yrityssiivous Tampereella

Meiltä yrityssiivous ja kaikki siivouspalvelut yrityksille Tampereella ja lähialueilla luotettavasti. Yli 25 vuoden kokemus ja yli 1300 ammattilaista!

 

Olemme ennen kaikkea palveleva siivousliike Tampereella. Oli yrityksenne pienempi yhden kohteen tai valtakunnallinen useamman kohteen yritys, meiltä saatte kaikki siivouspalvelut ylläpitosiivouksesta erikoissiivouksiin. Emme ole vielä kohdanneet kohdetta, jota emme olisi pystyneet siivoamaan!

 

Palveluihimme kuuluu muun muassa toimistosiivous, myymäläsiivous, keikkasiivous, sairaalasiivous, taloyhtiön siivous, porrassiivous, ravintolasiivous ja rakennussiivous. Meiltä yrityksenne saa myös kaikki erikoissiivouspalvelut, kuten desinfiointisiivous, eritesiivous, yläpölyjen poisto, rakennussiivous ja loppusiivous.

Yrityssiivous ja siivouspalvelut suunnitellaan asiakkaan tarpeisiin

Erilaiset tilat ja pinnat sekä tilojen käyttötarkoitukset vaativat erilaiset siivousmenetelmät. Räätälöimme juuri teidän tiloihin sopivan palvelukokonaisuuden.

 

Teemme ylläpitosiivousten lisäksi kohteeseenne tarvittavat peruspesut, kuten lattioiden pesun ja vahauksen sekä ikkunoiden pesut. Voimme sopia niistä jo palvelusuunnitelmassa ja kirjata ne vuosikelloon, jotta teidän ei tarvitse huolehtia, millaisia siivouspalveluita milloinkin tarvitsette.

Teemme työtä, josta voimme olla ylpeitä

Haluamme tehdä merkityksellistä työtä siten, että voimme olla ylpeitä tehdystä työstä. Esimiehemme tekevät myös säännöllisesti omavalvontaa ja varmistavat, että siivous toteutuu asiakkaan kanssa sovitun mukaisesti.

 

Teemme mitä lupaamme sovitussa aikataulussa ja annamme työllemme palvelutakuun. Korjaamme puutteet 24h sisällä, mikäli laatupoikkeamia tapahtuu.

 

Meiltä saat oman yhteyshenkilösi eli esimiehen tai asiakaspalvelun aina kiinni! Meillä saat myös tilattua kaikki siivouspalvelut omalta yhteyshenkilöltäsi, riippumatta mitä palvelua tarvitset.

Puhtauden ammattilaiset hoitavat siivouspalvelut

Siivoustiimissämme on Tampereen paikallisia puhtauden ammattilaisia, joiden tukijoukkona on Siskon Siivouksen yli 1300 puhtauden ammattilaista.

 

Kaikki työntekijät ovat omilla palkkalistoillamme ja perehdytämme työntekijämme itse siivoukseen sekä kaikkiin kohteisiin, joten voimme taata teille osaavat siivoojat.

 

Laadukkaiden siivouspalveluiden vahvuus on tyytyväiset työntekijät. Lue lisää miten meillä huolehditaan työntekijöistä.

Cleaners at Siskon Siivous

Miten valita paras kumppani yrityssiivoukseen?

Kysy mitä vain siivouksesta tai puhtaudesta ja me autamme! Jos tuntuu, että siivousyritysten määrä on ylivoimainen ja oikeaa kumppania on vaikea löytää, lue blogistamme vinkkimme siihen miten ostaa yrityssiivousta ja miten valita sopivin siivousyritys .

 

Meihin voit olla aina yhteydessä, esimerkiksi soittamalla tai lähettämällä viestiä asiakaspalveluumme tai myyjillemme. Voit myös lähettää tarjouspyynnön koskien yrityssiivousta, myyjämme ovat sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

 

Asiakaspalvelun tavoitat arkisin klo 8-16 numerosta puh. 029 3400 900.

Etsitkö töitä? Looking for a job?

 

Katso avoimet työpaikat / Please click to rekry.siskonsiivous.fi

HAE TÖITÄ

OTA YHTEYTTÄ