Vaativat erikoissiivoukset

Kokenut erikoissiivousyksikkömme huolehtii puhtaudesta ja turvallisuudesta haastavimmissakin kohteissa ja olosuhteissa. Ymmärrämme jokaisen vaativan kohteen turvallisuus- ja hygieniavaatimukset sekä puhtaanapidon merkityksen asiakkaan prosesseihin.

 

 • Poistamme tehokkaasti yläpölyt ja ymmärrämme niiden yhteyden mm. paloturvallisuuteen.
 • Siivoamme ravintolakeittiöt Oiva-standardien mukaisesti ja tunnemme ravintoloiden puhtauden merkityksen asiakaskokemukseen ja hygieniaan.
 • Varmistamme vaativien teollisuuskohteiden ja koneiden puhtauden. Tunnistamme logistiikka- ja rullakuljettimien säännöllisen siivouksen laiminlyönnistä aiheutuvat riskit.

 

Me autamme – erikoissiivoustiimimme hoitaa vaativatkin siivoukset kustannustehokkaasti, asiakkaan prosessit ja aikataulut huomioiden.

Yläpölyt huonontavat sisäilmaa ja aiheuttavat paloturvallisuusriskin

Yläpölyllä tarkoitetaan korkeille pinnoille, kuten esimerkiksi kattovalaisinten ja ilmastointiputkien päälle kertyvää pölyä.

 

Yläpölyjen poisto parantaa sisäilmaa. Pölyn kertyminen mille tahansa pinnalle vaikuttaa sisäilman laatuun ja on siten terveysriski. Monet pölyt aiheuttavat välittömiä hengitystieoireita, mutta joidenkin pölylaatujen (esimerkiksi homeitiöt) aiheuttamat oireet voivat ilmetä vasta vuosia altistumisen jälkeen.

 

Sähkölaitteiden ja johtojen päälle kertynyt pöly on merkittävä paloturvallisuusriski. Tulipalo syttyy yleensä joko staattisen sähkön aiheuttaman kipinän vuoksi. Vaihtoehtoisesti pöly voi syttyä, kun lämpötila nousee esimerkiksi sähkölaitteen oikosulun vuoksi.

 

Tilojen käytöstä riippuen yläpölyt tulisi poistaa vähintään kerran vuodessa.  Jos yläpölyjä ei puhdisteta säännöllisesti turvallisuusriskit kasvavat ja ylläpitosiivouksen tarve lisääntyy. Yläpölyjen siivouksella voidaan säästää kustannuksia ja investoida puhtaampaan sisäilmaan.

 

Poistamme yläpölyt vaikeistakin kohteista ja ymmärrämme asiakkaan tilojen suojaustarpeen. Asiakkaitamme ovat liiketilat, toimistot, parkkihallit, tuotantotilat, teollisuuskohteet ja koulut. Yläpölyt voidaan poistaa kohteen korkeuden mukaan joko maasta käsin jatkovarren avulla tai henkilönostimella. Suojauksella varmistetaan, että työn aikana putoava yläpöly ei vahingoita asiakkaan prosesseja tai omaisuutta.

 

Imuroimme yläpölyt aina Hepa-suodattimella varustetuilla erikoisimureilla, jotka eivät päästä pölyä takaisin huoneilmaan. Hepa-suodatin poistaa vähintään 99,97 % pölyistä, siitepölyistä, bakteereista ja partikkeleista. Yläpölyjen poisto Hepa-suodattimella varustetulla imurilla vähentää yläpölyjen siivoustarvetta verrattuna pyyhintätekniikkaan. Pinttyneet ja rasvaiset yläpölykertymät voidaan imuroinnin lisäksi tarvittaessa pestä.

 

PYYDÄ TARJOUS YLÄPÖLYJEN PUHDISTUKSESTA
Oiva-siivous

Oiva on terveysviranomaisten kehittämä ja ylläpitämä arviointijärjestelmä, jonka avulla varmistetaan mm. ravintoloiden ja elintarviketuotantolaitosten hygienia- ja turvallisuustaso. Oiva-siivous täydentää ylläpitosiivousta ja ylläpitää hyvää hygieniatasoa.

 

Oiva-standardien mukainen siivous on keskeinen osa elintarvikehuoneistojen toimintaa Suomessa. Ruokaviraston asettamat hygieniatason vaatimukset edellyttävät säännöllistä, perusteellista ja dokumentoitua siivousta, jotta varmistetaan asiakkaiden terveys ja turvallisuus.

 

Siskon Siivouksella on vuosien kokemus Oiva-standardien asettamista vaatimuksista ja hyvän hygieniatason merkityksestä asiakaskokemukseen ja -turvallisuuteen.

 

Käytämme siivouksissa elintarvikehygieniaan soveltuvia siivousaineita ja siivouksia tekee nimetty tiimi, jonka tekijöillä on kattava perehdys työhön. He ymmärtävät mm. pintojen neutraloinnin tarpeen vahvasti emäksisten pesuaineiden käytön jälkeen, jotta saavutetaan optimaalinen ja turvallinen pH-arvo.

 

Teemme Oiva-siivouksen asianmukaisilla välineillä ja aineilla, noudattaen Oiva-standardeja, turvallisuusmääräyksiä ja lisäksi huomioimme asiakkaan toiveet. Suosittelemme Oiva-siivouksia ravintoloille ja leipomoille vähintään kerran vuodessa.

 

Siivoukseen sisältyy muun muassa:

 

 • Kalusteiden ja laitteiden irrotus, jotta laitteiden taustat ja alustat voidaan puhdistaa kaikilta pinnoilta
 • Lattiapintojen tehopuhdistus ja kalusteiden alustat
 • Lattiakaivojen tehopuhdistus
 • Seinien puhdistus
 • Rasvahuuvan ja suodattimien puhdistus
 • Keittiön pinttyneen rasvalian huolellinen poisto
 • Laitteiden ja koneiden syväpuhdistus
 • Nurkkien, kolojen puhdistus
 • Ovien ja ovenkahvojen pesu
 • Tankki- / olutvaraston pesu

 

Käytämme laatuprosessissamme visuaalisten mittareiden lisäksi ATP-pikatestausta sopimuksen mukaan.

PYYDÄ TARJOUS OIVA-SIIVOUKSESTA
Teollisuuskohteiden vaativat erikoissiivoukset

Ammattitaitoiset tekijät huomioivat teollisuus-/ ja logistiikkakohteiden erikoissiivouksissa muun muassa:

 

 • Työvaiheiden oikeaoppisen rytmittämisen, jotta asiakkaan prosessit eivät keskeydy
 • Tekijöiden oikean työturvallisuuden ja riittävän perehdytyksen kohteeseen ja työhön
 • Siivouksen ja puhtauden merkityksen kohteen omien työntekijöiden työturvallisuuteen
 • Suursiivouksien säännöllisen tarpeen ja aktiivisen huolenpidon asiakkaan siivouksen vuosikellosta, jotta asiakkaan laitteet pysyvät kunnossa

 

Siskon Siivouksella on vuosien kokemus määräajoin suoritettavista perussiivouksista, joilla täydennetään ylläpitosiivouksen päivittäistä siivousta. Varmistamme pitkällä kokemuksellamme tuotantonne toimivuuden ja häiriöttömyyden sekä turvalliset olosuhteet työntekijöillenne.

 

Siskon Siivouksella vaativia teollisuuskohteisen asiakkuuksia hoitaa:

 

 • Nimetty ja kokenut tiimi ja esihenkilö, jolla on vuosien kokemus vaativista kohteista
 • Tiimi, jonka tekijät ovat saaneet pitkän perehdytyksen työhön sekä työturvallisuuden huomiointiin

Kuvassa vasemmalta erikoissiivouksen palvelupäällikkö Olukayode ”Kayode” Adebiyi ja palveluesihenkilö Jag Dheer ”Jaga” Bhaskaran

Saatte meiltä kaikki siivouspalvelut ylläpidosta erikoissiivouksiin ja lupauksen, että jokaista yksikköä vetää ja kehittää oman alansa huipputiimi. Noudatamme toiminnassamme elinkaariajattelua ja tavoitteemme on olla asiakkaillemme pitkäaikainen puhtauskumppani.

 

Uskomme, että huolellinen hoito säilyttää kiinteistöjen arvon ja vähentää kalliita korjaustoimenpiteitä ja kustannuksia. Havainnoimme korjausta vaativia kohteita tai muita tilojen puutteita ja raportoimme niistä.

Kysy lisää erikoissiivouksistamme! Tulemme mielellämme kertomaan palveluistamme.

Joanet Schwartz
Myyntipäällikkö

PYYDÄ TARJOUS

LOOKING FOR A JOB? PLEASE GO TO rekry.siskonsiivous.fi

ETSITTEKÖ KUMPPANIA YRITYSSIIVOUKSEEN? OTA YHTEYTTÄ!