Pikatalonmies – Pienet korjaustyöt ja ulkotyöt

Tarjoamme pikatalonmies-palvelua kaikenkokoisille yrityksille. Kotitalouksille suunnattuja palveluita suosittelemme kysymään ONNI kotisiivoukselta.

Autamme pitämään paikat kunnossa ja turvallisina

Tarvitsetteko apua kiinteistönne rännien tyhjennyksen kanssa, repsottaako oven kahva tai pitäisikö jonkun kiivetä tarkistamaan palohälyttimen patterit ja samalla vaihtaa toimiston lamppu? Ammattitaitoiset pikatalonmiehemme hoitavat mielellään kaikki ne toimiston arkiset korjaus- ja huoltotyöt, joiden hoitamiseen teillä ei ole aikaa, intoa tai työkaluja.

Ulkotyöt

Tarvitsetteko apua yrityksenne pihatöissä? Talonmiehemme tekevät puolestanne lumityöt, ajavat nurmikot, kastelevat kukat ja tyhjentävät räystäskourut. Myös muut ulkotyöt onnistuvat joustavasti ja luotettavasti.

PIENET KORJAUSTYÖT, ASENNUKSET JA MUUTTOAPU

Taitavat talonmiehemme tekevät monenlaisia pieniä toimiston korjaustöitä ja asennuksia. Yritysmuutoissa talonmiehemme auttavat pakkaamisessa, muutossa sekä uudessa kohteessa kalusteiden kokoamisessa ja tavaroiden paikoilleen laittamisessa.

PALOHÄLYTTIMIEN ASENNUKSET JA LAMPUN VAIHDOT

Autamme tekemään toimistosta ja kiinteistönne turvallisemman paikan asua. Talonmiehemme asentavat palohälyttimet ja vaihtavat paristot sekä varmistavat, että kaikki lamput palavat.

Kysy lisää pikatalonmiespalveluista! Tulemme mielellämme kertomaan lisää.

 

Carl Jahn

Myyntipäällikkö

040 776 6396

carl.jahn@siskonsiivous.fi

PYYDÄ TARJOUS

OTA YHTEYTTÄ

LOOKING FOR A JOB? GO rekry.siskonsiivous.fi