Tutustu puhtauden erikoisjoukkoihin – Paula Haanpää, kehitysjohtaja

Paula nauttii saadessaan kehittää Siskon Siivouksen henkilöstön osaamista ihmisläheisessä ja monikulttuurisessa ympäristössä.

 

Keväällä Siskon Siivouksen kehitysjohtajana aloitti ammattiaineiden opettaja Paula Haanpää vastuualueenaan Siskon tyttöjen ja poikien osaamisen kehittäminen. Paulalla on laaja osaaminen siivousalalta perehdytyksestä, kouluttamisesta, uusien kohteiden starttaamisesta ja ympäristöasioista.

 

MITÄ TYÖSI PITÄÄ SISÄLLÄÄN?

 

Siskon Siivouksella olen kehittänyt kattavaa perehdytys- ja koulutusohjelmaa, jonka kaikki uudet työntekijät käyvät läpi. Jokaiselle työntekijälle räätälöidään lisäksi oma koulutuspolku, meille on tärkeää, että halukkailla on mahdollisuus kouluttautua ja edetä työssään. Koulutuksessa apuna on Vuolearning-koulutusalusta, jonne on luotu verkkokursseja, jotka on helppo suorittaa ajasta ja paikasta riippumatta. Verkkokurssien luomisen lisäksi perehdytän yhdessä esimiesten kanssa kaikki uudet työntekijät sekä toimistolla että omissa siivouskohteissa. Lisäksi meillä järjestetään työntekijöillemme paljon erilaisia koulutuksia, kuten maksuttomia suomen kielen kursseja.

 

MISTÄ PIDÄT ENITEN TYÖSSÄSI?

 

Työssäni tykkään erityisesti ihmisten kanssa työskentelystä monikulttuurisessa ympäristössä, asiakkaista ja työntekijöistä. Saan hyödyntää laajaa kokemustani alalta, kuten erilaisten siivouskohteiden toiminnantason osaamista, laajaa yhteistyöverkostoa ja pedagogista osaamista. Minua motivoivat bisneksen kehittäminen ja kasvutavoitteet.

 

MIKÄ ON SISKON SIIVOUKSESSA PARASTA?

 

Siskon Siivouksessa arvostan ihmisläheisyyttä ja eteenpäin menemistä. On hienoa saada olla mukana Siskon Siivouksen kasvutarinassa!

 

MITÄ TEET VAPAA-AJALLASI?

 

Olen luonnonläheinen koti-ihminen. Minulla on suuri kansainvälinen perhe, jonka kanssa pidän tiiviisti yhteyttä. Ydinperheen lisäksi perheessäni on asunut viisi ulkomaalaista nuorta, joiden kautta olen saanut myös ihania lapsenlapsia. Vapaa-aikana opiskelen fytoterapiaa ja maalaan ikoneja. Ympäristöarvot ovat minulle todella tärkeitä ja ammennan luonnosta energiaa.

 

KUVAILE ITSEÄSI KOLMELLA SANALLA

 

Aito, ahkera ja luotettava.

 

MIKÄ ON SUPERVOIMASI?

 

Supervoimani on sinnikkyys. Mottoni on ollut jo yli 25 vuotta, että asioilla on tapana järjestyä paremmin tai huonommin, ennemmin tai myöhemmin. On hyvä muistaa, että asiat järjestyvät aina.

 

Lue lisää työntekijätarinoita Siskon tytöistä ja pojista.

 

Haluatko olla mukana rakentamassa Suomen parasta puhtausalan työpaikkaa? Hae meille töihin.

 

Jos sinulle heräsi kysyttävää tai haluat saada tarjouksen siivouksesta omalle työpaikallesi, ota yhteyttä p. 029 3400 900 tai oheisella yhteydenottolomakkeella.