Hotellisiivous

Hotellien puhtaanapidon asiantuntija – hotellisiivous on taitolaji

Siskon Siivouksen hotellisiivous on erikoistunut palvelemaan ja huolehtimaan hotellien puhtaanapidosta. Me ymmärrämme, että hotellihuone on asiakkaamme ydintuote ja kerroshoito varmistaa yhden tärkeimmistä osasista asiakkaan kokemusta. Meidän kerroshoitajiemme sydämen asiana on, että hotellihuone on siisti, tavarat ovat asianmukaisesti paikoillaan ja huone tuoksuu ja näyttää hyvältä. Ammattitaitoiset kerroshoitajamme tietävät, että hotellihuone on asiakkaan koti hänen vierailunsa ajan ja osaavat kunnioittaa asiakkaan yksityisyyttä.

Aina yhtä siisti hotelli lisää vieraidesi viihtyvyyttä

Hotellien puhtaanapitoon erikoistunut henkilökuntamme ja toimiva työohjelma pitävät hotellisi aina moitteettomassa kunnossa ja vieraasi tyytyväisinä. Siskon Siivouksen kerroshoitajilla on aina käytössään hotelliympäristöön parhaiten soveltuvat työmenetelmät ja -välineet. Hoidamme huoneiden suursiivoukset kiertävästi siten, että kaikki huoneet ovat aina edustavassa kunnossa. Hotellihuoneen ja sen yhteydessä olevan kylpyhuoneen siivouksessa noudatetaan samoja hygieenisiä työtapoja kuin muissakin siivottavissa kohteissa, eli työskennellään aseptista työjärjestystä noudattaen, puhtaasta likaiseen.

Räätälöity palvelukokonaisuus on paras ratkaisu vieraiden viihtymisen ja hyvinvoinnin kannalta. Me huolehdimme myös yhteistyöstä muiden toimijoiden kuten pesulan, huollon ja tavaratoimittajien kanssa, mikä säästä asiakkaamme oman henkilökunnan aikaa.

Tutut ja turvalliset kerroshoitajamme

Siskon Siivouksen henkilökunta viihtyy hyvin työssään, joten hotellisi siisteydestä huolehtivat vuodesta toiseen tutut ja talon tavat hyvin tuntevat kerroshoitajat. Siivouksen laatu pysyy näin aina erinomaisena, ja työt hoituvat tehokkaasti. Pitkä kokemuksemme ja määritetyt toimintatavat tekevät puhtaanapidosta tehokasta. Asiakkaamme oman henkilökunnan aikaa säästyy ja he voivat keskittyä omiin töihinsä, kun me hoidamme kerroshoitajien opastamisen ja laadun valvonnan.

Selkeä hinnoittelu pitää kokonaiskustannukset kurissa

Hinnoittelumme on erittäin selkeää. Huonekohtaiseen hintaan sisältyy kaikki Siskon Siivouksen työtehtävät, myös huolto- ja taustatilojen kunnossapito. Hinnoittelun perustana ovat tarpeiden mukainen siivousohjelma ja hotellikohtaiset työprosessit. Meistä on reilua, että asiakkaan ei tarvitse valvoa ja miettiä jokaista lasin pesua erikseen vaan me huolehdimme, että homma toimii ja asiakas tietää hinnan aina etukäteen. Kysy tarjoustamme, tulemme mielellämme kertomaan lisää!

Etsitkö töitä? Looking for a job?

 

Katso avoimet työpaikat / Please click to rekry.siskonsiivous.fi

Lähetä tarjouspyyntö – meiltä kaikki puhtauspalvelut yrityksille!