Monta polkua palvelupäälliköksi – meillä ihmiset etenevät

Siskon Siivous on kasvanut useamman vuoden ajan hurjia harppauksia. Kasvava yritys tarjoaa luonnollisesti myös kasvumahdollisuuksia työntekijöillensä. Viime ja tänä vuonna meillä nimitettiinkin monta uutta palvelupäällikköä.

(kuvassa Kayode Adebiyi, Pille Lõhmus, Kati Kukkola ja Robert Tedre)

 

Pitkän linjan ammattilaiset

 

Viime ja tänä vuonna meillä nimitettiin useampi uusi palvelupäällikkö johtamaan useamman alaisen tiimejä. Nämä palvelupäälliköt ovat Siskon Siivouksen omia kasvatteja ja olemme suunnattoman ylpeitä heistä! Kaikki heistä ovat pitkän linjan ammattilaisia palveluammatissa. Osa on toiminut puhtausalalla jo yli 10 vuotta ja osa on vasta vaihtanut uransa suuntaan.

 

Uskomme, että onnistunut palvelu lähtee tyytyväisistä työntekijöistä ja mietimme aina toiminnassamme ihmisten viihtymistä Siskon Siivouksella.  Suurin osa siivouksen esimiehistä ovat aloittaneet työnsä siivoojina ja tehneet uraa Siskon Siivouksella vuosia. Tarjoamme työn ohella mahdollisuuden kouluttautua ja edetä uralla tutussa yrityksessä. Haluamme olla yrityksenä tunnettu siitä, että tunnistamme ihmisten taidot ja osaamisen ja voimme näin tarjota sopivia työtehtäviä ja etenemismahdollisuuksia.

 

Kayode – positiivinen erikoissiivouksen vetäjä

 

Kayode aloitti uransa Siskon Siivouksella kesätyöntekijänä vuonna 2011. Positiivisena, rauhallisena ja määrätietoisena ihmisenä hän on edennyt luonnollisesti askel askeleelta kohti nykyistä positiotansa. Kayode toimii palvelupäällikkönä vetäen meidän monipuolista ja ammattitaitoista erikoissiivouksen yksikköä. Kayoden tarinan voi lukea englanniksi täältä. 

 

Pille – pankista puhtausalan palvelupäälliköksi

 

Pille teki Virossa pitkän, yli 10 vuoden, uran pankissa ennen muuttoaan Suomeen. Pille puhuu nykyään täydellistä suomea, mutta näin ei ollut vielä vuonna 2011, jolloin hän totesi, että siivoustyöhön oli helpoin päästä kiinni kun kielitaito tarkoitti muutamaa sanaa. Pille tietää kokemuksesta miten vaikeaa on saapua maahan kielitaidottomana, oppia ammattilaiseksi, selvitä eteen tulevista vaikeuksista ja yrittää samalla elää onnellista arkea. Usein oman sinnikkään työn lisäksi onnella on osuutta asiaan, ja Pille on aina ottanut ilolla vastaan hänelle tarjotut kehitysmahdollisuudet.

 

Hän aloitti Siskon Siivouksella siivoojana, eteni ”ryhmän vanhimmaksi”, ohjaajaksi, palveluesimieheksi ja lopulta nykyiseen paikkaansa palvelupäälliköksi, jossa hän on toiminut yli vuoden. Kiinnostus siivousalaa kohtaan on ohjannut Pillen myös opiskelemaan siivoustyönohjaajaksi, muu osaaminen on tullut työn ohella. Esimiehen kannustuksella, uusissa työtehtävissä on ehtinyt oppia ja kokea kaikenlaista viimeisen 10 vuoden aikana.

 

Pille tiivistää omia tunnelmia huikeasta urapolustaan ”On tosi kiinnostavaa katsoa taaksepäin ja miettiä että mitä on tullut tehdyksi, mitä on kesken ja mitä tulossa. Kiirettä kuitenkin tulen myös jatkossakin pitämään, mutta onneksi mahtavat työkaverit ja töiden ulkopuolella perhe ja ystävät pitävät huolen siitä että pysyy menossa mukana. Meillä Siskon Siivouksella saa mahdollisuuksia edetä, vaikkei sitä aina suunnittelekaan tarkasti. Uskokaa minua, kaikki on mahdollista – eli toivoa on kaikille muillekin!”

 

Kati – ravintoalan konkari vaihtoi puhtausalalle

 

Katilla on yli 15 vuoden kokemus palvelualalta, hän on aiemmin ehtinyt luoda pitkän uran ravintola-alalla. Vuoden 2020 lopulla uudet haasteet innostivat ja Kati hyppäsi täysin uudelle alalle ja valitsi iloksemme Siskon Siivouksen uudeksi työyhteisökseen. Kati aloitti meillä työt palveluesimiehenä vastaten useiden huoneistojen ja ravintoloiden operatiivisesta johtamisesta. Aiempi ura muun muassa Antell-yrityksessä ja IKEA:ssa mahdollistivat toimivien konseptien ja mallien jalkauttamisen myös uuteen työhön puhtausalalla.

 

Katin erinomainen asenne ja työn jälki on huomattu ja helmikuussa 2022 hän aloitti työt palvelupäällikkönä ja hoitaa useampaa kokonaisuutta meillä alaistensa kanssa. Kati kuvailee oloaan näin: ”Olen iloinen ja kiitollinen mahdollisuudesta siirtyä isompiin saappaisiin ainoastaan reilun vuoden työskentelyn jälkeen – se motivoi jatkamaan omannäköistä työtäni. Ammatillista kasvua on mielestäni vauhdittanut myös viime vuonna suoritettu Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, sekin työn ohella.”

 

Robert – asiakaslähtöinen siivouksen ammattilainen

 

Robert työskenteli pitkään toisessa puhtausalan yrityksessä, joista viimeiset viisi vuotta hän oli palveluesimiehenä hotellisiivouksen puolella. Robert on aina suhtautunut työhönsä intohimoisesti ja kilpailuhenkisesti, polkematta muita allensa, ja hän on yli 10 vuotta kestäneellä siivousalan urallansa voittanut useita kilpailuita sekä Siskon Siivouksella että edellisellä työnantajallaan. Robert haluaakin tehdä työnsä asiakaslähtöisesti kestävä kulurakenne mielessä, mutta kokee suurta vastuuta myös kaikista alaisistaan.

 

Meille Robert siirtyi loppuvuonna 2020 ja sai nopeasti aikaan rakenteellisia uudistuksia omalla vastuualueellaan. Siskon Siivouksella hän vastasi, aiemmin palveluesimiehenä nyt uudessa roolissaan palvelupäällikkönä, kokonaisvaltaisesti Helsingin alueen toimistosiivouksista. Ammatillista kasvua on vauhdittanut uran aikana suoritetut tutkinnot, Kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto ja Lähiesimies-ammattitutkinto. Robertin tavoitteena on kehittää sekä omaa osaamistaan että yhteisten tavoitteiden saavuttamista omassa yksikössään ja koko yrityksessä.

_________________

 

ETSITKÖ TÖITÄ? LOOKING FOR A JOB?

 

Katso avoimet työpaikat / Please click to rekry.siskonsiivous.fi

 

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ – MEILTÄ KAIKKI PUHTAUSPALVELUT YRITYKSILLE!

 

Voit aina myös pirauttaa asiakaspalveluumme 029 3400 900.