Asiakkaiden kokemuksia

Siskon Siivouksessa parasta on…

…yhteistyön mutkattomuus ja hyvä siivouksen taso

 

Yhteistyömme toimistosiivouksessa on sujunut mutkattomasti ja hyvin. Kaikki on mennyt niin kuin ollaan sovittu aikoinaan sopimusta tehdessä. Siivouksen taso on hyvää, asioihin reagoidaan, henkilökunta pyritään pitämään samana ja entiset haasteet toimistossa eivät ole kanssanne ongelmia. Suosittelemme teitä eteenpäin!

 

Maaret Fagerström
Saipu Oy

 

Lue lisää Maaret Fagerströmin ajatuksia yhteistyöstämme blogistamme.

…sitoutuminen, asiakaspalvelu ja tasalaatuisuus

 

Ostamme Siskon Siivoukselta kohteisiimme varhaiskasvatuksen puolelle määräaikaisia siivouspalveluja. Asiakaspalvelu on hyvää ja laatupoikkeamat on hoidettu nopeasti, kehitysideat toiminnan varmistamiseksi on otettu hyvin vastaan. Asiakaskuntamme on herkkää antamaan palautetta, siksi palveluntuottajan reagointinopeus on tärkeää.

 

Suosittelen Siskon Siivouksen palveluja laadun tasaisuuden ja reagointinopeuden vuoksi erityisesti vastaavanlaisiin organisaatioihin kuin me olemme, mutta myös muille toimintaympäristöille. Olemme saaneet hyvää palvelua, kiitos siitä!

 

Erja Hammarén
Puhtauspalveluasiantuntija
Helsingin kaupunki

…helppous keskustella asioista

 

Asiakaspalvelu on ollut laadukasta ja joustavaa. Siivouksen jälki on hyvää ja asiakastyytyväisyyteen panostetaan oikeasti. Muutoksista, koskivat ne aikatauluja tai työtoiveita, on helppo keskustella. Siivoukset toteutuvat ajallaan ja reklamaatioihin reagoidaan heti. Taloyhtiön tiloissa näkee selkeästi eroon entiseen, paikat pysyvät kunnossa.

 

Susanna Kanttura
Hallituksen puheenjohtaja
As Oy Raision Viheriäistentammi

 

Lue lisää Susanna Kantturan ajatuksia yhteistyöstämme blogistamme.

…ammattitaito ja ammattiylpeys omaa työtä kohtaan

 

Meillä on vahva luotto sairaalasiivouksen palvelupäällikkö Tiina Timosen ammattitaitoon – helppo saada yhteyttä, apua on aina saatavilla ja ajattelua myös palvelun ostajan hyväksi. Leikkausosastolla vanhat tutut siivoojat, hyvä yhteistyö ja nöyrä asenne töihin. Parasta on ammattiylpeys omaa työtä kohtaan.

 

Sari Terho
Erikoissairaanhoitaja
Pihlajalinna
Helsinki

…iloinen ja kaikki järjestyy -asenne

 

Yhteistyö Siskon Siivouksen kanssa on alusta asti sujunut hyvin. Olen saanut aina nopeasti yhteyden tarvittavaan henkilöön ja asiat on saatu ratkaistua nopealla aikataululla. Kiitos kaikille hotellimme siivoojille iloisesta asenteesta.

 

Emmi Silvasti
Hotellipäällikkö
Hotelli Korpilampi
Espoo

Etsitkö kumppania siivoukseen? Meiltä saatte kaikki puhtauspalvelut!