SISKON SIIVOUS OY

Laskutustiedot

Verkkolaskut:
Verkkolaskuosoite 003709779129
Välittäjän tunnus 003708599126 (OpenText)
OVT -tunnus 003709779129

Paperiset laskut:
Siskon Siivous Oy
Ruosilantie 11
00390 Helsinki

 

Y-tunnus 0977912-9

 

SISKON SIIVOUS ON PALVELLUT JO YLI 25 VUOTTA

 

Siskon Siivouksen toiminnan juuret ovat vahvasti rakennussiivouksessa. Yritys perustettiin vuonna 1994 ja olimme yli 20 vuoden ajan yksi pääkaupunkiseudun suurimmista rakennusten loppusiivoojista. Asiakkaamme toivoivat meiltä kattavampia palveluita, joten laajensimme toimintamme myös ylläpitosiivouksiin. Nykyään palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti ja toimistot meiltä löytyvät kaupungeista Helsinki, Tampere, Turku ja Porvoo.

 

Tarjoamme kaikki siivouspalvelut yrityksille

 

Vuonna 2015 aloitimme määrätietoisen kasvun kohti Puhtauspalvelualan moniosaamista. Rekrytoimme riveihimme joukon alan parhaita osaajia ja olemme kehittäneet erikoisosaamiseen perustuvia puhtauspalvelukokonaisuuksia sairaala-, hotelli-, myymälä-, porras- ja toimistokohteisiin. Tällä hetkellä asiakkaitamme palvelee yli 1300 alan ammattilaista.

 

Esimiehet varmistavat työntekijöiden jaksamisen ja puhtaan jäljen

 

Meitä kaikkia yhdistää vahva halu ja intohimo olla oman alamme huippuammattilaisia sekä rakkaus työhön, jolla on oikeasti merkitystä. Työntekijämme ovat yrityksemme sielu ja palvelumme kulmakivi. Meillä esimiehet ovat työntekijöitämme varten, sillä me tiedämme, että palvelumme on juuri niin hyvä kuin siivojamme, joka asiakaskohteessa tekee puhdasta jälkeä joka päivä. Esimiesten tärkein tehtävä on varmistaa siivoojiemme jaksaminen ja siten varmistaa asiakkaan laadukas palvelu.

Me haluamme tehdä työtä josta voimme olla ylpeitä!

 

Me Siskon Siivouksella ajattelemme, että siivous on ennen kaikkea palvelua. Uskomme että asiakkaillemme on tärkeää se, että he voivat luottaa kokonaisvaltaisesti ammattiosaamiseemme. Me tiedämme miten tilat pystyvät puhtaina ja edustavina, miten lattiamateriaaliat säilyvät pitkään kunnossa ja pinnat ovat hygieeniset ja turvalliset työskennellä ja palvella omia asiakkaita. Näin säästämme asiakkaamme kustannuksia ja aikaa.

 

Siskon Siivouksen omistaa 100% konsernimme emoyhtiö Domedi Oy. Konsernimme omistuksen jakavat toimitusjohtajamme Terhi Kotkansalo, Siskon Siivouksen perustaja Pasi Hämäläinen ja joukko kotimaisia asiantuntijoita.

PYYDÄ TARJOUS

Meillä ylpeys ja ilo omasta työstä ovat pääsyvaatimuksena!

 

Missiomme on palvella!

 

Haluamme tarjota parasta palvelua, me teemme minkä lupaamme ja annamme työllemme takuun!

 

Käytämme kohteissamme ainoastaan Siskon Siivouksen omaa henkilökuntaa. Näin pystymme varmistamaan palvelumme laadun ja työntekijöidemme ammattitaidon sekä lunastamaan palvelutakuun. Haluamme tällä huolehtia myös työntekijöidemme jaksamisesta.

 

Arvomme
Kunnioitamme
Kuuntelemme
Kiitämme
Kannustamme

 

Olemme sopineet yksinkertaisista arvoista joihin kaikkien työntekijöidemme on helppo sitoutua.

 

Me kunnioitamme ja kuuntelemme, kiitämme ja kannustamme.

Me välitämme aidosti asiakkaistamme ja teemme mitä lupaamme.

Me olemme ylpeitä ja iloisia omasta työstämme ja työkavereistamme.

PYYDÄ TARJOUS

LUE LISÄÄ BLOGISTA