Erikoissiivouspalvelut

Tarvitsetko satunnaiseen erikoissiivoustyöhön ammattitaitoista siivouspalvelua? Haluatko yhteistyökumppaniksi siivouspalveluyrityksen, jonka kanssa kaikki sujuu ja työn jälki on loistavaa?

Siskon Siivous tarjoaa erikoissiivouspalvelut yrityksille Uudellamaalla, Turun seudulla ja Tampereen seudulla sekä myös valtakunnallisesti.

Teemme kaikenkokoisille yrityksille ja taloyhtiöille erikoissiivouksia ja keikkasiivouksia. Erikoissiivous vaatii aina omat välineet, perehdytetyt työntekijät ja turvalliset työskentelytavat, jotka meiltä löytyvät.

Yksityishenkilöille suosittelemme ONNI kotisiivousta.

Tutustu erilaisiin erikoissiivouspalveluihimme lisää tällä sivulla, ota yhteyttä meihin ja tilaa tarvitsemasi erikoissiivous samantien!

Siivouspalvelut Siskon Siivoukselta.

Erikoissiivoukset yrityksille
ammattitaitoisesti ja nopeasti

Meillä on monipuolista ja kattavaa osaamista erilaisista, vaativistakin erikoissiivouksista.

Ammattitaitoista siivouspalvelua

Erikoissiivoukset sisältävät useita erilaisia palveluita eri tarpeisiin:

Suoritamme huoneistojen tyhjennyksiä ja desinfiointisiivouksia. Mikään inhimillinen ei ole meille Siskon Siivouksessa vierasta.

Ammattitaitoiset siivoojamme ovat tottuneet työskentelemään haasteellisissakin olosuhteissa, heidät on koulutettu kohtaamaan asiakkaat luottamuksella ja turvallisesti, sekä suojautumaan asianmukaisesti. Erikoissiivous hoitaa kaikki haasteelliset siivouksen kokonaisvaltaisesti.

Hamstraus ja suuret roskamäärät houkuttelevat tuholaisia, aiheuttavat terveys- ja hajuhaittaa sekä ovat paloturvallisuusriski. Sosiaaliviranomaiset ja pelastusviranomaiset joutuvat toisinaan puuttumaan tapauksiin, joissa asunnosta on tullut tavaravuorten vuoksi vaarallisia. Asunnoille on määritelty palokuorma, joka tarkoittaa asunnossa tai talossa säilytettävän tavaran määrää.

Jos irtaimiston vähentäminen ei onnistu kehotuksista huolimatta, pelastusviranomainen voi asettaa uhkasakon tai teetättää työn ulkopuolisella, jolloin lasku toimitetaan asukkaalle. Taloyhtiö voi joutua ääritapauksissa häätämään asukkaan.

Kalma-asunnolla tarkoitetaan asuntoa, jonne asukas on menehtynyt ja menehtymisestä on seurannut vaurioita kiinteistön rakenteille sekä irtaimistolle. Pahat hajut eivät aina välttämättä lähde pelkillä pesuaineilla pois, vaan joskus tarvitsee jopa pintamateriaalit poistaa ja uusia.

Me Siskon Siivouksessa hoidamme hajunpoiston, hävitämme saastuneen irtaimen, poistamme tarvittaessa vaurioituneet rakenteet ja puhdistamme asunnon käyttökuntoon. Ammattitaitoiset siivoojamme ovat koulutettu kohtaamaan erilaiset tilanteet ja asiakaskohteet luottamuksella ja turvallisesti, sekä suojautumaan asianmukaisesti.

Homesiivouksessa puhdistetaan kiinteistöjä, joihin on pitkäaikaisen kosteusvaurioin johdosta muodostunut haitallista homekasvustoa. Homealtistus voi aiheuttaa vakavia terveyshaittoja. Homeitiöt leviävät ilman välityksellä kaikkialle ja hengitysilman mukana home pääsee ihmisen elimistöön. Tästä syystä homepölysiivous on pakko ulottaa koko tilaan.

Homepuhdistuksilla on tärkeä rooli tilojen käyttöönoton kannalta. Homepölysiivous on kosteusvauriosaneerauksen viimeinen vaihe. Se tulee suorittaa vasta, kun kohteesta on poistettu ja korvattu vaurioituneet materiaalit sekä rakenteet. Homekohteesta ei kannata viedä tavaraa puhtaisiin tiloihin ilman kunnollista homepuhdistusta. Puhdistus kannattaa antaa ammattilaisten tehtäväksi ja tehdä muualla kuin puhdistetussa tilassa, jottei homepölyä levitetä tilasta toiseen ja saastuteta puhtaita tiloja uudelleen.

Siskon Siivouksen ammattitaitoiset ja koulutetut siivoojat puhdistavat kaiken säilytettävän irtaimiston sekä tilan kaikki pinnat rakennustöiden jälkeen, jotta haitalliset hömeitiöt saadaan turvallisesti pois.

Desinfioivien aineiden, myös muiden kuin kloorin, käyttö on nykypäivänä perusteltua vain poikkeustilanteissa, kuten erilaisten epidemioiden yhteydessä ja kohdekohtaisesti. Pinnat saadaan puhtaaksi yleispuhdistusaineella, hyvää käsihygieniaa, aseptista työjärjestystä noudattaen ja tehokkaan puhdistuskyvyn omaavia mikrokuituisia siivouspyyhkeitä tai -moppeja käyttäen.

Desinfioivien aineiden käytön vähentäminen on myös ympäristöteko, sillä useimmat desinfioivat tehoaineet hajoavat hitaasti luonnossa ja ovat ihmiselle, puhdistettaville pinnoille ja ympäristölle haitallisia.

Sairaalahygieniayksikkömme toimii erilaissa tartunta- ja epidemiatilanteissa HUS:n ja THL:n eritedesinfektio- ja infektio-ohjeistusten mukaisesti.

Otsoni on voimakas hapetin joka poistaa orgaaniset hajuhaitat sekä tuhoaa hiivasieniä sekä bakteereja ja viruksia. Otsoni on hengitettynä terveydelle haitallinen yhdiste, mutta oikein käytettynä toimenpiteenä turvallinen. Siskon Siivouksen asiantuntijamme vastaavat toimenpiteen turvallisuudesta ja valvonnasta. Otsonoinnin aikana tiloja ei voida käyttää.

Siskon Siivouksen ammattilaisten suorittamana ja oikein tehtynä otsonointi on tehokas ja turvallinen tapa poistaa epätoivottuja hajuja ja allergianaiheuttajia, kuten tupakan, eläinten, viemärin ja kalman hajua sekä tunkkaisuutta ja ummehtuneisuutta.

Vältä ongelmat, valitse laatu – toimistosiivous Siskon Siivoukselta

Etsitkö toimistoosi ammattitaitoista siivousyritystä huolehtimaan sen puhtaudesta? Oletko pettynyt nykyisen tai edellisen siivousfirman toimintaan ja haluat löytää paremman vaihtoehdon? Siivouksen laatu on huonoa? Siivooja ei saavu paikalle, vaikka pitäisi? Vastuuhenkilöä ei saa kiinni? Reklamaatioihin ei reagoida?

Siivous on työtä, johon kiinnitetään huomiota vasta silloin, kun se ei toimi. Epäpuhdas toimisto aiheuttaa seurauksia toimistossa työskenteleville. Ihmiset eivät viihdy työpaikalla, sisäilmaongelmat lisääntyvät, sairauspoissaolot lisääntyvät ja työn tuottavuus heikkenee.

Näistä ongelmista huolimatta ammattitaitoisesta toimistosiivouksesta ei haluta maksaa. Valitaan halvin mahdollinen tekijä, joka yleensä tarkoittaa myös kouluttamattomia siivoojia, huonoja asiakassuhteita, epärehellisyyttä ja huonolaatuista työnjälkeä.

Miksi Siskon Siivous?

Aidosti kokonaisvaltainen siivouspalvelu
Voitte ulkoistaa siivouksen meille täysin. Meidän ammattitaitoiset ja koulutetut siivoojat varmistavat, että tilat ovat siivouksen jälkeen puhtaat, edustavat ja täysin käyttövalmiit.
Vastuullista siivousta
Huolehdimme työntekijöidemme työolosuhteista ja varmistamme, että he jaksavat työssään. Teemme jatkuvaa reittioptimointia, jotta saamme vähennettyä autojemme CO2-päästöjä. Käyttämämme aineet ja välineet ovat ympäristöystävällisiä. Käytämme mahdollisimman vähän kemikaaleja, jotta pinnat säästyvät ja kemikaalialtistus pienenee. Tarjoamme myös täysin kemikaalitonta siivousta.
Kustannustehokas ja räätälöity siivouspalvelu
Räätälöimme palvelumme tarpeidenne ja budjettinne mukaan. Varmistamme oikean mitoituksen ja käytämme uusimpia teknologioita, kuten koneellisia menetelmiä, mikrokuituja ja robotiikkaa, joilla parannamme siivouksen tehokkuutta ja tarkkuutta. Hyödynnämme lisäksi mm. kävijälaskureita, joilla pystymme seuraamaan todellista siivoustarvetta ja saavuttamaan kustannussäästöjä.
Oma yhteyshenkilö
Saatte oman yhteyshenkilön, johon voi ottaa yhteyttä kaikissa asioissa ja hänet tavoittaa helposti. Näin voimme reagoida tarpeisiinne nopeasti ja varmistaa sujuvan kommunikoinnin.
Sama, tuttu siivooja
Haluamme, että jokainen meidän työntekijä voi olla ylpeä omasta työstään ja työpaikastaan joka päivä. Panostamme työhyvinvointiin, joten sairauspoissaolomme ja vaihtuvuutemme ovat todella pientä.
Koulutettu henkilöstö
Meillä jokainen työntekijä saa kattavan perehdytyksen ja panostamme asiakkaan kunnioitukseen sekä palveluun. Vuoden 2024 loppuun mennessä jokaisella esihenkilöllä ja ohjaajalla on ammattitutkinto ja työturvallisuuskortti.

Asiakaskokemuksia
Siskon Siivouksesta

“Meillä oli menneisyydessä haasteita siivouksen kanssa, koska laatu ei vastannut odotuksia. Nykyään toimistollamme on juuri niin siistiä kuin olemme sopineet! Yhteistyö Siskon Siivouksen kanssa on helppoa ja sujuvaa. Siivoukset hoidetaan ajallaan ja porukka on mukavaa.”

Pauliina Luukkainen
Talentech

Toimistomme siisteys oli ennen haaste, emmekä voineet aina luottaa, että tilat ovat aamuisin puhtaat ja käyttövalmiit. Siivoojat vaihtuivat ja kommunikointi oli hankalaa. Siskon Siivous on ratkaissut tämän tarjoamalla meille nimetyn siivoojan ja kuuntelemalla tarpeitamme. Yhteistyömme on helppoa, viesteihimme vastataan nopeasti ja toiminta on suunnitelmallista. Arvostamme siivouksen laatua, joustavuutta ja aitoa työntekijöistä huolehtimista!”

Ingela Lindroos
Konstsamfundet

“Siskon Siivous pitää asiakkaaseen yhteyttä, muissakin kuin mahdollisissa ongelmatapauksissa ja tekijät tulevat aina hymyssä suin töihin. Eniten pidämme siitä, että työnjohdossa tai siivoojissa ei ole tapahtunut vuosien varrella kovinkaan paljon muutoksia. Siskon Siivouksen kanssa standardit ovat pysyneet samoina ja palvelulupauksesta on pidetty kiinni. Ei pelkästään viikkoja ja päiviä, vaan jo vuosia. Laadukkaasta palvelusta on tullut meille itsestäänselvyys.”

Turkka Huhtala
Filmlike Oy

“Meillä on hyvä ja mutkaton yhteys meidän asiakkuudestamme vastaavan henkilön kanssa. Siskon Siivouksella on myös hinta-laatusuhde kohdillaan ja koen, että teillä on oikeasti halua ymmärtää ja tuntea asiakas, emmekä ole vain yksi excel-rivi tuhansien joukossa. Meidät oikeasti halutaan tuntea, jotta palvelu voidaan räätälöidä meitä varten.”

Anna Berglind
CapMan

“Näemme konkreettisesti hyvän siivoustyön tulokset! Yhteistyö sujuu laadukkaasti, siivouksen jälki on hyvää ja avoimeen asiakaspalveluun sekä asiakastyytyväisyyteen panostetaan. Asioista on helppo keskustella ja sopia. Suosittelen lämpimästi Siskon Siivousta.”

Susanna Kanttura
As Oy Raision Viheriäistentammi

“Etsimme showroom-myymäläämme siivousyritystä, joka taitaa laadukkaan siivouksen. Halusimme siivoukseen kumppanin, joka voi tarjota meille vakituisen siivoojan ja on kooltaan meille sopiva; tarpeeksi pieni tarjotakseen henkilökohtaista palvelua, mutta tarpeeksi pitkällä kokemuksella ja riittävällä henkilökunnalla varustettu yritys. Arvostamme mahdollisuutta määrittää siivouksen yksityiskohdat itse ja helppoa yhteydenpitoa. Pidämme Siskon Siivouksesta työntekijöiden positiivisuuden, laadukkaan siivouksen ja vaivattoman kommunikoinnin vuoksi.”

Satu Miettinen
Isku Interior Oy

“Helsingin Pörssiklubilla on vuosittain noin 20 000 kävijää, mikä asettaa siivoukselle korkeat vaatimukset. Vanhan ja arvokkaan rakennuksemme hoito vaatii erityistä materiaalien tuntemusta ja on tärkeää, että voimme luottaa, että siivouksessa käytetään oikeita aineita ja välineitä. Pidämme Siskon Siivouksesta, koska yhteistyö on mutkatonta ja siitä, että he huolehtivat työntekijöidensä ammattitaidosta sekä hyvinvoinnista. Me voimme näin keskittyä omaan työhömme ja luottaa siihen, että tilamme ovat aina edustavassa kunnossa.”

Michael Nyman
Helsingin Pörssiklubi

“Asiakaspalvelunne on todella laadukasta! Olemme yhdessä kehittäneet toimintaamme teidän esihenkilöidenne kanssa ja saaneet teiltä paljon asiantuntevaa apua ja neuvontaa siivoukseen. Siivoukset toteutuvat ajallaan ja lupausten mukaisesti!”

Päivi Lapveteläinen
Hiisi Homes

“Yhteistyö Siskon Siivouksen kanssa on alusta asti sujunut hyvin. Olen saanut aina nopeasti yhteyden tarvittavaan henkilöön ja asiat on saatu ratkaistua nopealla aikataululla. Kiitos kaikille hotellimme siivoojille iloisesta asenteesta. Teillä on upea “kaikki järjestyy”-asenne!”

Emmi Silvasti
Hotelli Korpilampi

Erikoissiivouksen hinta

Erikoissiivouksen hinta määräytyy asiakaskohtaisesti palvelun laajuuden ja erityisvaatimusten mukaan. Hintaan sisältyy kaikki tarvittavat siivousvälineet ja -aineet.

Hintamme ovat kiinteät ja kustannustehokkaat eli tiedät täsmälleen, mistä maksat, miten paljon ja mitä sillä saat.

Kun haluat tietää tarkan hinnan erikoissiivoukselle, ota yhteyttä meihin ja pyydä tarjous.

Näin toimistosiivouspalvelumme toimii

1.
Ota yhteyttä meihin ja pyydä meiltä tarjous.
2.
Myyjämme on sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Teemme lisäkartoituksen tarpeistanne ja toiveistanne. Tarvittaessa myyjämme vierailee kohteessa.
3.
Kartoitusten pohjalta teemme kustannus-tehokkaan tarjouksen.
4.
Saatte oman yhteyshenkilön, johon voi ottaa yhteyttä asiassa kuin asiassa ja hänet tavoittaa helposti.
5.
Pidämme kanssanne starttipalaverin, johon meiltä osallistuu palvelupäällikkö ja esihenkilö. Starttipalaverissa käymme läpi erityistoiveet, työturvallisuusasiat, palaverikäytännöt, harvemmin tehtävien töiden vuosikellon yms.
6.
Noin kuukauden kuluttua aloituksesta pidämme laatukierroksen, jossa tarkistamme kohteen yhdessä teidän kanssa ja tarvittaessa teemme muutoksia siivoukseen.

Helppo ja toimiva toimistosiivous Siskon Siivoukselta

Meillä on ison talon resurssit, mutta pienen talon palvelutaso. Meidät tavoittaa helposti ja asioihin reagoidaan nopeasti. Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon jo tänään!

Laadukasta siivouspalvelua yrityksille jo 30 vuotta

Vuonna 1994 perustettu Siskon Siivous on kulkenut pitkän matkan perheyrityksestä monipuolisesti ja kattavasti kaikki siivouspalvelut yrityksille tarjoavaksi puhtausalan moniosaajaksi.

Työntekijämme ovat yrityksemme sielu ja palvelumme kulmakivi. Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta, huolehdimme heidän hyvinvoinnista ja koulutuksesta. Ja siksi meille halutaan töihin ja meillä viihdytään. Tyytyväiset työntekijät takaavat myös siivouksen laadun.

Siivouspalvelut yrityksille valtakunnallisesti

Toimistomme löytyvät Helsingistä, Tampereelta, Turusta ja Porvoosta, mutta palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti. Pienemmillä paikkakunnilla teemme yhteistyötä paikallisten, luotettavien ja hyvät laatukriteerit täyttävien pienyrittäjien kanssa. Tällä varmistamme korkeatasoisen palvelun kaikille asiakkaille ympäri Suomen. Palvelun laadun ja yhdenmukaisuuden takaavat esihenkilömme ja palvelupäällikkömme, jotka seuraavat palvelun toteutusta ja ylläpitävät Siskon Siivouksen toimintaperiaatteita kaikilla asiakkailla.
Irene Parviainen

Asiakkuusjohtaja
Valtakunnalliset asiakkuudet
040 833 3911
irene.parviainen@siskonsiivous.fi

Palvelutakuu kaikille siivouspalveluille

Lupaamme, että hoidamme työvelvoitteemme aina sovitun mukaisesti. Tämän varmistavat ensiluokkaiset palveluesihenkilömme ja palvelupäällikkömme ammattitaitoisten siivoojien ja hyvän perehdytysohjelmamme avulla. Mikäli kuitenkin laatupoikkeamia tapahtuu, lupaamme aina korjata puutteet 24 h sisällä.

Henkilökunnan ammattitaito, hyvinvointi ja työtyytyväisyys ovat keskeisiä tekijöitä asiakastyytyväisyydessä ja palvelutakuussa. Käytämme vakituista henkilökuntaa, tarjoamme kattavan perehdytyksen, henkilökohtaiset koulutussuunnitelmat ja kannustamme jatkuvaan kehittymiseen. Esihenkilöt tukevat työntekijöiden hyvinvointia päivittäin, ja henkilöstön työtyytyväisyyttä seurataan säännöllisesti. Alhainen sairauspoissaolojen määrä ja pitkäaikaiset työsuhteet kertovat hyvästä henkilöstöpolitiikastamme.

Usein kysytyt kysymykset – toimistosiivous

Ota yhteyttä!

Pyydä tarjous tai kysy lisää! Täytä ja lähetä oheinen lomake, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

 

Huomaathan, että löydät kaikki avoimet työpaikkamme tämän linkin kautta. Hyväksymme vain hakemukset, jotka on vastaanotettu rekrytointijärjestelmämme kautta.

You can find all open positions via the link. Please note we only accept applications received through our recruitment system.

© 2024 Siskon Siivous Oy