ERIKOISSIIVOUS

Siskon Siivouksen erikoissiivoukselta hoituu keikkasiivous! Erikoissiivous keskittyy tilojen perusteellisempaan puhtaustasoon, kuten vaikeastikin saavutettaviin paikkoihin ja erilaista välineistöä vaativiin siivoustehtäviin. Erikoissiivous vaatii huomattavasti enemmän ammattitaitoa ja välineistöä kuin säännöllinen ylläpitosiivous. Jos erikoissiivous tehdään virheellisillä menetelmillä, voi pinnoille tulla pysyviä vaurioita.

 

Palveluita ovat rakennus- ja loppusiivous, suursiivous, aloitussiivous, yläpölyjen poisto, ikkunoiden pesu, peruspesu ja lattioiden vahaus, erikoissiivoukset kuten otsonointi, kalmasiivous, raivaussiivous ja desinfiointisiivous sekä pikatalonmies.

 

Tavoitteenamme on aina tarjota asiakkaille yhdestä paikasta kaikki siivouksen palvelut. Emme ole vielä kohdanneet kohdetta, jota emme olisi pystyneet siivoamaan! Ennen yhteistyön alkua keskustelemme asiakkaan kanssa kattavasti juuri heidän tarpeistaan ja teemme yhdessä palvelusuunnitelmat, jota noudatamme sovitussa aikataulussa ja annamme työllemme aina takuun.

PYYDÄ TARJOUS

Saatte meiltä kaikki rakennusaikaiset ylläpito- ja loppusiivoukset yrityksellenne.

 

Varmistamme, että rakennusaikainen pölynhallinta onnistuu ja rakennuksen tilat ovat puhtaat, kun ne luovutetaan tilaajalle. Otamme vastuun, ettei epäpuhtauksia kulkeudu sisäilmaan.

Me hoidamme yrityksenne ja taloyhtiönne raivaus-, häätö- ja kalmasiivoukset, hajunpoistot, desinfioinnin ja otsonoinnin kunnollisilla välineillä ja vuosien ammattitaidolla.

 

Puhtauden ammattilaisemme ovat koulutettu kohtaamaan erilaiset tilanteet ja asiakaskohteet luottamuksella ja turvallisesti, sekä suojautumaan asianmukaisesti.

Suoritamme asiakkaillemme kertaluonteisia suursiivoustöitä sekä laadimme kokonaisvaltaisen siivoussuunnitelman vuositasolla. Kiinteistön kokonaisvaltainen hoito on pitkällä tähtäimellä aina edullisin ratkaisu.

 

Meillä on resurssit suursiivoukseen sekä pienille että isoille yrityksille ja taloyhtiöille.

Ikkunanpesu yrityksille

Puhtauden erikoisjoukkomme pesevät ikkunat hohtavan puhtaiksi ja meiltä onnistuu myös hankalasti saavutettavien ikkunaruutujen pesut.

 

Siskon Siivoukselta löytyy välineet, työtavat ja osaaminen myös isoihin ikkunanpesu-urakoihin.

Erilaiset toimitilat vaativat ajoittain suursiivouksen, kuten lattioiden peruspesun ja vahauksen tai kokolattiamattojen pesut.

Pikatalonmiehemme auttavat yrityksenne pienissä asennus- ja korjaustöissä sekä hoitavat ulkohommat.

 

Pikatalonmiehillä on omat työvälineet mukana, jotta teidän ei tarvitse hankkia niitä tai osata niiden käyttöä. Asennamme hyllyt, puhdistamme rännit lehdistä ja tiputamme lumet katoilta.

Etsitkö töitä?

Hae töihin Siskon Siivoukselle rekrytointisivuiltamme: rekry.siskonsiivous.fi

HAE TÖITÄ - APPLY FOR A JOB

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ