Sairaalasiivous

Korkean hygienian kohteet

Terveydenhoitotilat, sairaalat, lääkäriasemat, laboratoriot ja hoivakodit

Siskon Siivouksen sairaalasiivous varmistaa puhtaat ja turvalliset tilat kaikille niissä kävijöille ja niitä käyttäville monen vuoden ammattitaidolla.

Puhtaanapidon tavoitteet – sairaalasiivous

Siskon Siivouksen sairaalasiivous tukeutuu vahvasti ajantasaiseen tietoon oikeista siivousmenetelmistä ja -välineistä korkean hygienian tiloihin. Terveydenhoitotiloissa luomme puhtaan ja turvallisen hoitoympäristön potilaille, asiakkaille ja terveydenhoidon henkilöstölle poistamalla likaa ja pölyä ja estämällä haitallisten mikrobien lisääntymistä ja leviämistä ympäristöön. Tarpeenmukaisilla siivouskäytänteillä halutaan vaikuttaa haitallisten mikrobien elinolosuhteisiin ja niiden lisääntymismahdollisuuksiin. Riittävä puhtaustaso saavutetaan hyvällä ja huolellisella puhdistuksella, oikein valituilla siivousmenetelmillä, puhdistusaineilla ja asianmukaisilla puhtailla työvälineillä.

Puhtaanapidon toteutus korkean hygienian kohteessa

Siskon Siivouksen ammattitaitoiset laitoshuoltajat toteuttavat siivouksessa aseptista työjärjestystä ja aseptista omatuntoa. Aseptinen työjärjestys etenee tilassa ja puhdistettavilla pinnoilla ylhäältä alaspäin ja puhtailta pinnoilta likaisemmille pinnoille. Työskentelytapa on likaa poistava, ei likaa levittävä ja siinä noudatetaan huolellisuutta ja järjestelmällisyyttä. Aseptinen omatunto tarkoittaa, että laitoshuoltajamme huolehtivat siitä, että pinnat puhdistetaan vaikka näkyvää likaa ei olisikaan.

Siskon Siivouksen laitoshuoltajat

Siivouspalvelu on osa potilaiden ja asiakkaiden kokonaishoitoa. Siskon Siivouksen laitoshuoltajien tehtävänkuva on laaja ja monipuolinen. Työhön sisältyy tilojen puhtaanapidon lisäksi mm. ruokahuolto-, vuodehuolto-, pyykkihuolto ja jätehuoltotehtävät sekä osaston potilasruoka- ja tekstiilitilaukset. Lisäksi työ voi sisältää myös potilaan hoitoa avustavia tehtäviä ja muuta asiakaspalvelua.

Siskon Siivouksen laitoshuoltajan perusedellytykset

Jokainen Siskon Siivouksen työntekijä ymmärtää puhtaanpitopalvelun merkityksen osana potilaiden ja asiakkaiden kokonaishoitoa. Laitoshuoltajamme hallitsevat sairaalahygienian perusteet, ymmärtävät infektioiden leviämistavat, käsihygienian merkityksen ja hallitsevat aseptisen työskentelytavan.

Kysy sairaalasiivouksistamme ja pyydä tarjous! Tulemme mielellämme kertomaan lisää.

 

Tiina Timonen

Palvelupäällikkö

040 779 5899

tiina.timonen@siskonsiivous.fi

PYYDÄ TARJOUS

Etsitkö töitä? Looking for a job?

 

Katso avoimet työpaikat / Please click to rekry.siskonsiivous.fi

Lähetä tarjouspyyntö – meiltä kaikki puhtauspalvelut yrityksille!