fbpx

SISKON SIIVOUS OY

Siskon Siivouksen toimistot sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Porvoossa. Palvelemme yritysasiakkaitamme koko Suomessa valtakunnallisesti ja meillä on resurssit myös isoihin urakoihin ja useamman kohteen yrityksiin!

Vuonna 2019 Siskon Siivous täyttää 25 vuotta!

 

Siskon Siivouksen toiminnan juuret ovat vahvasti rakennussiivouksessa. Yritys perustettiin vuonna 1994 ja olimme yli 20 vuoden ajan yksi pääkaupunkiseudun suurimmista rakennusten loppusiivoojista. Asiakkaamme toivoivat meiltä kattavampia palveluita, joten laajensimme toimintamme myös ylläpitosiivouksiin. Nykyään palvelemme pääkaupunkiseudun lisäksi myös Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa ja Itä-Uusimaalla sekä valtakunnallisesti laajan yhteistyöverkoston avulla.

 

Vuonna 2015 aloitimme määrätietoisen kasvun kohti Puhtauspalvelualan moniosaamista. Rekrytoimme riveihimme joukon alan parhaita osaajia ja olemme kehittäneet erikoisosaamiseen perustuvia puhtauspalvelukokonaisuuksia sairaala-, hotelli-, myymälä-, porras- ja toimistokohteisiin. Tällä hetkellä asiakkaitamme palvelee yli 800 alan ammattilaista.

 

Meitä kaikkia yhdistää vahva halu ja intohimo olla oman alamme huippuammattilaisia sekä rakkaus työhön, jolla on oikeasti merkitystä. Työntekijämme ovat yrityksemme sielu ja palvelumme kulmakivi. Meillä esimiehet ovat työntekijöitämme varten, sillä me tiedämme, että palvelumme on juuri niin hyvä kuin siivojamme, joka asiakaskohteessa tekee puhdasta jälkeä joka päivä.  Esimiesten tärkein tehtävä on varmistaa siivoojiemme jaksaminen ja siten varmistaa asiakkaan laadukas palvelu.

Me haluamme tehdä työtä josta voimme olla ylpeitä!

 

Me Siskon Siivouksella ajattelemme, että siivous on ennen kaikkea palvelua. Uskomme että asiakkaillemme on tärkeää se, että he voivat luottaa kokonaisvaltaisesti ammattiosaamiseemme. Me tiedämme miten tilat pystyvät puhtaina ja edustavina, miten lattiamateriaaliat säilyvät pitkään kunnossa ja pinnat ovat hygieeniset ja turvalliset työskennellä ja palvella omia asiakkaita. Näin säästämme asiakkaamme kustannuksia ja aikaa.

 

Siskon Siivouksen omistaa 100% konsernimme emoyhtiö Domedi Oy, johon kuuluu kaksi yritystä, koteja palveleva Toimiva Koti ja yrityksien palveluihin keskittynyt Siskon Siivous. Konsernimme omistuksen jakavat toimitusjohtajamme Terhi Kotkansalo, Siskon Siivouksen perustaja Pasi Hämäläinen ja joukko kotimaisia asiantuntijoita.

TOIMIVA KOTI

Meillä ylpeys ja ilo omasta työstä ovat pääsyvaatimuksena!

Puhtaasti Parempi!

 

Domedi-konserni on Suomalainen puhtaus ja hoivakonserni, joka tekee asiakkaidensa arjesta puhtaasti parempaa.

 

Tarjoamme ehdottomasti Parasta Palvelua pääkaupunkiseudulla, Porvoossa, Turussa ja Tampereella, me teemme minkä lupaamme ja annamme sille takuun! Valtakunnallisia asiakkaita palvelemme parhaaseen palveluun sitoutuneiden yhteistyöyritysten kautta.

 

Missiomme on palvella!

 

Meistä kaikilla on oikeus ihmisarvoiseen elämään, aitoon kohtaamiseen ja läsnäoloon, puhtaisiin lakanoihin ja pölyttömään sisäilmaan.

 

Arvomme
Kunnioitamme
Kuuntelemme
Kiitämme
Kannustamme

 

Me olemme sopineet yksinkertaisista arvoista joihin kaikkien työntekijöidemme on helppo sitoutua:

 

Me kunnioitamme ja kuuntelemme, kiitämme ja kannustamme

Me välitämme aidosti asiakkaistamme ja teemme mitä lupaamme

Me olemme ylpeitä ja iloisia omasta työstämme ja työkavereistamme