fbpx

Myymäläsiivous ja ravintolasiivous

Siskon Siivouksen myymäläsiivous ja ravintolasiivous keskittyy tilojen turvalliseen puhtauteen sekä tilojen viihtyvyyteen kaikille niitä käyttäville.

Puhtaus on puoli ruokaa

Me Siskon Siivouksella tiedämme, että yksi tärkeistä kriteereistä, jonka perusteella asiakas valitsee kaupan ja ravintolan jossa asioi, on siisteys. Varsinkin keittiön sekä liha- ja kalaosaston siisteys kertoo paljon kaupan tai ravintolan laadusta ja luo mielikuvaa puhtaasta, hygieenisestä elintarvikeosaamisesta.

Puhtaanapidon tavoitteet

Siskon Siivouksen tavoitteena on saavuttaa kaupan ja ravintolan toiminnalle, sekä asiakkaille, edustava ja asiakaselämystä vahvistava puhtaustaso ja ylläpitää sitä. Puhtaus on tärkeää kussakin tilassa eri syistä. Toimivuus on aina ensisijaisen tärkeää, mutta myös edustavuus ja viihtyisyys sekä turvallisuus ja terveellisyys lukeutuvat siivoustyön tavoitteisiin. Me Siskon Siivouksella pidämme huolta, että lattiat ovat puhtaat ja kestävät asiakasvirtojen kulutusta. Keräämme pölypallerot lattioilta ja varmistamme, että puhtaat lasipinnat houkuttelevat katsomaan sisään. Meiltä saa myös ammattitaitoiset tiskarit, jotka huolehtivat, että tilojen lisäksi myös astiat ovat hohtavan puhtaita. Tiloihin laaditaan palvelusuunnitelma, jonka avulla ne pysyvät aina edustavina ja myyvinä.

Puhtaanapidon tavoitteet

Me Siskon Siivouksella huolehdimme, että kosketuspinnat tulevat puhtaaksi noudattamalla aseptista työjärjestystä ja asiakkaat sekä oma henkilökunta voivat olla turvallisella mielellä.  On myös ensisijaisen tärkeää, että pinnat, jotka joutuvat kosketuksiin pakkaamattoman elintarvikkeen kanssa, ovat hygieeniset eli vahingollisia mikrobeja ei esiinny haitallisin määrin.

Jotta sovittu puhtaustaso saavutetaan, siivoojan tulee käyttää tilojen puhdistukseen oikeanlaisia puhdistusmenetelmiä, -välineitä, -aineita ja -koneita.

Siskon Siivouksen myymälä- ja ravintolasiivoojan perusedellytykset

Jokainen Siskon Siivouksen työntekijä ymmärtää puhtaanpitopalvelun merkityksen osana asiakkaiden kokonaispalvelua. Siivojamme hallitsevat elintarvikehygienian perusteet, ymmärtävät infektioiden leviämistavat, käsihygienian merkityksen ja hallitsevat aseptisen työskentelytavan. Laadun varmistuksessa me käytämme visuaalisten mittareiden lisäksi myös ATP-pikatestausta.

Oiva-hymiöt kertovat elintarviketurvallisuudesta

Oiva on järjestelmä, jossa elintarvikevalvonnan tulokset tuodaan kuluttajien tietoon. Tarkastustulokset julkaistaan Oiva-raportteina internetissä. Oivaraportissa arvioidaan hymynaamoin yritysten elintarviketurvallisuutta. Kun Oiva hymyilee, ovat asiat kuluttajan kannalta hyvin. Elintarvikevalvontatietojen julkistamisesta säädetään elintarvikelaissa. Siskon Siivous on siivousalan yrityksenä huomioinut Oivan asettamat vaateet siivouspalveluun.

Oiva-hymiöt kertovat elintarviketurvallisuudesta

Siskon Siivouksen myymälä- ja ravintolasiivousyksikkö on kouluttautunut ja läpikäynyt tarvittavat, kattavat Oivakoulutukset. Oiva-arvioinneissa kaupoissa ja ravintoloissa tarkastetaan aina poikkeuksetta tilojen sekä laitteiden päivittäiset puhtaanapidot sekä suursiivoukset. Siskon Siivouksen palvelukuvauksissa ja työntekijöiden perehdytyksissä on huomioitu, että tilat (keittiö, elintarvikkeiden käsittelytilat, asiakas-, myynti-, varasto-, vastaanotto-, astianpesutilat) ja pinnat (seinät, lattiat, katto, työtasot) noudattavat elintarvikehygieniavaateita sekä käytettävät työmenetelmät ja välineet ovat näihin tehtäviin ja tiloihin soveltuvia. Siskon Siivous tarvittaessa opastaa myös asiakkaitaan elintarvikehygienia- ja tuoteturvallisuusasioissa.

Kysy lisää myymälä- ja ravintolasiivouksistamme! Tulemme mielellämme kertomaan lisää.

 

Mia Blanc

Myyntipäällikkö

0500 507 634

mia.blanc@siskonsiivous.fi

PYYDÄ TARJOUS

OTA YHTEYTTÄ