Ravintolasiivous

Siskon Siivouksen ravintolasiivous mahdollistaa turvalliset ja viihtyisät tilat kaikille niitä käyttäville. Me tiedämme tilojen siivoustarpeista vuosien kokemuksella ja ymmärrämme, kuinka tärkeää puhtaat, terveelliset ja edustavat tilat ovat.

Ravintolasiivous mahdollistaa tilojen toiminnan

Ravintolasiivous on tärkeä osa ravintolan turvallista toimintaa. Etenkin keittiön siisteys ja elintarviketiskien puhtaus luovat mielikuvaa puhtaasta ja hygieenisestä elintarvikeosaamisesta. Ravintolan asiakkaat valitsevat ruokapaikan usein siisteyden perusteella ja meille on ylpeyden asia pitää tilat asiakkaita miellyttävinä.

Ravintolasiivouksen tavoitteet

Siivouksen tarkoituksena on vahvistaa positiivista asiakaselämystä ja tiloissa viihtyvyyttä. Tilojen pitää olla toimivat ja edustavat, mutta samalla myös turvalliset ja terveelliset. Puhtaat lasit houkuttavat katsomaan sisään ja kiiltävät pinnat korostavat ravintolassa esillä olevia tarjoiluja. Ammattitaitoiset tiskarimme huolehtivat, että tilojen lisäksi astiat ovat hohtavan puhtaita.

Siivouksen ja oikeiden menetelmien avulla pinnat ja materiaalit myös kestävät asiakkaiden käyttöä pidempään ja niiden käyttöikä kasvaa. Puhtauden vaatimukset vaihtelevat erilaisissa tiloissa, minkä takia teemme aina asiakkaan kanssa yhdessä heidän tiloihin sopivan palvelusuunnitelman. Palvelusuunnitelma takaa, että tilat ovat aina edustavat ja puhtaat. Kauttamme saa niin säännöllisen ylläpitosiivouksen kuin suursiivoukset, kuten ikkunoiden pesun ja lattioiden vahaukset sekä lisäpalvelut.

Asiantuntevat siivoojat vastaavat tilojen puhtaudesta

Siskon Siivoukset työntekijät koulutetaan aina kohteeseen ja he tietävät siivouspalvelun merkityksen tilojen käyttäjille. Siivoojamme hallitsevat elintarvikehygienian perusteet, ymmärtävät infektioiden leviämistavat sekä käsihygienian merkityksen. Käytämme siivotessa aseptista työjärjestystä eli siivouksessa likaa poistetaan eikä levitetä ja pinnat siivotaan ylhäältä alaspäin, puhtaasta likaisempaan. Laadun varmistamiseen käytämme visuaalisia mittareita, aktiivista omavalvontaa sekä ATP-pikatestausta.

Ravintolasiivous ja Oiva-raportti

Olemme Siskon siivouksella huomioineet siivousalan yrityksenä Oivan asettamat vaateet siivouspalveluun. Ravintolasiivousyksikkö on kouluttautunut ja läpikäynyt tarvittavat, kattavat Oivakoulutukset ja ravintolasiivous on suunniteltu täyttämään Oivan vaatimukset.

Oiva on järjestelmä, jossa elintarvikevalvonnan tulokset tuodaan kuluttajien tietoon. Tarkastustulokset julkaistaan Oiva-raportteina internetissä. Oiva-raportissa arvioidaan yritysten elintarviketurvallisuutta hymynaamoin. Kuluttaja tunnistaa elintarviketurvallisuudesta huolehtivan yrityksen, kun Oiva hymyilee.

Palvelusuunnitelmissa otetaan huomioon elintarviketurvallisuus

Oiva-arvioinneissa ravintoloissa tarkastetaan aina poikkeuksetta tilojen sekä laitteiden päivittäiset puhtaanapidot sekä suursiivoukset. Siskon Siivouksen palvelukuvauksissa ja työntekijöiden perehdytyksissä on huomioitu, että tilat (keittiö, elintarvikkeiden käsittelytilat, asiakas-, myynti-, varasto-, vastaanotto-, astianpesutilat) ja pinnat (seinät, lattiat, katto, työtasot) noudattavat elintarvikehygieniavaateita sekä käytettävät työmenetelmät ja välineet ovat näihin tehtäviin ja tiloihin soveltuvia. Opastamme Siskon Siivouksella tarvittaessa asiakkaita elintarvikehygienia- ja tuoteturvallisuusasioissa.

Miksi valita Siskon Siivous?
  • Laaja ymmärrys asiakkaiden tarpeista
  • Ammattitaitoiset työntekijät ja hyviksi todetut toimintatavat
  • Kaikki työntekijät Siskon Siivouksen perehdytettyjä ja omilla palkkalistoilla – ei vuokratyövoimaa
  • Huomion kiinnittäminen erilaisiin pintamateriaaleihin ja niiden oikeaoppiseen puhdistukseen
  • Esimiehet ovat aina tavoitettavissa
  • Laatutakuu
Kysy lisää ravintolasiivouksesta! Tulemme mielellämme kertomaan lisää.

 

Tommi Outinen

Myyntipäällikkö

0400 980 985

tommi.outinen@siskonsiivous.fi

PYYDÄ TARJOUS

Etsitkö töitä? Looking for a job?

 

Katso avoimet työpaikat / Please click to rekry.siskonsiivous.fi

Lähetä tarjouspyyntö – meiltä kaikki puhtauspalvelut yrityksille!