fbpx

Kotisiivous

Kotisiivous tehdään konsernimme kotipalveluihin erikoistunut Toimivan kodin kautta.

Anna meidän tehdä arjestasi helpompaa ja kauniimpaa

Kotisiivous mahdollistaa helpomman arjen. Meiltä saat säännölliset ja kertaluontoiset kodinhoitotyöt pääkaupunkiseudulla joustavasti oman tarpeesi mukaan. Sitoutuneet, luotettavat ja vakituiset siivoojamme tekevät arjestasi helpompaa ja kodistasi puhtaan. Kauttamme saat myös ikkunanpesut sekä erikoissiivoukset, kuten huonekalujen pesut, otsonoinnit sekä remontti- ja raivaussiivoukset.

KOTISIIVOUS
SOPIMUSSIIVOUS 39,50 €/H
KERTASIIVOUS 45 €/H

MIN. AIKA 2 H

Haluatko apua kerran kuussa, viikossa tai vaikka pientä apua joka päivä? Luotettavat, taitavat ja vakituiset kotisiivoojamme siivoavat kotisi, kastelevat kukkasi ja auttavat vaatehuollossa.

 

Siivousajan lisäksi veloitamme 0,5 h matkakulun.

IKKUNOIDEN PESU 20 €/IKKUNA

MINIMIVELOITUS 120 €

Puhtaat ikkunat kirkastavat koko kodin ilmeen. Ammattitaitoiset ikkunanpesijämme pesevät ikkunasi hohtavan puhtaiksi, myös hankalasti saavutettavissa olevat ruudut.

ERIKOISTYÖT alk. 40 €/H

MINIMIVELOITUS 120 €

  • Muutto- ja suursiivous
  • Otsonointi
  • Peruspesu ja vahaus
  • Huonekalujen pesut
  • Raivaussiivous
  • Häätöasuntojen siivous
  • Kalmasiivous
  • Remonttisiivous
  • Lumenpudotus
  • Räystäskourujen puhdistus
TUNNETHAN ALV 0% MAHDOLLISUUDEN?

Voit ostaa siivous- ja kotipalvelujamme arvonlisäverottomana, jos toimintakyky on alentunut esimerkiksi iän, vamman tai sairauden takia. Palveluntarve voi olla jatkuvaa tai tilapäistä.

 

Toimiva Koti on rekisteröitynyt sosiaalipalveluiden tuottaja rekisteriin, joka antaa meille oikeuden tehdä sosiaalihuollon kirjallisen palvelusuunnitelman ja myöntää alvittoman hinnan. Toimintakykyarvio tehdään yhdessä asiakkaan kanssa maksuttomassa palvelukartoituksessamme.

 

Siivous- ja kotipalvelun alv 0% hinnat ovat 32 €/henkilötyötunti. Minimiveloitus on 2 työtuntia. Alvittomat hinnat ovat myös kotitalousvähennyskelpoisia.

KOTISIIVOUS ON KOTITALOUSVÄHENNYSKELPOISTA

Meiltä ostetuista palveluista saat vähentää 50 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta.

 

Vähennettävän määrän omavastuu on 100 euroa kalenterivuodessa. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. Kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa enintään 2 400 euroa/henkilö. Myös vanhemmille ostettu kotipalvelu on kotitalousvähennyskelpoista.

Kysy lisää kotisiivouksistamme! Tulemme mielellämme kertomaan lisää.

 

Paula Kauranne
Myyntipäällikkö
040 777 9369

PYYDÄ TARJOUS