Tietosuojaseloste

Siskon Siivouksella olemme sitoutuneet suojaamaan yksityisyyttäsi ja käsittelemme henkilötietojasi tämän tietosuojaselosteen sekä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen meille asettamien velvoitteiden mukaisesti.

1. MITÄ HENKILÖTIEDOILLA JA ERITYISILLÄ HENKILÖTIETORYHMILLÄ TARKOITETAAN?

Henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkia sellaisia tietoja, jotka koskevat tunnistettua tai tunnistettavissa olevaa luonnollista henkilöä (”rekisteröityä”), kuten nimeä, osoitetta, puhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta.
Erityiset henkilötietoryhmät muodostavat henkilötietojen alaryhmän ja saattavat sisältää rotua, etnistä alkuperää, uskontoa, seksuaalista suuntautumista, lääketieteellisiä seikkoja tai terveydentilaa tai ammattiliittoon kuulumista koskevia tietoja.


2. MITÄ HENKILÖTIETOJA KERÄÄMME JA SÄILYTÄMME JA MIKSI?

Keräämme henkilötietoja, asiakkailtamme, toimittajiltamme ja näiden edustajilta, sijoittajilta/osakkailta, muilta sidosryhmiltä ja verkkosivullamme vierailevilta. Pyytämiämme henkilötietoja voivat olla yhteystietosi (kuten nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostisoite) ja tunnistustiedot (kuten ajokortti- tai passitiedot). Jos keräämme sinusta erityisiin henkilötietoryhmiin kuuluvia tietoja, pyydämme sinulta siihen nimenomaisen suostumuksen ja kerromme sinulle niiden käsittelyn tarkoituksen. Yksityisasiakkailta pyydämme henkilöturvatunnuksen, jota käytämme vain laskutukseen.

Edellä mainittujen lisäksi keräämme henkilötietoja myös työntekijöiltämme ja työnhakijoiltamme. Työntekijöiden ja työnhakijoiden tietojen käsittelystä kerrotaan tarkemmin erillisissä tietosuojaselosteissa. Työnhakija- ja rekrytointirekisteriämme koskeva tietosuojaseloste on luettavissa täältä. 

Keräämme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • Hallintoon (osakasrekisterien ylläpito, jne.)

  • Viestintään (osakkaille/sijoittajille, nykyisille ja potentiaalisille asiakkaille, muille sidosryhmille jne.)

  • Palvelutarjontaan (esim. maksuliikennettä varten, toimintojen analyysiin ja optimointiin, markkinointiin, valitusten käsittelyyn, sopimussuhteiden hallintaan jne.)

  • Tuotteiden ja palvelujen hankintaan (maksujen mahdollistamiseen, markkina-analyysiin, toimitusketjun analyysiin ja optimointiin, sopimussuhteiden hallintaan jne.)

  • Järjestelmiemme ja verkkosivumme käytön valvontaan (esim. turvallisen ja vaatimustenmukaisen käytön varmistaminen, käyttäjäkokemuksen analysointi ja personointi jne.)

Keräämme henkilötietojasi noudattaaksemme lakia, mukaan lukien kaiken sellaisen tekemiseksi, minkä olemme lain mukaan velvoitettuja tai oikeutettuja tekemään; hoitaaksemme suhdettamme sinuun; selvittääksemme oikeudellisia ja/tai kaupallisia valituksia tai ongelmia; edistääksemme liiketoimintaamme, esimerkiksi voidaksemme suorittaa muita Siskon Siivouksen liiketoimintaan kuuluvia tehtäviä ja toimintoja ja parantaaksemme palveluamme. Saatamme myös kerätä henkilötietojasi lainsäädännöllisten ja muiden viranomaismääräysten noudattamiseksi. Lisäksi, jos olet antanut erillisen suostumuksen, voimme kertoa sinulle tuotteistamme ja palveluistamme sekä kolmansien osapuolten tuotteista ja palveluista, jotka saattavat kiinnostaa sinua. 

Sinulla on oikeus olla antamatta meille tietoja ja olla tunnistautumatta meille. Kuitenkin, jos päätät olla luovuttamatta pyytämiämme henkilötietoja tai et halua tunnistautua, emme ehkä voi tarjota sinulle haluamiasi palveluja tai tietoja.3. MITEN KERÄÄMME HENKILÖTIETOJASI?

Keräämme henkilötietojasi yleensä suoraan sinulta (paitsi jos annat suostumuksesi muuhun tapaan). Keräämme antamasi henkilötiedot sähköisesti, mukaan lukien tiedot, jotka saadaan käyttäessäsi verkkosivustoamme, puhelinkeskusteluista edustajiemme kanssa, toimittaessamme ja hallinnoidessamme palvelujamme sinulle, ja täyttämistäsi lomakkeista muusta kirjallisesta ja sähköisestä kirjeenvaihdosta kanssasi.

Jos saamme sinusta henkilötietoja, joita emme ole pyytäneet ja joita ei tarvita palvelujemme tarjoamiseksi tai palvelujen saamiseksi sinulta, tuhoamme tai anonymisoimme tiedot, ellei meidän ole lain mukaan säilytettävä niitä.

Ota yhteyttä!

Pyydä tarjous tai kysy lisää! Täytä ja lähetä oheinen lomake, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

 

Huomaathan, että löydät kaikki avoimet työpaikkamme tämän linkin kautta. Hyväksymme vain hakemukset, jotka on vastaanotettu rekrytointijärjestelmämme kautta.

You can find all open positions via the link. Please note we only accept applications received through our recruitment system.

© 2024 Siskon Siivous Oy