Siskon Siivous Oy

Siskon Siivous on palvellut jo 30 vuotta

Vuonna 1994 perustettu Siskon Siivous Oy oli pitkään pieni perheyritys, kunnes toiminta alkoi laajentua vuonna 2016. Asiakkaamme toivoivat meiltä kattavampia palveluita, joten laajensimme toimintamme myös ylläpitosiivouksiin. Nykyään palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti ja toimistot meiltä löytyvät kaupungeista Helsinki, Tampere, Turku ja Porvoo.

Tarjoamme kaikki siivouspalvelut yrityksille

Vuonna 2015 aloitimme määrätietoisen kasvun kohti Puhtauspalvelualan moniosaamista. Rekrytoimme riveihimme joukon alan parhaita osaajia ja olemme kehittäneet erikoisosaamiseen perustuvia puhtauspalvelukokonaisuuksia sairaala-, hotelli-, myymälä-, porras- ja toimistokohteisiin. Tällä hetkellä asiakkaitamme palvelee yli 1300 alan ammattilaista.

Esihenkilöt varmistavat työntekijöiden jaksamisen ja puhtaan jäljen

Meitä kaikkia yhdistää vahva halu ja intohimo olla oman alamme huippuammattilaisia sekä rakkaus työhön, jolla on oikeasti merkitystä. Työntekijämme ovat yrityksemme sielu ja palvelumme kulmakivi. Meillä esihenkilöt ovat työntekijöitämme varten, sillä me tiedämme, että palvelumme on juuri niin hyvä kuin siivoojamme, joka asiakaskohteessa tekee puhdasta jälkeä joka päivä. Esihenkilöiden tärkein tehtävä on varmistaa siivoojiemme jaksaminen ja siten varmistaa asiakkaan laadukas palvelu.

Me haluamme tehdä työtä, josta voimme olla ylpeitä!

Me Siskon Siivouksella ajattelemme, että siivous on ennen kaikkea palvelua. Uskomme, että asiakkaillemme on tärkeää se, että he voivat luottaa kokonaisvaltaisesti ammattiosaamiseemme. Me tiedämme, miten tilat pysyvät puhtaina ja edustavina, miten lattiamateriaalit säilyvät pitkään kunnossa ja pinnat ovat hygieeniset ja turvalliset työskennellä ja palvella omia asiakkaita. Näin säästämme asiakkaamme kustannuksia ja aikaa.

Siskon Siivouksen omistaa 100% konsernimme emoyhtiö Domedi Oy. Konsernimme omistuksen jakavat toimitusjohtajamme Terhi Kotkansalo ja joukko kotimaisia asiantuntijoita.
Siivouksen lisäpalvelut yrityksille Siskon Siivoukselta.

Missiomme on palvella!

Haluamme tarjota parasta palvelua, me teemme, minkä lupaamme ja annamme työllemme takuun!

Käytämme kohteissamme ainoastaan Siskon Siivouksen omaa henkilökuntaa. Näin pystymme varmistamaan palvelumme laadun ja työntekijöidemme ammattitaidon sekä lunastamaan palvelutakuun. Haluamme tällä huolehtia myös työntekijöidemme jaksamisesta.

Arvomme

  • Kunnioitamme
  • Kuuntelemme
  • Kiitämme
  • Kannustamme
  • Kehitämme

Olemme sopineet yksinkertaisista arvoista, joihin kaikkien työntekijöidemme on helppo sitoutua.

Me kunnioitamme ja kuuntelemme, kiitämme ja kannustamme.
Me välitämme aidosti asiakkaistamme ja teemme, mitä lupaamme.
Me olemme ylpeitä ja iloisia omasta työstämme ja työkavereistamme.

Ota yhteyttä!

Pyydä tarjous tai kysy lisää! Täytä ja lähetä oheinen lomake, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

 

Huomaathan, että löydät kaikki avoimet työpaikkamme tämän linkin kautta. Hyväksymme vain hakemukset, jotka on vastaanotettu rekrytointijärjestelmämme kautta.

You can find all open positions via the link. Please note we only accept applications received through our recruitment system.

© 2024 Siskon Siivous Oy