fbpx

Asiakkaiden kokemuksia

Siskon Siivouksessa parasta on…

…sitoutuminen, asiakaspalvelu ja tasalaatuisuus

 

Ostamme Siskon Siivoukselta kohteisiimme varhaiskasvatuksen puolelle määräaikaisia siivouspalveluja. Asiakaspalvelu on hyvää ja laatupoikkeamat on hoidettu nopeasti, kehitysideat toiminnan varmistamiseksi on otettu hyvin vastaan. Asiakaskuntamme on herkkää antamaan palautetta, siksi palveluntuottajan reagointinopeus on tärkeää.

 

Suosittelen Siskon Siivouksen palveluja laadun tasaisuuden ja reagointinopeuden vuoksi erityisesti vastaavanlaisiin organisaatioihin kuin me olemme, mutta myös muille toimintaympäristöille. Olemme saaneet hyvää palvelua, kiitos siitä!

 

Erja Hammarén
Puhtauspalveluasiantuntija
Helsingin kaupunki

…joustavuus ja asiakkaan muuttuviin toiveisiin vastaaminen

 

Yhteistyö on toiminut hyvin, yhteydenpito omaan yhteyshenkilöömme on helppoa ja vaivatonta. Tarvitsemme ajoittain joustoa siivousajankohdissa, esim. meillä järjestettävien tapahtumien vuoksi ja Siskon Siivous on vastannut joustavasti tarpeisiimme. Ongelmatilanteet on korjattu pikimmiten ja niistä on voitu keskustella hyvässä hengessä. Olen suositellut Siskon Siivousta tutuille yrittäjille hyvän hinta-laatusuhteen takia.

 

Aaro Tukiainen
Ravintola Kliffa & Klubi
Porvoo

…ammattitaito ja ammattiylpeys omaa työtä kohtaan

 

Meillä on vahva luotto sairaalasiivouksen palvelupäällikkö Tiina Timosen ammattitaitoon – helppo saada yhteyttä, apua on aina saatavilla ja ajattelua myös palvelun ostajan hyväksi. Leikkausosastolla vanhat tutut siivoojat, hyvä yhteistyö ja nöyrä asenne töihin. Parasta on ammattiylpeys omaa työtä kohtaan.

 

Sari Terho
Erikoissairaanhoitaja
Pohjola Sairaala
Helsinki

…iloinen ja kaikki järjestyy -asenne

 

Yhteistyö Siskon Siivouksen kanssa on alusta asti sujunut hyvin. Olen saanut aina nopeasti yhteyden tarvittavaan henkilöön ja asiat on saatu ratkaistua nopealla aikataululla. Kiitos kaikille hotellimme siivoojille iloisesta asenteesta. Haluan kiittää erityisesti hotelliemäntäämme Tarja Kumpulaista, joka on alansa huippuammattilainen ja saa aina asiat järjestymään. Kiitos Tarja!

 

Emmi Silvasti
Hotellipäällikkö
Hotelli Korpilampi
Espoo