Ravintolasiivous

Etsitkö ravintolasiivoukseen ammattitaitoista siivouspalvelua, jolle voit aidosti ulkoistaa siivouksen? Haluatko yhteistyökumppaniksi siivouspalveluyrityksen, jonka kanssa kaikki sujuu, työn jälki on loistavaa ja sinä saat keskittyä oman työsi tekemiseen?

Siskon Siivous tarjoaa kokonaisvaltaista ravintolasiivouspalvelua, joka vastaa kaikkiin tarpeisiinne. Teemme ravintolasiivouksia Uudellamaalla, Turun seudulla ja Tampereen seudulla sekä myös valtakunnallisesti.

Räätälöimme siivouspalvelun juuri sinun ravintolasi tarpeisiin ja budjettiin sopivaksi sillä ajatuksella, että sinä voit nostaa jalat pöydälle siivouksen suhteen, me hoidamme kaiken puolestasi. Ravintolasiivous on erityisesti ravintoloiden puhtaanapitoon suunniteltu palvelu, joka sisältää kattavan siivouskokonaisuuden ja mahdollistaa ravintolan tilojen turvallisen, terveellisen, viihtyisän ja edustavan ylläpidon.

Tutustu kattavaan ravintolasiivouspalveluumme lisää tällä sivulla ja ota yhteyttä meihin, niin suunnitellaan paras mahdollinen siivouspalvelu juuri teille!

Varmista turvallinen, terveellinen
ja viihtyisä ravintola

Ulkoista ravintolasi siivous ammattilaiselle, saat keskittyä omaan työhösi puhtaissa ja viihtyisissä ravintolatiloissa. Me huolehdimme puhtaudesta palvelutakuulla.

Kokonaisvaltainen ja räätälöity ravintolasiivous-palvelu

Ravintolasiivous on tärkeä osa ravintolan turvallista toimintaa. Ravintolan asiakkaat valitsevat ruokapaikan usein siisteyden perusteella ja meille on ylpeyden asia pitää tilat asiakkaita miellyttävinä. Siivouksen tarkoituksena on vahvistaa positiivista asiakaselämystä ja tilojen viihtyvyyttä.

Räätälöimme täsmälleen teidän tarpeitanne, laatutasoanne ja budjettianne vastaavan siivouspalvelukokonaisuuden. Laadimme yhdessä teidän kanssanne vuosikellosuunnitelman. Noudatamme toiminnassamme elinkaariajattelua, joten sisällytämme vuosikellosuunnitelmaan ylläpitosiivouksen lisäksi kaikki tarvittavat muutkin siivoustyöt (esim. suursiivoukset, ikkunanpesut, yläpölyjen poistot), jotta kiinteistönne ja tilanne pysyvät mahdollisimman pitkään hyväkuntoisina.

Ravintolasiivous tarkoittaa ravintolatiloissa tehtävää puhdistusta ja huoltoa, jonka tavoitteena on ylläpitää korkeaa hygieniatasoa sekä viihtyisyyttä. Ravintolasiivous sisältää monia eri osa-alueita, jotka voivat vaihdella ravintolan tyypin ja koon mukaan. Olemme ravintoloiden kokonaisvaltainen puhtauskumppani ja siivoamme mm. ravintolasalin, keittiön, wc-tilat, henkilökunnan sosiaalitilat ja teemme luonnollisesti myös vaativammat Oiva-siivoukset.

Vaatimusten mukaista ravintolasiivousta

Siivoojamme hallitsevat elintarvikehygienian perusteet, ymmärtävät infektioiden leviämistavat sekä käsihygienian merkityksen. Käytämme siivotessa aseptista työjärjestystä eli siivouksessa likaa poistetaan, eikä levitetä, ja pinnat siivotaan ylhäältä alaspäin, puhtaasta likaisempaan. Laadun varmistamiseen käytämme visuaalisia mittareita, aktiivista omavalvontaa sekä ATP-pikatestausta.Tilojen pitää olla toimivat ja edustavat, mutta samalla myös turvalliset ja terveelliset.

Teemme säännöllisesti laadunvalvontaa ja kirjaamme kaikki omavalvonnat, laatukierrokset ja palautteet toiminnanohjausjärjestelmäämme. Tämä takaa, että olemme aina ajan tasalla tilojesi ja asiakkuutesi osalta. Raportoimme sinulle säännöllisesti sopimuksen mukaan.

Siskon Siivouksen sydän on asiakkaillemme suunniteltu digitaalinen palvelukeskus, jossa saatte juuri omiin tarpeisiinne räätälöidyn kokonaisuuden. Näette palvelukeskuksessa ajantasaisesti tärkeät mittarit ja voitte kommunikoida asiakaspalvelumme ja yhteyshenkilönne kanssa.

Varmista, että sinun ravintolasi on juuri niin puhdas kuin haluat ja siivouspalvelu sujuu ilman turhaa energian ja ajan haaskausta – valitse Siskon Siivous!

Miksi ravintolasiivous Siskon Siivoukselta?

Aidosti kokonaisvaltainen siivouspalvelu
Voitte ulkoistaa siivouksen meille täysin. Laadimme yhdessä kanssanne vuosikellosuunnitelman ja sen jälkeen me hoidamme loput. Meidän ammattitaitoiset ja koulutetut siivoojat varmistavat, että tilat ovat siivouksen jälkeen puhtaat, edustavat ja täysin käyttövalmiit.
Vastuullista siivousta
Huolehdimme työntekijöidemme työolosuhteista ja varmistamme, että he jaksavat työssään. Teemme jatkuvaa reittioptimointia, jotta saamme vähennettyä autojemme CO2-päästöjä. Käyttämämme aineet ja välineet ovat ympäristöystävällisiä. Käytämme mahdollisimman vähän kemikaaleja, jotta pinnat säästyvät ja kemikaalialtistus pienenee. Tarjoamme myös täysin kemikaalitonta siivousta.
Kustannustehokas ja räätälöity siivouspalvelu
Räätälöimme palvelumme tarpeidenne ja budjettinne mukaan. Varmistamme oikean mitoituksen ja käytämme uusimpia teknologioita, kuten koneellisia menetelmiä, mikrokuituja ja robotiikkaa, joilla parannamme siivouksen tehokkuutta ja tarkkuutta. Hyödynnämme lisäksi mm. kävijälaskureita, joilla pystymme seuraamaan todellista siivoustarvetta ja saavuttamaan kustannussäästöjä.
Oma yhteyshenkilö
Saatte oman yhteyshenkilön, johon voi ottaa yhteyttä kaikissa asioissa ja hänet tavoittaa helposti. Näin voimme reagoida tarpeisiinne nopeasti ja varmistaa sujuvan kommunikoinnin.
Sama, tuttu siivooja
Haluamme, että jokainen meidän työntekijä voi olla ylpeä omasta työstään ja työpaikastaan joka päivä. Panostamme työhyvinvointiin, joten sairauspoissaolomme ja vaihtuvuutemme ovat todella pientä.
Koulutettu henkilöstö
Meillä jokainen työntekijä saa kattavan perehdytyksen ja panostamme asiakkaan kunnioitukseen sekä palveluun. Vuoden 2024 loppuun mennessä jokaisella esihenkilöllä ja ohjaajalla on ammattitutkinto ja työturvallisuuskortti.

Asiakaskokemuksia
Siskon Siivouksesta

“Meillä oli menneisyydessä haasteita siivouksen kanssa, koska laatu ei vastannut odotuksia. Nykyään toimistollamme on juuri niin siistiä kuin olemme sopineet! Yhteistyö Siskon Siivouksen kanssa on helppoa ja sujuvaa. Siivoukset hoidetaan ajallaan ja porukka on mukavaa.”

Pauliina Luukkainen
Talentech

Toimistomme siisteys oli ennen haaste, emmekä voineet aina luottaa, että tilat ovat aamuisin puhtaat ja käyttövalmiit. Siivoojat vaihtuivat ja kommunikointi oli hankalaa. Siskon Siivous on ratkaissut tämän tarjoamalla meille nimetyn siivoojan ja kuuntelemalla tarpeitamme. Yhteistyömme on helppoa, viesteihimme vastataan nopeasti ja toiminta on suunnitelmallista. Arvostamme siivouksen laatua, joustavuutta ja aitoa työntekijöistä huolehtimista!”

Ingela Lindroos
Konstsamfundet

“Siskon Siivous pitää asiakkaaseen yhteyttä, muissakin kuin mahdollisissa ongelmatapauksissa ja tekijät tulevat aina hymyssä suin töihin. Eniten pidämme siitä, että työnjohdossa tai siivoojissa ei ole tapahtunut vuosien varrella kovinkaan paljon muutoksia. Siskon Siivouksen kanssa standardit ovat pysyneet samoina ja palvelulupauksesta on pidetty kiinni. Ei pelkästään viikkoja ja päiviä, vaan jo vuosia. Laadukkaasta palvelusta on tullut meille itsestäänselvyys.”

Turkka Huhtala
Filmlike Oy

“Meillä on hyvä ja mutkaton yhteys meidän asiakkuudestamme vastaavan henkilön kanssa. Siskon Siivouksella on myös hinta-laatusuhde kohdillaan ja koen, että teillä on oikeasti halua ymmärtää ja tuntea asiakas, emmekä ole vain yksi excel-rivi tuhansien joukossa. Meidät oikeasti halutaan tuntea, jotta palvelu voidaan räätälöidä meitä varten.”

Anna Berglind
CapMan

“Näemme konkreettisesti hyvän siivoustyön tulokset! Yhteistyö sujuu laadukkaasti, siivouksen jälki on hyvää ja avoimeen asiakaspalveluun sekä asiakastyytyväisyyteen panostetaan. Asioista on helppo keskustella ja sopia. Suosittelen lämpimästi Siskon Siivousta.”

Susanna Kanttura
As Oy Raision Viheriäistentammi

“Etsimme showroom-myymäläämme siivousyritystä, joka taitaa laadukkaan siivouksen. Halusimme siivoukseen kumppanin, joka voi tarjota meille vakituisen siivoojan ja on kooltaan meille sopiva; tarpeeksi pieni tarjotakseen henkilökohtaista palvelua, mutta tarpeeksi pitkällä kokemuksella ja riittävällä henkilökunnalla varustettu yritys. Arvostamme mahdollisuutta määrittää siivouksen yksityiskohdat itse ja helppoa yhteydenpitoa. Pidämme Siskon Siivouksesta työntekijöiden positiivisuuden, laadukkaan siivouksen ja vaivattoman kommunikoinnin vuoksi.”

Satu Miettinen
Isku Interior Oy

“Helsingin Pörssiklubilla on vuosittain noin 20 000 kävijää, mikä asettaa siivoukselle korkeat vaatimukset. Vanhan ja arvokkaan rakennuksemme hoito vaatii erityistä materiaalien tuntemusta ja on tärkeää, että voimme luottaa, että siivouksessa käytetään oikeita aineita ja välineitä. Pidämme Siskon Siivouksesta, koska yhteistyö on mutkatonta ja siitä, että he huolehtivat työntekijöidensä ammattitaidosta sekä hyvinvoinnista. Me voimme näin keskittyä omaan työhömme ja luottaa siihen, että tilamme ovat aina edustavassa kunnossa.”

Michael Nyman
Helsingin Pörssiklubi

“Asiakaspalvelunne on todella laadukasta! Olemme yhdessä kehittäneet toimintaamme teidän esihenkilöidenne kanssa ja saaneet teiltä paljon asiantuntevaa apua ja neuvontaa siivoukseen. Siivoukset toteutuvat ajallaan ja lupausten mukaisesti!”

Päivi Lapveteläinen
Hiisi Homes

“Yhteistyö Siskon Siivouksen kanssa on alusta asti sujunut hyvin. Olen saanut aina nopeasti yhteyden tarvittavaan henkilöön ja asiat on saatu ratkaistua nopealla aikataululla. Kiitos kaikille hotellimme siivoojille iloisesta asenteesta. Teillä on upea “kaikki järjestyy”-asenne!”

Emmi Silvasti
Hotelli Korpilampi

Ravintolasiivous hinta

Ravintolasiivouksen hinta vaihtelee riippuen mm. siivottavan kohteen pinta-alasta, siivouskertojen määrästä ja millainen palvelukokonaisuus teille räätälöidään. Hintaan sisältyy kaikki tarvittavat siivousvälineet ja -aineet.

Räätälöimme täysin teidän tarpeitanne ja toiveitanne vastaavan puhtauspalvelukokonaisuuden ja hinta määräytyy sitten sen mukaan. Hintamme ovat kiinteät ja kustannustehokkaat eli tiedät täsmälleen, mistä maksat, miten paljon ja mitä sillä saat.

Kun haluat tietää tarkan hinnan tilojesi siivouksesta, ota yhteyttä meihin ja pyydä tarjous.

Näin ravintolasiivouspalvelu toimii

1.
Ota yhteyttä meihin ja pyydä meiltä tarjous.
2.
Myyjämme on sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Teemme lisäkartoituksen tarpeistanne ja toiveistanne. Tarvittaessa myyjämme vierailee kohteessa.
3.
Kartoitusten pohjalta teemme kustannustehokkaan tarjouksen.
4.
Kun hyväksytte tarjouksen, allekirjoitamme sopimuksen. Heti sopimuksen teon jälkeen sovimme aloituksen yksityiskohdat ja aloituspalaverin ajankohdan.
5.
Pidämme kanssanne aloituspalaverin, johon meiltä osallistuu palvelupäällikkö ja esihenkilö. Käymme yhdessä läpi mm. turvallisuusasiat, erityistoiveet, palaverikäytännöt, harvemmin tehtävien töiden vuosikellon ja tutustumme tarkemmin kohteeseen.
6.
Teille sopivan ajan kuluttua aloituksesta pidämme tiloissanne yhteisen laatukierroksen ja teemme tarvittaessa muutoksia yhteistyöhön.

Helppo ja toimiva ravintolasiivous
Siskon Siivoukselta

Räätälöimme teidän tarpeita, laatutasoa ja budjettia vastaavan siivouspalvelukokonaisuuden ja huolehdimme kaikesta.

Ravintola-asiakkaidemme antama laatuarvosana on 4,5/5 vuonna 2023.
Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon jo tänään!

Laadukasta siivouspalvelua yrityksille jo 30 vuotta

Vuonna 1994 perustettu Siskon Siivous on kulkenut pitkän matkan perheyrityksestä monipuolisesti ja kattavasti kaikki siivouspalvelut yrityksille tarjoavaksi puhtausalan moniosaajaksi.

Työntekijämme ovat yrityksemme sielu ja palvelumme kulmakivi. Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta, huolehdimme heidän hyvinvoinnista ja koulutuksesta. Ja siksi meille halutaan töihin ja meillä viihdytään. Tyytyväiset työntekijät takaavat myös siivouksen laadun.

Siivouspalvelut yrityksille valtakunnallisesti

Toimistomme löytyvät Helsingistä, Tampereelta, Turusta ja Porvoosta, mutta palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti. Pienemmillä paikkakunnilla teemme yhteistyötä paikallisten, luotettavien ja hyvät laatukriteerit täyttävien pienyrittäjien kanssa. Tällä varmistamme korkeatasoisen palvelun kaikille asiakkaille ympäri Suomen. Palvelun laadun ja yhdenmukaisuuden takaavat esihenkilömme ja palvelupäällikkömme, jotka seuraavat palvelun toteutusta ja ylläpitävät Siskon Siivouksen toimintaperiaatteita kaikilla asiakkailla.
Irene Parviainen

Asiakkuusjohtaja
Valtakunnalliset asiakkuudet
040 833 3911
irene.parviainen@siskonsiivous.fi

Palvelutakuu kaikille siivouspalveluille

Lupaamme, että hoidamme työvelvoitteemme aina sovitun mukaisesti. Tämän varmistavat ensiluokkaiset palveluesihenkilömme ja palvelupäällikkömme ammattitaitoisten siivoojien ja hyvän perehdytysohjelmamme avulla. Mikäli kuitenkin laatupoikkeamia tapahtuu, lupaamme aina korjata puutteet 24 h sisällä.

Henkilökunnan ammattitaito, hyvinvointi ja työtyytyväisyys ovat keskeisiä tekijöitä asiakastyytyväisyydessä ja palvelutakuussa. Käytämme vakituista henkilökuntaa, tarjoamme kattavan perehdytyksen, henkilökohtaiset koulutussuunnitelmat ja kannustamme jatkuvaan kehittymiseen. Esihenkilöt tukevat työntekijöiden hyvinvointia päivittäin, ja henkilöstön työtyytyväisyyttä seurataan säännöllisesti. Alhainen sairauspoissaolojen määrä ja pitkäaikaiset työsuhteet kertovat hyvästä henkilöstöpolitiikastamme.

Usein kysytyt kysymykset – ravintolasiivous

Ota yhteyttä!

Pyydä tarjous tai kysy lisää! Täytä ja lähetä oheinen lomake, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

 

Huomaathan, että löydät kaikki avoimet työpaikkamme tämän linkin kautta. Hyväksymme vain hakemukset, jotka on vastaanotettu rekrytointijärjestelmämme kautta.

You can find all open positions via the link. Please note we only accept applications received through our recruitment system.

© 2024 Siskon Siivous Oy