan ennen desinfioivaa sumutusta normaaleja ylläpitosiivousmenetelmiä käyttäen.

 

Sumutuksen aikana ja tunti sen jälkeen desinfioitavissa tiloissa ei saa olla ihmisiä tai avoimia pakkauksia elintarvikkeita tai terveydenhoitovälineitä. Höyry laskeutuu kaikille pinnoille, mutta ei niistä läpi eli voi olla pakattuja tuotteita. Sumutuksen loppumisen jälkeen on vielä tunnin varoaika, jolloin tilaa ei voi käyttää. Sitten desinfiointi on valmis ja tilan pinnoilla ei ole enää tartuntavaaraa.

UniqAir-ilmanpuhdistin

 

UniqAir-ilmanpuhdistin täydentää desinfiointisiivousta puhdistamalla ilmasta 99,7% kaikista terveydelle haitallisista epäpuhtauksista. Kun ilma kulkee puhdistimen läpi, kaikki koronavirushiukkaset jäävät suodattimen haaviin kiinni. UniqAir on VTT:n ja TTL:n testaama, terveelliseksi ja turvalliseksi todistettu.

 

UniqAiria voi käyttää tiloissa, joissa kulkee ihmisiä ja joissa on esillä ruokaa tai terveydenhoidon tarvikkeita. Se sopii siis hyvin esimerkiksi myymälöihin, kauneushoitolaan, toimistoille tai terveydenhuollon odotustiloihin. Puhdasta ilmaa tulee heti, kun laite käynnistetään.

 

UniqAir on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja siinä on vain käynnistyspainike ja kaksi asetusta sen mukaan, kuinka nopeasti haluaa ilman kiertävän. Laite ottaa ilmaa yläosasta, kierrättää sen kolmivaiheisesti suodattaen epäpuhtaudet ja vapauttaa täysin puhtaan ilman alaosasta lattiatasoon, josta se nousee täyttämään desinfioitavaa tilaa. Siskon Siivouksen tarjoaman UniqAir L:n puhtaan ilman tuotto riittää hyvin koko päivän tarpeisiin. Sen kapasiteetti riittää suodattamaan 60 m2 tilan huoneilman kerran tunnissa. Ilmapuhdistin on hiljainen ja käyttää sähköä yhtä paljon kuin tavallinen sähkölamppu.

 

Ilman puhdistuksen lisäksi turvallisuuden varmistamiseksi tilojen kosketuspinnat desinfioidaan ja ilmanpuhdistimen käyttö onkin osa desinfiointisiivouksen kokonaisuutta.

HINNASTO

 

 • Tehostettu lisäsiivous ylläpitosiivouksen yhteydessä 28 €/h + alv
 • Desinfioiva siivous koronatartunnan tai tartuntaepäilyn vuoksi alkaen päivällä 65 €/h + alv ja yöllä 75 €/h + alv
 • UniqAir L -ilmanpuhdistin vuokraus päiväkäyttöön 300 €/päivä + alv
  Hinta sisältää kuljetuksen ja käyttöönoton. Pidempiaikaisen käytön hinta sovittavissa.
 • Nocospray desinfiointi ensimmäiseen tilaan 300 € + alv. ja seuraavat tilat 150 €/tila + alv

 

Hinnat voivat vaihdella tarjouksen ja sopimuksen perusteella. Ota meihin yhteyttä ja katsotaan sinulle sopiva palvelukokonaisuus!

 

Siskon Siivouksen päivystys palvelee 24/7 kaikissa koronatapauksissa, puh 029 3400 900

Aseptinen siivous

 

Aseptisella siivouksella viitataan erityistä puhtautta vaativan kohteen siivoukseen, jossa pyritään poistamaan lika ja välttämään sen levittämistä. Aseptinen siivous on ehkä tärkeimmässä roolissa terveydenhuollon tiloissa, mutta sitä hyödynnetään myös muussa siivouksessa kuten elintarvikemyymälöissä, wc tilojen siivouksessa ja kotisiivouksessa.

 

Siivous suoritetaan aseptista työjärjestystä noudattaen, mikä tarkoittaa sitä, että suoritusjärjestys ja puhdistaminen tapahtuvat aina puhtaasta likaisempaan ja ylhäältä alaspäin. Siivousmenetelminä käytetään nihkeitä, kosteita ja märkiä menetelmiä. Märät menetelmät kuivataan aina.

 

Noudattamalla aseptista työjärjestystä taataan hygieeninen ja laadukas lopputulos siivoustyössä.

OTATHAN YHTEYTTÄ, AUTAMME MIELELLÄMME!

Siskon Siivouksen päivystys palvelee 24/7, soita 029 3400 900.