Siivouspalvelut Tampere

Siskon Siivoukselta saat kaikki siivouspalvelut yrityksille Tampereella ja lähialueilla ammattitaidolla ja luotettavasti. Tarjoamme yrityksille kaikki puhtauden palvelut. Teemme kaikki siivoukset ylläpitosiivouksesta erikoissiivouksiin niin pienissä, yhden kohteen yrityksissä että useamman kohteen valtakunnallisissa yrityksissä.

Siivouspalvelut suunnitellaan asiakkaan tarpeisiin

Räätälöimme aina asiakkaan kanssa juuri heidän tiloihin sopivan palvelukokonaisuuden. Erilaiset tilat ja pinnat sekä tilojen käyttötarkoitukset vaativat erilaiset siivousmenetelmät. Teemme ylläpitosiivousten lisäksi kohteeseenne tarvittavat peruspesut, kuten lattioiden pesun ja vahauksen sekä ikkunoiden pesut. Voimme sopia niistä jo palvelusuunnitelmassa ja kirjata ne vuosikelloon, jotta teidän ei tarvitse huolehtia, millaisia siivouspalveluita milloinkin tarvitsette. Me pidämme aina huolen teidän kohteiden kokonaisvaltaisesta puhtaudesta ja tilojen viihtyvyydestä. Meillä on myös 24/7 siivouspäivystys, joten olemme valmiudessa hoitamaan yllättävätkin siivoustarpeet.

Siivouspalvelut Tampereella siivoojat valmiina töihin
Puhtauden ammattilaiset hoitavat siivouspalvelut

Olemme toimineet yrityssiivouksessa jo yli 25 vuoden ajan. Siivoustiimissämme on Tampereen paikallisia puhtauden ammattilaisia, joiden tukijoukkona on Siskon Siivouksen yli 1000 puhtauden ammattilaista. Kaikki työntekijät ovat omilla palkkalistoillamme ja perehdytämme työntekijämme itse siivoukseen sekä kaikkiin kohteisiin, joten voimme taata teille osaavat siivoojat. Esimiehemme tekevät omavalvontaa tasaisin väliajoin ja varmistavat, että siivous toteutuu asiakkaan kanssa sovitun mukaisesti.

Teemme työtä, josta voimme olla ylpeitä

Siskon Siivouksen erikoisjoukkoja yhdistää halu tehdä merkityksellistä työtä siten, että voimme olla ylpeitä tehdystä työstä. Teemme lupaamamme työt sovitussa aikataulussa ja saat esimiehet aina kiinni. Tärkeintä on tyytyväinen asiakas ja reagoimme nopeasti muuttuviin tilanteisiin sekä yllättäviin puhtauden ongelmiin. Laadukkaiden siivouspalveluiden vahvuus on tyytyväiset työntekijät. Me panostamme työntekijöiden hyvinvointiin sekä heidän osaamiseensa.

Cleaners at Siskon Siivous
Apua yrityssiivouksen hankintaan

Kysy mitä vain siivouksesta tai puhtaudesta ja me autamme! Kun tuntuu, että siivousyritysten määrä on ylivoimainen eikä oikea kumppani löydy paljouden seasta, tutustu neuvoihimme siivouspalveluiden hankintaan blogistamme.

 

Apu löytyy myös silloin, jos mietit siivouksen ulkoistamista tai olet ensimmäistä kertaa yrityssiivousostoksilla. Lähetä meille tarjouspyyntö ja tulemme mielellämme tapaamaan teitä ja keskustelemaan, millaisia puhtauden ratkaisuja meillä on teille tarjota.

 

Pyydä tarjousta lomakkeemme kautta tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluun puh. 029 3400 900.

Töihin Siskon Siivoukselle? Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä puhtauden erikoisjoukkoihin! Hae töitä rekrytointisivuillamme: https://rekry.siskonsiivous.fi/jobs

HAE TÖITÄ

OTA YHTEYTTÄ