ERIKOISSIIVOUS

Siskon Siivouksen erikoissiivoukselta hoituu keikkasiivous! Erikoissiivous keskittyy tilojen perusteellisempaan puhtaustasoon, kuten vaikeastikin saavutettaviin paikkoihin ja erilaista välineistöä vaativiin siivoustehtäviin. Erikoissiivous vaatii huomattavasti enemmän ammattitaitoa ja välineistöä kuin säännöllinen ylläpitosiivous. Jos erikoissiivous tehdään virheellisillä menetelmillä, voi pinnoille tulla pysyviä vaurioita. Tämän takia meillä Siskon Siivouksessa on erikoistuttu erikoissiivouksiin; käytämme vain oikeita työtapoja ja -välineitä ja annamme työllemme aina takuun.

 

Erikoissiivouksen yksikköämme kutsutaan myös keikkasiivoukseksi, koska siivoukset eivät ole säännöllisiä ja niiden tarve voi tulla myös yllättäen. Keikkasiivouksen palveluita ovat rakennus- ja loppusiivous, suursiivous, aloitussiivous, yläpölyjen poisto, ikkunoiden pesu, peruspesu ja lattioiden vahaus, erikoissiivoukset kuten otsonointi, kalmasiivous, raivaussiivous ja desinfiointisiivous sekä pikatalonmies. Keikkasiivous hoidetaan aina puhtauden ammattilaisten toimesta.

 

Siskon Siivouksen juuret ovat syvällä rakennus- ja loppusiivouksessa. Tavoitteenamme on ollut kuitenkin aina tarjota asiakkaille yhdestä paikasta kaikki siivouksen palvelut ja olemmekin jatkuvasti laajentaneet palvelutarjontaa. Emme ole vielä kohdanneet kohdetta, jota emme olisi pystyneet siivoamaan! Ennen yhteistyön alkua keskustelemme asiakkaan kanssa kattavasti juuri heidän tarpeistaan ja teemme yhdessä palvelusuunnitelmat, jota noudatamme sovitussa aikataulussa.

PYYDÄ TARJOUS

Uudisrakennuksen ja korjauskohteen siivoukselle asetetaan nykyisin hyvin yksityiskohtaisia puhtausvaatimuksia. Keikkasiivous varmistaa, että rakennuksen aikainen pölynhallinta onnistuu ja rakennuksen tilat ovat puhtaat, kun ne luovutetaan tilaajalle. Otamme vastuun, ettei epäpuhtauksia kulkeudu sisäilmaan.

Aina ei pärjää mopilla ja imurilla ja silloin erikoissiivous tulee apuun. Me hoidamme niin raivaus-, häätö- ja kalmasiivoukset, hajunpoistot, desinfioinnin ja otsonoinnin kunnollisilla välineillä ja vuosien ammattitaidolla. Puhtauden ammattilaisemme ovat koulutettu kohtaamaan erilaiset tilanteet ja asiakaskohteet luottamuksella ja turvallisesti, sekä suojautumaan asianmukaisesti.

Suoritamme asiakkaillemme kertaluonteisia suursiivoustöitä sekä laadimme kokonaisvaltaisen siivoussuunnitelman vuositasolla. Suursiivouksen avulla ylläpitosiivous nopeutuu ja sen kustannukset laskevat. Kiinteistön kokonaisvaltainen hoito on pitkällä tähtäimellä aina edullisin ratkaisu. Meillä on resurssit suursiivoukseen niin pienemmässä kuin isossa mittakaavassa.

Puhtaat ikkunat tuovat valoisuutta ja iloisuutta kaikkiin tiloihin. Puhtauden erikoisjoukkomme pesevät ikkunat hohtavan puhtaiksi ja meiltä onnistuu myös hankalasti saavutettavien ikkunaruutujen pesut. Meillä on välineet myös isoihin ikkunanpesu-urakoihin ja tottakai turvalliset työtavat sen suorittamiseen.

Erilaiset toimitilat vaativat ajoittain suursiivouksen, kuten lattioiden peruspesun ja vahauksen tai kokolattiamattojen pesut.

Pikatalonmiehemme auttavat pienissä asennus- ja korjaustöissä sekä hoitavat ulkohommat. Pikatalonmiehillä on omat työvälineet mukana, jotta sinun ei tarvitse hankkia niitä tai osata niiden käyttöä. Syksyisin puhdistamme rännit lehdistä ja talvella tiputamme lumet katoilta.

Etsitkö töitä?

Hae töihin Siskon Siivoukselle rekrytointisivuiltamme: rekry.siskonsiivous.fi

HAE TÖITÄ - APPLY FOR A JOB

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ