YLLÄPITOSIIVOUS

Siskon Siivouksen ylläpitosiivous mahdollistaa yrityksille aina puhtaat ja viihtyisät tilat. Yritykset tarvitsevat säännöllisiä siivouspalveluita, jotka pitävät yllä siisteyttä. Meillä on asiakkaita kenen tiloissa siivoojat ovat koko päivän sekä heitä, joiden tila siivotaan kerran parissa viikossa. Yrityssiivouksen kulmakivenä on palvelun yksilöllisyys. Ylläpitosiivous-yksikkömme tekee asiakkaalle hänen toiveitaan kuulleen räätälöidyn palvelupaketin, missä huomioidaan kohteen erityispiirteet.

 

Ylläpitosiivous-yksikkömme on jaoteltu osaamisalueiden mukaan varmistamaan ammattitaitoiset osaajat juuri tiettyihin kohteisiin. Erilaisissa paikoissa on erilaiset tarpeet siivoukselle ja me tiedämme kuinka näihin tarpeisiin vastataan. Ylläpitosiivouksen kuuluu myymälä- ja ravintolasiivous, sairaalasiivous, hotellisiivous, toimistosiivous sekä porrassiivous. Sairaalasiivous pitää sisällään myös kaikki muut korkean hygienian kohteet, kuten päiväkodit, eläinlääkäriasemat ja laboratoriot. Meiltä saa ylläpitosiivousta aloittaessa myös kattavamman aloitussiivouksen, mihin voimme lisätä esimerksi ikkunoiden ja jääkaappien pesut ja korkealla olevien pintojen puhdistuksen.

 

Säännöllinen ylläpitosiivous on ekologisempaa kuin pidemmän aikaa pinttyneiden tilojen puhdistaminen. Siskon Siivouksella puhdistus tehdään ympäristöystävällisesti ja huolella. Ylläpitosiivouksen lisäksi teemme myös muut harvemmin tarvittavat suur- ja erikoissiivoukset, kuten lattioiden pesun ja vahauksen. Meillä on myös 24/7 siivouspäivystys eli myös yllättävät tilanteet ovat meidän alaamme.

 

Toimimme valtakunnallisesti, minkä lisäksi meillä on siivouspalvelut Turku, Tampere ja Porvoo.

PYYDÄ TARJOUS

Ylläpitosiivous eri kohteissa

Tilojen siisteys on asiakkaan silmissä yksi tärkeimpiä kriteerejä myymälän tai ravintolan valinnassa. Me saavutamme kaupan ja ravintolan toiminnalle sekä asiakkaille edustavan ja asiakaselämystä vahvistavan puhtaustason ja ylläpidämme sitä tunnollisesti.

Luomme korkean hygienian tiloihin puhtaan ja turvallisen ympäristön poistamalla likaa ja pölyä sekä estämällä haitallisten mikrobien lisääntymistä ja leviämistä ympäristöön. Laitoshoitajamme puhdistavat tilat aseptisesti eli likaa poistavalla eikä likaa levittävällä työtavalla. Pinnat myös aina puhdistetaan vaikkei niissä olisi näkyvää likaa.

Hotelliyksikkömme on erikoistunut palvelemaan ja huolehtimaan hotellien puhtaanapidosta. Majoituspalveluiden ydintuote on hotellihuone ja kerroshoitajiemme sydämen asiana on, että hotellihuone on siisti, huone tuoksuu raikkaalta, tavarat ovat asianmukaisesti paikoillaan ja huone näyttää kokonaisuudessaan hyvältä.

Me pidämme huolen, että asiakkaamme työntekijät ja asiakkaat saavat työskennellä raikkaissa, puhtaissa ja hygieenisissä toimistotiloissa. Työntekijöiden viihtyvyys on vahvasti sidoksissa työtilojen viihtyvyyteen ja puhdistaessamme tilat säännöllisesti pidämme sisäilman puhtaana vähentäen sairauspoissaoloja ja pysäyttäen tarttuvat taudit.

Porrassiivouksen yksikkömme pitää huolen, että taloyhtiöiden tilat ovat puhtaat, siistit, viihtyisät sekä fyysisesti turvalliset. Havainnoimme myös korjausta vaativia kohteita tai muita tilojen puutteita ja raportoimme niistä.

Ravintolasiivous pitää huolta kahviloiden ja ravintoloiden puhtaudesta. Säännöllinen ja ammattitaitoinen siivous kasvattaa ravintolan viihtyvyyttä ja puhtaat tilat luovat asiakkaille mielikuvaa hyvästä elintarvikehygieniasta.

Etsitkö töitä?

Hae töihin Siskon Siivoukselle rekrytointisivuiltamme: rekry.siskonsiivous.fi

HAE TÖITÄ - APPLY FOR A JOB

Lähetä tarjouspyyntö