Hyvinvointi on tärkeää Siskon Siivouksella ja siihen vaikuttaa muukin kuin siivoojan palkka

Työntekijöiden hyvinvointi mahdollistaa laadukkaat palvelut

Uskomme, että onnistunut palvelu lähtee tyytyväisistä työntekijöistä ja mietimme aina toiminnassamme työntekijöiden viihtymistä Siskon Siivouksella. Tyytyväisyyteen vaikuttaa paljon muutakin kuin siivoojan palkka tai työajat. Meille on tärkeintä, että jokainen työntekijä voi olla ylpeä omasta työstään ja voi ylpeydellä kertoa olevansa osa Siskon Siivouksen tarinaa.

Tyytyväiset työntekijät viihtyvät meillä pidempään ja ovat tärkeä osa työyhteisöämme. Suurin osa siivouksen esimiehistä ovat aloittaneet työnsä siivoojina ja tehneet uraa Siskon Siivouksella vuosia. Koulutuksen sekä kokemuksen myötä myös siivoojan palkka kasvaa. Monet työntekijämme kouluttautuvat ammatillisesta ja opiskelevat kieliä työn ohella voidakseen palvella asiakkaita paremmin ja kommunikoidakseen tehokkaammin työntekijöiden kanssa. Suomen kielen kurssit ovat kaikille työntekijöillemme avoimia ja ilmaisia.

 

Työviihtyvyys on paljon työnantajasta kiinni

 

Seuraamme jatkuvasti työntekijöiden viihtyvyyteen vaikuttavia tekijöitä ja pyrimme tarjoamaan heille parhaat työolosuhteet. Kasvatamme myös määrätietoisesti siivoojan ammatin arvostusta, jotta jokainen siivooja voisi olla ylpeä omasta ammatistaan.

 

Työntekijämme ovat olleet tyytyväisiä muun muassa seuraaviin asioihin

  • Omiin työvuoroihin pystyy vaikuttamaan ja niissä otetaan työntekijän elämäntilanne huomioon.
  • Työtehtäviin saa kattavan perehdytyksen.
  • Tehtyä työtä arvostetaan ja hyvästä työstä kiitetään sekä palkitaan.
  • Itsenäisen työn taustalla on yli 1 300 ammattilaisen tukijoukko.
  • Työn ohella on mahdollisuus kouluttautua ja edetä uralla tutussa yrityksessä.
  • Taidot ja osaaminen tunnistetaan, mikä johtaa sopiviin työtehtäviin.
  • Kannustetaan ylittämään omat rajat ja ottamaan koko potentiaali käyttöön.
  • Annetaan eväät parempaan elämään myös töiden ulkopuolella kielikurssien ja verkostoitumisen avulla.
  • Työntekijöille on tarjolla laadukkaat välineet ja siten puitteet tehdä laadukasta työtä, josta he voivat olla ylpeitä.

 

Kannustava työyhteisö vie myös uralla eteenpäin

 

Työskentelyn ohella vietämme yhdessä aikaa koko yrityksen yhteisissä After Work -tapahtumissa sekä vuosittaisissa isommissa juhlissa. Tapahtumissa pääsemme tutustumaan toisiimme sekä verkostoitumaan laajemmin ja työntekijöillä on mahdollisuus tavata esimiehiään.

Saamme juhlia useasti myös valmistujaisia, kun työntekijät suorittavat Siskon Siivouksen tarjoamia ammattitutkintoja työn ohella. Kouluttautumaan motivoi sekä halu itsensä kehittämiseen että koulutuksesta seuraava palkankorotus ja mahdollinen ylennys. Ilmaiset suomen kielen kurssit ovat myös suuressa suosiossa työntekijöiden keskuudessa ja on ihanaa seurata, kuinka innoissaan työntekijät keskustelevat keskenään eri kielillä. Esimiehemme ovat saaneet kiitosta siitä, kuinka läheisesti toimimme työntekijöiden kanssa ja huomaamme heissä olevan potentiaalin. Esimerkiksi museosiivouksessa työskentelevä Jenni päätyi työhönsä esimiehen ehdotuksen kautta.

 

Koko työyhteisö on sitoutunut noudattamaan Siskon Siivouksen arvoja; kuuntele, kannusta, kiitä ja kunnioita. Arvot myös näkyvät kaikessa toiminnassa sekä asiakkaiden että työntekijöiden kanssa.

 

Kiinnostuitko Siskon Siivouksesta työpaikkana? Katso avoimet työpaikat ja hae meille rekrytointisivuiltamme rekry.siskonsiivous.fi.

 

Ota yhteyttä!

 

Kiinnostuitko kuulemaan lisää ja saamaan asiantuntijan maksuttomalle kartoituskäynnille? Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 029 3400 900.