Siivouspalvelut Porvoo

Siskon Siivoukselta saat luotettavat ja ammattitaitoiset siivouspalvelut kaiken kokoisille yrityksille Porvoossa ja muulla Itä-Uusimaan alueella. Meiltä saat kaikki siivouspalvelut ylläpitosiivouksesa haastaviinkin erikoissiivouksiin sekä puhtauden lisäpalvelut. Palvelemme sekä pienempiä yrityksiä kuin useamman kohteen valtakunnallisia konserneja. Porvoo tuli osaksi toimintaamme vuonna 2018.

Asiakkaan tarpeisiin räätälöidyt siivouspalvelut

Erilaiset tilat ja niiden käyttötarkoitukset vaativat erilaiset siivousmenetelmät sekä -välineet. Me autamme asiakkaitamme valitsemaan juuri heidän tiloihinsa sopivat palvelut. Teemme aina yhdessä palvelusuunnitelman, mistä näet mitä palvelu sisältää ja toimimme aina sovitun mukaisesti. Säännöllisen ylläpitosiivouksen lisäksi teemme kohteeseen tarvittavat peruspesut, kuten ikkunoiden ja lattioiden pesun sekä vahauksen. Kun ne kirjataan palvelusuunnitelman yhteydessä suoraan vuosikelloon, ei sinun tarvitse huolehtia siivousten erillisestä tilauksesta. Pidämme huolta asiakkaidemme tilojen kokonaisvaltaisesta siisteydestä ja viihtyvyydestä. Kauttamme saa myös kattavat lisäpalvelut ja meillä on 24/7 siivouspäivystys, eli hoidamme myös yllättävät siivoustarpeet nopealla aikataululla.

Siivouspalvelut tekee alan ammattilaiset

Yrityssiivouksesta meillä on kokemusta jo yli 25 vuoden ajalta ja Siskon Siivouksen yli 1000 puhtauden ammattilaista seisovat Porvoon siivoustiimin takana. Toimimme valtakunnallisesti koko Suomessa, toimistot meillä on Helsingissä, Porvoossa, Turussa ja Tampereella. Etsimme jatkuvasti uusia osaajia mukaan toimintaan.

 

Puhtauden erikoisjoukot takaavat laadun

Kaikki työntekijät ovat omilla palkkalistoillamme, joten pystymme perehdyttämällä takaamaan tasalaatuisen työnjäljen ja osaavat siivoojat.

Perehdytämme itse työntekijät uusiin kohteisiin palvelusopimuksen mukaisesti.

Esimiehet tekevät kohteissa jatkuvasti omavalvontaa ja varmistavat siivouksen sujuvan, kuten asiakkaan kanssa on sovittu

Asiakkaamme saavat esimiehet aina kiinni.

Olemme ylpeitä tekemästämme työstä

Tahdomme, että kaikki työntekijämme voivat olla ylpeitä omasta työstään ja työpaikastaan – joka päivä. Me lupaamme vain sen, mitä voimme myös asiakkaalle tarjota ja pysymme sovituissa aikatauluissa. Saat tarvittaessa esimiehet aina kiinni ja pidämme kommunikoinnin avoinna asiakkaiden kanssa. Reagoimme asiakkaan muuttuneeseen tilanteeseen nopeasti ja meiltä saat ratkaisut myös yllättäviin siivousongelmiin. Meille asiakkaan tyytyväisyys on ensisijaisen tärkeää, mikä vaikuttaa myös suoraan työntekijöidemme arvostukseen. Laadukkaat siivouspalvelut ovat mahdollisia osaavien, motivoituneiden ja tyytyväisten työntekijöiden avulla.

Cleaners at Siskon Siivous
Apua siivouspalveluiden hankintaan

Autamme mielellämme sinua yrityksesi siivouspalveluiden selvittämisessä. Olemme myös keränneet blogiimme ammattilaisten vinkkejä siivouspalveluiden hankintaan. Olit sitten ensimmäistä kertaa hankkimassa siivousta tai vaihtamassa siivousfirmaa toiseen, me vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Ota meihin yhteyttä tai lähetä tarjouspyyntö niin tavataan ja keskustellaan, millaisia puhtauden ratkaisuja meillä on sinulle tarjota.

 

Pyydä tarjousta lomakkeemme kautta tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluun puh. 029 3400 900.

Töihin Siskon Siivoukselle? Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä puhtauden erikoisjoukkoihin! Hae töitä rekrytointisivuillamme: https://rekry.siskonsiivous.fi/jobs

HAE TÖITÄ
Kysy lisää palveluistamme Porvoossa! Tulemme mielellämme kertomaan lisää.

 

Hannu Koskinen

Aluepäällikkö Itä-Uusimaa

040 528 8889

hannu.koskinen@siskonsiivous.fi

PYYDÄ TARJOUS

OTA YHTEYTTÄ