Siskon Siivous työntekijän silmin – Haastattelu: Linda

Siskon Siivous tunnetaan paitsi huippuluokan siivouspalveluistaan, myös siitä, että se aidosti välittää kaikista yli 1300 työntekijästään.

Kävimme keskustelun Lindan kanssa, joka on viettänyt kaksi vuotta Siskon Siivouksen palveluksessa. Hän kertoi meille, miten hän on kokenut työskentelyn Siskon Siivouksella, miten tämä aika on vaikuttanut hänen ammatilliseen polkuunsa ja miten Siskon Siivous erottuu työnantajana.

MIKÄ SAI SINUT KIINNOSTUMAAN SISKON SIIVOUKSESTA JA HAKEMAAN TYÖNTEKIJÄKSI?

”Etsin töitä opintojen ohelle ja ystäväni suositteli Siskon Siivousta.”

KUINKA KAUAN OLET TYÖSKENNELLYT SISKON SIIVOUKSELLA?

”Vuoden lopussa tulee kaksi vuotta täyteen.”

MITEN KUVAILISIT SISKON SIIVOUSTA TYÖNANTAJANA?

”Siskon Siivous on välittävä ja reilu työnantaja.”

MINKÄLAISTA ASIAKASPALAUTETTA OLET SAANUT TYÖSTÄSI JA MITEN OLET KEHITTÄNYT TAITOJASI TYÖSKENNELLESSÄSI TÄÄLLÄ?

”Olen saanut supervisorini kautta positiivista palautetta kohteista, joissa olen siivonnut. Kysyn myös työkavereilta ja esimiehiltä vinkkejä, jos koen, että voisin tehdä jonkin asian vielä paremmin.”

MIKÄ ON OLLUT SINULLE MIELEENPAINUVIN HETKI TYÖSKENNELLESSÄSI SISKON SIIVOUKSELLA?

”Niitä hetkiä on ollut monia, mutta varmasti mieleenpainuvimpia ovat ne, kun olen päässyt paikkoihin, joihin en muuten olisi päässyt. Tuntuu kuin menisi ’kulissien taakse’, esimerkiksi hammaslääkärien taukohuoneeseen tai kaupan maitohyllyjen taakse.”

MITEN SISKON SIIVOUS ON TUKENUT SINUN AMMATILLISTA KEHITTYMISTÄSI? ONKO SINULLA OLLUT MAHDOLLISUUKSIA KOULUTTAUTUA TAI EDETÄ URALLASI?

”Vaikka en ole tällä hetkellä kiinnostunut kouluttautumaan siivousalalla, Siskon Siivous on tarjonnut mahdollisuuksia kouluttautumiseen. Tämä kertoo heidän sitoutumisestaan työntekijöiden kehittymiseen.”

MITÄ ARVOSTAT ENITEN TYÖSKENNELLESSÄSI SISKON SIIVOUKSELLA JA MIKSI SUOSITTELET YRITYSTÄ MUILLE TYÖNHAKIJOILLE?

”Työskentely Siskon Siivouksella tarjoaa minulle arvokkaan mahdollisuuden joustavaan työaikaan, mikä vähentää kiireen ja stressin tuntua. Tiedän, että siivouskohteisiin on koulutettu myös tuuraajia, mikä mahdollistaa työpäivän vapaaksi saamisen tarvittaessa, olipa tilanne mikä tahansa.

Työ itsessään on kivaa niin yksin kuin yhdessä muiden kanssa. Työkaverini ovat erittäin mukavia, ja tuki on aina saatavilla, vaikka olisinkin yksinäni. Voin aina kääntyä heidän puoleensa puhelimen välityksellä, jos tarvitsen apua. Vaikka teen suurimman osan siivouksista yksin, Turun Siskon Siivouksen yhteinen WhatsApp-ryhmä ja toimistolla järjestettävät koulutukset luovat vahvan yhteenkuuluvuuden tunteen.

On myös erittäin positiivista, että Siskon Siivous on todistetusti rehellinen ja toimiva yritys. HS:n tekemän selvityksen mukaan (linkki: https://dynamic.hs.fi/a/2020/siivotonala/), Siskon Siivous seisoo vankasti arvojensa takana. Tämä lisää luottamusta siihen, että olen osa eettisesti ja vastuullisesti toimivaa organisaatiota.

Kaiken kaikkiaan, suosittelen vilpittömästi Siskon Siivousta kaikille työnhakijoille, jotka etsivät paikkaa, missä he voivat kasvaa, oppia ja kukoistaa yhdessä muiden ammattilaisten kanssa.”

Kiinnostaako sinua työ Siskon Siivouksella? Katso avoimet työpaikat täältä!


Tutustu myös aikaisempiin blogijulkaisuihimme:

Siskon Siivoukselle on myönnetty Ekokompassi-sertifikaatti

Siskon Siivouksen emäntäpalvelu huolehtii – Asiakaskokemus CapMan Oyj

Siskon Siivous on mukana Hyvä Yritys- kampanjassa – Miksi Siskon Siivous on Hyvä Yritys?

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ – MEILTÄ KAIKKI PUHTAUSPALVELUT YRITYKSILLE!