fbpx

Rakennussiivous ja loppusiivous

 

Rakennusten loppusiivous

Rakennusraivaus

Työmaa-aikainen siivous

Rakennustyömaan logistiikkapalvelut

Saneeraustyömaiden pölynhallinta ja siivous

Puhtaanapidon tavoitteet

Uudisrakennuksen ja korjauskohteen siivoukselle asetetaan nykyisin hyvin yksityiskohtaisia puhtausvaatimuksia. Puhtaustason toteutumiseen vaikuttaa oleellisesti se, miten rakentamisvaiheen aikana on onnistuttu pölynhallinnassa.  Siskon Siivouksen rakennussiivouksen tavoitteena on varmistaa, että rakennuksen tilat ovat puhtaat, kun ne luovutetaan tilaajalle ja käytön aikana ei sisäilmaan kulkeudu epäpuhtauksia, jotka ovat peräisin rakennusvaiheesta. Rakennustyö voidaan luokitella kahteen puhtausluokkaan P1 ja P2.

Rakennussiivous ja loppusiivous ovat kuuluneet Siskon Siivouksen palvelutarjontaan sen perustamisesta alkaen ja siivoamme 25 vuoden ammattitaidolla!

Perusvaatimukset rakennussiivous

Työnaikaisessa siivouksessa käytetään karkean jätteen poistossa suurtehoimuria tai lastaa ja hienopölysuodattimella varustettua imuria. Tilat osastoidaan mahdollisuuksien mukaan, jolla estetään pölyn leviäminen.

Toimintakoesiivous tehdään ennen kuin ilmanvaihdon laitteiden suojaukset voidaan poistaa ja toimintakokeet aloittaa. Toimintakoesiivouksen jälkeen pinnoilla ei ole hienojakoista rakennuspölyä, kuten puu-, betoni- tai kipsipölyä, joka voi nousta ilmaan kosketuksen tai ilmavirran mukana. Pintoja suojaavat muovit ja pahvit on poistettu. Tämän vaiheen jälkeen tiloissa voidaan tehdä vain pölyämättömiä töitä.

Loppusiivous tehdään, kun rakennustyöt ovat täysin valmiit

Loppusiivouksessa tilat puhdistetaan siten, että tilat ovat loppuasiakkaalle käyttövalmiit vastaanoton jälkeen. Pinnoilla ei ole näkyvää likaa, kuten roskia, irtolikaa, pölyä, kiinnittynyttä likaa tai tahroja.  Loppusiivouksessa myös ei-näkyvissä olevat pinnat kuten sähköarinat ja alakattojen yläpinnat puhdistetaan. Imurointi tehdään hienopölysuodattimella (hepa) varustetulla imurilla. Kovien ja sileiden pintojen puhdistuksessa käytetään lisäksi nihkeäpyyhintää. Kaikki pinnat puhdistetaan rakennusmateriaalien valmistajien ohjeiden mukaisesti puhtaaksi pölystä ja tahroista. Puhdistus- ja hoitoaineina käytetään kohteessa käytettyjen materiaalien valmistajan ohjeiden mukaisia aineita.

Siskon Siivouksen rakennussiivouksen ammattilaiset

Siskon Siivouksen ammattitaitoisilla esimiehillä ja ohjaajilla on kahdenkymmenen vuoden kokemus vaativista ja isoista rakennussiivouskohteista, jotka olemme aina hoitaneet loppuun ajallaan ja ilman sanktioita. Tunnemme ajantasaiset työsuojelumääräykset, kuulumme tilaajavastuun piiriin ja huolehdimme työntekijöidemme osaamisesta ja ammattitaidosta. Meillä on väkeä ja välineitä niin suuriin kuin pieniinkin rakennuskohteisiin. Siskon Siivouksen rakennussiivouksessa työskentelee päivittäin 150 hlöä.

Kaikki Siskon Siivouksen rakennussiivouksen työntekijät käyvät kattavan perehdytysohjelmamme läpi ja ovat omilla palkkalistoillamme. Näin pystymme aina varmistamaan siivoojiemme osaamisen ja ammattitaidon sekä ylläpitämään hyvää työilmapiiriä tiimeissämme. Meille on tärkeää, että teemme sen minkä lupaamme ja olemme ylpeitä omasta työstämme!

Kysy lisää rakennus- ja loppusiivouksistamme! Tulemme mielellämme kertomaan lisää.

 

Carl Jahn

Myyntipäällikkö

040 776 6396

carl.jahn@siskonsiivous.fi

PYYDÄ TARJOUS

OTA YHTEYTTÄ