Siivouspalvelut Turku

Siskon Siivous tarjoaa yritysten siivouspalvelut Turussa ja lähialueilla luotettavasti ja ammattitaidolla. Kauttamme saat kaikki puhtauden palvelut säännöllisestä ylläpitosiivouksesta erikoissiivouksiin. Siivoamme kaikenlaiset tilat niin pienille, yhden kohteen yrityksille kuin valtakunnallisille, useamman kohteen asiakkaille. Turussa palkkalistoillamme on kasvava joukko paikallisia puhtausalan osaajia.

Räätälöidyt siivouspalvelut vastaavat asiakkaiden tarpeita

Palvelukokonaisuuden sovimme kanssasi juuri teidän tilojen ja käyttötarpeiden mukaan. Ylläpitosiivouksen kohteisiin saa myös suursiivoukset, kuten ikkunoiden pesut ja peruspesut jo palvelusuunnitelmaan kirjattuina. Me pidämme huolen asiakkaamme tilojen kokonaisvaltaisesta puhtaudesta ja viihtyvyydestä, jolloin teidän ei tarvitse miettiä, milloin mitäkin siivouspalveluita tarvitsette. 24/7 siivouspäivystys hoitaa myös yllättävät siivoustarpeet.

Siivouspalvelut hoitaa puhtauden ammattilaiset

Siskon Siivouksella on ammattitaitoa ja kokemusta siivousalalta jo yli 25 vuoden ajalta. Yrityssiivouksen yli 1000 puhtauden ammattilaista pitävät yhtä ja Turun siivoustiimillä on kattavat tukijoukot ja toimiviksi todetut prosessit takana. Kaikki työntekijämme ovat meidän omilla palkkalistoilla, jotta voimme tarjota teille kattavan perehdytysohjelman läpikäyneet ja osaavat siivoojat.

 

Esimiehet hoitavat siivoojien perehdytyksen kohteeseen palvelusuunnitelman mukaisesti ja tarkistavat, että kanssanne sovittu laatu ja siivoustehtävät täyttyvät. Suoritamme myös säännöllisesti kaikissa kohteissa omavalvontaa, jotta mahdollisiin laatuvirheisiin voidaan puuttua välittömästi.

Haluamme olla ylpeitä tekemästämme työstä

Kaikkia Siskon Siivouksen työntekijöitä yhdistää halu tehdä työtä, jolla on merkitystä ja josta voimme olla aidosti ylpeitä. Me teemme, mitä lupaamme ja sovitussa aikataulussa. Esimiehet saa aina kiinni ja reagoimme nopeasti muuttuneisiin tilanteisiin sekä yllättäviinkin siivoustarpeisiin. Tiedämme, että laadukkaat palvelut ovat mahdollisia vain tyytyväisten, motivoituneiden ja koulutettujen työntekijöiden avulla.

Siivouspalveluiden hankinta

Jos siivousyritysten tarjonta on suurta ja oma kumppani on vaikea löytää, löydätte blogistamme neuvoja siivouspalveluiden hankintaan. Osa asiakkaistamme ovat myös ostamassa ensimmäistä kertaa yrityksen siivouspalveluita ja on mukava tutustua asiaan etukäteen ammattilaisten opastamana.

 

Pyydä tarjousta lomakkeemme kautta tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluun puh. 029 3400 900.

Töihin Siskon Siivoukselle? Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä puhtauden erikoisjoukkoihin! Hae töitä rekrytointisivuillamme: https://rekry.siskonsiivous.fi/jobs

HAE TÖITÄ / APPLY FOR A JOB
Kysy lisää palveluistamme Turussa! Tulemme mielellämme kertomaan lisää.
Katja Pusta-Ek
Myyntipäällikkö Turku

040 833 3163

katja.pusta-ek@siskonsiivous.fi

PYYDÄ TARJOUS

OTA YHTEYTTÄ