Sujuva yhteistyö porrassiivouksessa – asiakaskokemus As Oy Raision Viheriäistentammi

Palvelemme kaikenkokoisia taloyhtiöitä valtakunnallisesti. Asiakkaamme As Oy Raision Viheriäistentammi on useamman rapun taloyhtiö ja yhteistyömme alkoi alkuvuodesta 2021.

 

Taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Susanna Kanttura kuvaa yhteistyön Siskon Siivouksen kanssa sujuneen laadukkaasti, siivouksen jälki on hyvää ja avoimeen asiakaspalveluun panostetaan.

MITEN HYVÄ YHTEISTYÖ SISKON SIIVOUKSEN KANSSA KONKRETISOITUU ARJESSANNE?

 

Asiakaspalvelu on ollut laadukasta ja joustavaa. Siivousliikkeestä huokuu avoimuus ja luotettavuus ja tämän huomasi jo alkuhaastattelusta, asiakastyytyväisyyteen panostetaan oikeasti. Muutoksista, koskivat ne aikatauluja tai työtoiveita, on helppo keskustella.

Olemme esimerkiksi joutuneet siirtämään ikkunoiden pesua omien remonttiemme takia, mutta tästäkin oli helppo sopia. Olemme yhdessä etsineet ja löytäneet aina parhaan mahdollisen ratkaisun tilanteeseen.

Viikoittaiset siivoukset toteutuvat ajallaan. Viikkosiivous jäi yhden kerran toteutumatta, mutta asia korjattiin välittömästi seuraavana päivänä, useamman siivoojan voimin. Tämä oli ilo huomata!

TALOYHTIÖN TILAT OVAT KOVALLA KOETUKSELLA, PYSYVÄTKÖ PAIKAT PUHTAINA?

 

Tilat ovat perussiistit, rappukäytävissä lattiapinnat ovat olleet puhtaat ja kaiteet tahrattomat.

”Tuoksu itsessäänhän ei kerro siivousta tehdyn, mutta nyt voin sanoa, että puhtaus tuoksuu ja näkyy.”

Myös yhteisissä saunatiloissa on voinut konkreettisesti nähdä hyvän siivoustyön tuloksen. Alkusiivouksen jälkeen kylpytilojen ilme oli raikas ja kylpemishetki miellyttävää. Hanat ovat muun muassa olleet erityisen puhtaat aina, niistä näkee kuvansa eikä saippua- tai vesijäämiä ole. Eron entiseen huomaa!

MITEN SISKON SIIVOUKSEN LAADUNVALVONTA MIELESTÄNNE TOIMII ?

 

Kokemuksiemme mukaan laadunvalvonta toimii hyvin. Meillä käydään paikan päällä tarkistamassa paikat sekä kysytään mielipiteitä ja kokemuksia siivoukseen liittyen.

Arjessa tulee kyllä äkkiä näkyväksi kokemukset siivouksen laadukkuudesta ja toimivuudesta. Asukkaat puhuvat keskenään ja kertovat mielipiteensä ja huomionsa eteenpäin, varsinkin jos homma ei toimi. Nyt olemme tyytyväisiä kokonaisuuteen.

”Suosittelen Siskon Siivousta, koska asiakastyytyväisyyteen panostetaan. Yhteistyö on joustavaa ja avointa, asioista on helppo keskustella ja sopia.”

– Hallituksen puheenjohtaja Susanna Kanttura, As Oy Raision Viheriäistentammi


 

Tutustu myös aikaisempiin blogijulkaisuihimme:

Ulkoistettu siivous säästää aikaa

Työntekijöiden hyvinvointi mahdollistaa laadukkaat palvelut

 

OTA YHTEYTTÄ

 

Tarvitsetteko osaavan kumppanin taloyhtiönne siivoukseen? Ota yhteyttä! Asiakaspalvelumme palvelee 029 3400 900 ja myyjämme vastaavat yhdessä arkipäivässä tarjouspyyntöihin.