Suojauspalvelut

Ammattitaitoiset suojauspalvelut yrityksille

Siskon Siivouksen suojauspalvelut takaavat yrityksellesi ammattitaitoiset suojausasennukset ja kattavan valikoiman jokaiseen tilanteseen sopivia suojaustarvikkeita. Suojauspalvelut vähentävät rakenteille tapahtuvia vaurioita rakennustyömaalla, tapahtumissa, saneerauksissa ja remonteissa. Suojauksen avulla pinnat säilyvät puhtaina ja ehjinä. Ammattitaitoisella suojauksella vältetään maaliroiskeita, lattiapintojen naarmuja, seinien maalipintaan tulevia jälkiä. Myös tilojen valmiit sisustuselementit, kuten lamput, voidaan suojata. Suojauksella on tärkeä merkitys myös työnaikaisessa pölyn hallinnassa, jolloin estetään pölyn kulkeutuminen muihin tiloihin ja ilmastointikanaviin.

Suojauspalvelut kaikkiin tarpeisiin
  • Rakennussuojaus uudis- ja saneerauskohteissa
  • Keskeneräisten rakenteiden suojaus
  • Aukkojen suojaus
  • Pölyn hallinta läpi koko prosessin
  • Osastointi ja alipaineistus
  • Telineiden suojaus
  • Tapahtumasuojaus
Suojauspalveluilla säästät kustannuksissa

Hyvä suojaus säästää kustannuksissa. Palvelumme tarkoitus on välttää ylimääräiset kustannukset suojaamalla pinnat ammattitaitoisesti. Huonosti tehty suojaus voi johtaa lattioiden uusimiseen tai valmiiden pintojen korjaukseen. Oikeaoppinen suojaus pitää yllä työturvallisuutta ja auttaa tapaturmien ehkäisyssä rakenteilla olevassa ympäristössä.

Porraskäytävien suojaus

Kun porraskäytävässä kuljetaan rakentamisen tai remontin aikana, on paljon tilanteita, joissa tarvitaan suojausta ja pölynhallintaa. Siskon Siivouksen asiantunteva suojauspalvelu on erikoistunut suojaamaan tarvittavat pinnat juuri oikeilla materiaaleilla ja mahdollisimman kustannustehokkaasti. Suojauspalvelun ansiosta kulmat, kaiteet, karmit ja portaat pysyvät kunnossa. Saneeraustyömailla työnaikainen pölynhallinta on erityisen tärkeää. Ammattitaitoisen suojaustiimin avulla minimoidaan pölyn kulkeutuminen käytössä oleviin tiloihin.

Suojauspalvelut pölyn ja lian hallinnassa

Suojaus- ja siivouspalveluilla minimoimme remontista syntyvän lian ja pölyn siirtymisen muihin tiloihin. Osastointi, eli väliseinien asentaminen, mahdollistaa työskentelyn remontoitavan alueen ulkopuolella. Alueen jakamisen ansiosta lika ja pöly eivät leviä remontoitavan alueen ulkopuolelle. Osastointi tuo työturvallisuutta remontoitavan tilan muille työntekijöille, remontoinnin pölyävissä vaiheissa. Voimme tehdä väliseiniin oven juuri haluamaanne paikkaan. Ovi mahdollistaa helpon kulkemisen ja sen tiivis sulkemismekanismi estää pölyn ja lian kulkeutumisen eri tilojen välillä. Yleensä osastointi ei ei itsessään riitä ja tilojen pölynhallinnassa käytetään alipaineistusta. Siinä korjattava tila alipaineistetaan ympäröiviin tiloihin verrattuna, jolloin ilma virtaa puhtaasta tilasta korjattavaan tilaan. Pöly ei silloin leviä puhtaisiin tiloihin ja likainen ilma ohjataan haluttuun paikkaan. Osastoinnilla ja suojauksella pyritään myös estämään pölyn kulkeutuminen ilmastointikanaviin.

Suojauksen lisäksi kaikki siivouspalvelut

Siskon Siivouksella on 25 vuoden kokemus rakennussiivouksesta. Ammattitaitoinen tiimimme suunnittelee ja toteuttaa kokonaisvaltaisesti siivouksen ja suojauksen kohteeseen koko projektin ajalle. Pidämme tilat siisteinä ja puhtaina ennen suojausta, suojauksen aikana, suojauksen jälkeen sekä hoidamme loppusiivouksen. Ennen suojausta pinnat puhdistetaan siten, että suojaukset pysyvät kiinni turvallisesti eivätkä jätä pintoihin jälkiä. Suojatuissa tiloissa liikkuminen on myös turvallista, kun niiden siisteydestä huolehtivat puhtausalan ammattilaiset. Hyvin hoidettu rakennusaikainen siivous ja suojaus säästää myös loppusiivouskustannuksissa. 

Kysy lisää suojauspalveluista! Tulemme mielellämme kertomaan lisää.

 

Carl Jahn

Myyntipäällikkö

040 776 6396

carl.jahn@siskonsiivous.fi

Mauri Nyyssönen

Palveluesimies

040 7767119

mauri.nyyssonen@siskonsiivous.fi

OTA YHTEYTTÄ

LOOKING FOR A JOB? GO rekry.siskonsiivous.fi