Siivouspalvelut

Yrityssiivous – Siskon Siivous on kumppani, johon voit luottaa

Siivouspalveluita tarjoavan yrityksen valinta on merkittävä päätös. Yrityssiivous on merkittävässä roolissa kun haluat yrityksesi arjen sujuvan mutkattomasti. Emme lupaa kuuta taivaalta, mutta lupaamme sinulle tämän: “Teemme sen, mitä lupaamme ja pyrimme ylittämään odotuksesi”.

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavia aiheita:

  • Yrityssiivous, joka ylittää odotukset
  • Yrityssiivous – palvelut
  • Yrityssiivous luo konkreettista hyötyä
  • Räätälöidyt yrityssiivousratkaisut eri toimialoille
  • Yrityssiivouksen asiakastarina: “Suunnitelmallista toimintaa, laatua ja joustavuutta”
  • Vastuullisuus osana yrityssiivousta
  • Yrityssiivouksen laadunvarmistus
  • Siskon Siivous on yrityssiivouksen ammattilainen

Yrityssiivous, joka ylittää odotukset

Sairaalasiivous Siskon Siivoukselta.

Palvelumme ovat korkealaatuisia ja asiakastyytyväisyys on meille tärkeää.

Valitsemalla Siskon Siivouksen, yrityksesi saa yhteistyökumppanin, joka ymmärtää siivouksen merkityksen liiketoimintasi sujuvuudelle ja työntekijöidesi hyvinvoinnille. Haluamme rakentaa pitkäaikaisia asiakassuhteita ja olemme aina valmiita vastaamaan asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin joustavasti ja tehokkaasti. Meille jokainen siivouskohde on mahdollisuus näyttää, miksi Siskon Siivous on siivousalan kirkkain tähti.

Yrityssiivous – palvelut

Siskon Siivous tarjoaa kattavan valikoiman yrityssiivouspalveluita, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisten yritysten tarpeisiin. Palveluihimme kuuluvat muun muassa ylläpitosiivous, porrassiivous, toimistojen siivous, teollisuustilojen siivous, myymälöiden siivous, sairaalasiivous, erilaiset erikoissiivoukset sekä paljon muuta. Käytämme nykyaikaisia siivousmenetelmiä ja -välineitä, jotka takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Yrityssiivous luo konkreettista hyötyä

Säännöllinen ja laadukas yrityssiivous tuo konkreettista hyötyä yrityksen arkeen. Puhdas ja hyvin hoidettu työympäristö parantaa työntekijöiden viihtyvyyttä ja tuottavuutta. Tutkimukset osoittavat, että siisti ympäristö vähentää sairauspoissaoloja ja lisää työtyytyväisyyttä. Lisäksi siistit tilat tekevät positiivisen vaikutuksen sekä asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin.

Räätälöidyt yrityssiivousratkaisut eri toimialoille

Hotellisiivous Siskon Siivoukselta.

Jokaisella toimialalla on omat erityisvaatimuksensa siivoukselle. Siskon Siivous ymmärtää tämän ja tarjoaa räätälöityjä siivousratkaisuja eri toimialoille. Suunnittelemme siivousohjelman kanssasi yhdessä varmistaaksemme, että kaikki yrityksesi tarpeet täytetään.

Yrityssiivouksen asiakastarina: “Suunnitelmallista toimintaa, laatua ja joustavuutta”

“Toimistomme siisteys oli ennen haaste, emmekä voineet aina luottaa, että tilat ovat aamuisin puhtaat ja käyttövalmiit. Siivoojat vaihtuivat ja kommunikointi oli hankalaa. Siskon Siivous on ratkaissut tämän tarjoamalla meille nimetyn siivoojan ja kuuntelemalla tarpeitamme. Yhteistyömme on helppoa, viesteihimme vastataan nopeasti ja toiminta on suunnitelmallista. Arvostamme siivouksen laatua, joustavuutta ja aitoa työntekijöistä huolehtimista!”

Ingela Lindroos
Konstsamfundet

Vastuullisuus osana yrityssiivousta

Vastuullisuus on tärkeä osa Siskon Siivouksen toimintaa. Haluamme varmistaa, että työntekijöidemme työolosuhteet hyvällä tasolla ja, että he jaksavat työssään hyvin. Suoritamme jatkuvaa reittien optimointia vähentääksemme autojemme CO2-päästöjä. Käyttämämme aineet ja välineet ovat ympäristöystävällisiä. Tavoitteenamme on käyttää mahdollisimman vähän kemikaaleja, jotta pinnat säästyvät ja kemikaalialtistus pienenee. Tarjoamme myös täysin kemikaalitonta siivousta.

Yrityssiivouksen laadunvarmistus

Laadunvarmistus on keskeinen osa Siskon Siivouksen toimintaa. Haluamme varmistaa, että siivouksen laatu on tarpeidesi mukaisella tasolla nyt ja tulevaisuudessa. Tarjoamme yrityssiivous -palvelulle palvelutakuun, jonka mukaisesti korjaamme puutteet 24h sisällä, mikäli laatupoikkeamia tapahtuu. Teemme työmme siten, että voimme olla siitä ylpeitä – joka päivä!

Siskon Siivous on yrityssiivouksen ammattilainen

Vuonna 1994 perustettu Siskon Siivous on kulkenut pitkän matkan perheyrityksestä monipuoliseksi kaikki siivouspalvelut yrityksille tarjoavaksi puhtausalan moniosaajaksi.

Meidän avullamme voit rentoutua ja jättää siivousasiat puhtaasti meidän huoleksemme. Teemme, mitä lupaamme, ja hoidamme kaikki sovitut tehtävät ajallaan. Pidämme yrityksesi tilat siistinä, edustavana sekä terveellisenä ja turvallisena ympäristönä.

Räätälöimme siivouspalvelut juuri teidän tarpeita, laatutasoa ja budjettia vastaaviksi.

Tarjoamme yrityssiivousta seuraavissa paikkakunnissa

Akaa
Askola
Aura
Espoo
Hamina
Hanko
Helsinki
Huittinen
Hyvinkää
Hämeenkyrö
Hämeenlinna
Imatra
Inkoo
Joensuu
Jyväskylä
Järvenpää
Kajaani
Kalajoki
Kangasala
Karjaa
Kemi
Kirkkonummi
Klaukkala
Kokkola
Kotka
Kotka
Kouvola
Kuopio
Lahti
Lappeenranta
Lempäälä
Liljendal
Lohja
Loimaa
Loviisa
Masku
Mikkeli
Mäntsälä
Naantali
Nokia
Nousiainen
Nummela
Nurmijärvi
Oulu
Paimio
Parainen
Pieksämäki
Piikkiö
Pirkkala
Pori
Pornainen
Porvoo
Pälkäne
Raahe
Raasepori
Raisio
Rauma
Rovaniemi
Salo
Sastamala
Savonlinna
Seinäjoki
Sipoo
Tammisaari
Tampere
Toijala
Tornio
Turku
Tuusula
Uusikaupunki
Vaasa
Valkeakoski
Vantaa
Varkaus
Ylöjärvi

Aiheeseen

liittyvää

Ota yhteyttä!

Pyydä tarjous tai kysy lisää! Täytä ja lähetä oheinen lomake, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

 

Huomaathan, että löydät kaikki avoimet työpaikkamme tämän linkin kautta. Hyväksymme vain hakemukset, jotka on vastaanotettu rekrytointijärjestelmämme kautta.

You can find all open positions via the link. Please note we only accept applications received through our recruitment system.

© 2024 Siskon Siivous Oy