Laadukasta toimistosiivousta Turussa – asiakaskokemus Saipu Oy

Meillä oli ilo aloittaa toimistosiivous yrityksessä Saipu Oy . Asiakkaamme on yksi Suomen suurimpia talotekniikka-alan yrityksiä ja sillä on talotekniikkaurakoinnin asiantuntemusta jo kymmenien vuosien ajalta.

 

Yhteistyö Siskon Siivouksen ja Saipun välillä alkoi alkuvuodesta 2021, kun meidän toimistosiivouksen asiantuntijat aloittivat Saipun Turun toimiston säännöllisen siivouksen.  Yhteyshenkilömme Maaret Fagerström kuvaa yhteistyön Siskon Siivouksen kanssa sujuneen hyvin, siivouksen laatu on ollut tasaista ja hyvää.

 

Miten Siskon Siivouksen palvelut ovat vastanneet odotuksianne ja miten asia on konkretisoitunut arjessanne?

 

Siivouksen laatu on ollut tasaista ja hyvää. Työntekijöiden vaihtuvuus on pientä, mikä on mielekästä meille.

 

Mistä pidätte Siskon Siivouksen palveluissa kaikista eniten?

 

Aikataulut pitävät eikä asioita muuteta jatkuvasti. Toimistolla on ollut alusta asti siistiä ja mahdollisiin reklamointeihin on puututtu ja on korjattu hetimiten.  Huomautukset on otettu vastaan hyvin eikä meidän ole tarvinnut sanoa uudelleen samasta asiasta.

 

Siskon Siivoukset henkilökunta tunnetaan puhtauden erikoisjoukkoina. Olemmeko onnistuneet ratkaista joitain haasteita siivouksessa?

 

Keittiömme lattia on monen edellisen siivousfirman kanssa ollut haasteellinen, koska lattia jää herkästi harmaaksi ja laikukkaaksi pesun jälkeen. Siskon Siivouksen kanssa ongelmaa ei ole ollut kertaakaan 😊.

 

Miten mittaatte onko yhteistyö Siskon Siivouksen kanssa sujunut?

 

Yhteistyö on sujunut mutkattomasti ja hyvin. Kaikki on mennyt niin kuin ollaan sovittu aikoinaan sopimusta tehdessä, siivouksen taso on hyvää, asioihin reagoidaan ja henkilökunta pyritään pitämään samana. Näiden faktojen perusteella suosittelemme yritystä eteenpäin!

 

Tutustu myös aikaisempiin blogijulkaisuihimme:

Ulkoistettu siivous säästää aikaa

Työntekijöiden hyvinvointi mahdollistaa laadukkaat palvelut

 

OTA YHTEYTTÄ

 

Päivystysnumero 029 3400 900 palvelee 24/7 kaikissa yllättävissä puhtauden palveluissa.