Kodinomaisten hotellihuoneiden siivousta ammattitaidolla – Asiakaskokemus Hiisi Homes

Siskon Siivous on ollut vahvasti tukemassa Hiisi Homesin kasvutarinaa sen alkuajoista asti.

Hiisi Homes & Hotels on vuonna 2017 Vihdissä perustettu kasvava perheyritys, joka tarjoaa koteja tilapäistarpeeseen sekä kodikkaita hotellihuoneita jo yli 10 paikkakunnalla. Paikallisuudesta, kodikkuudesta ja huumorista ammentava yritys toivottaakin asukkaansa leikkisästi tervetulleeksi painumaan Hiiteen. Lisätietoa Hiisi Homesista löytää osoitteesta hiisihomes.fi.

Hiisi Homesin resurssipäällikkö Päivi Lapveteläinen on ollut hyvin tyytyväinen Siskon Siivouksen ratkaisukeskeiseen asiakaspalveluun sekä työntekijöidemme ammattitaitoon.

MILLAINEN TEIDÄN LÄHTÖTILANTEENNE OLI ENNEN SISKON SIIVOUSTA?

Hiisi Homes on kasvuyritys, toimintamme ollessa aluksi pienimuotoista, meillä oli omat siivoustyöntekijät. Toiminnan kasvaessa katsoimme järkevämmäksi ulkoistaa siivouspalvelut. Etsimme kumppania, jolla olisi kokemusta kalustettujen asuntojen ja kodinomaisten hotellihuoneiden siivoamisessa.

Lyhyen etsimisen jälkeen löysimme kotisivunne ja päädyimme ottamaan teihin yhteyttä, koska teillä oli osaamista juuri meidän tarpeisiimme. Näin yhteistyömme alkoi.

MIKÄ ON OLLUT SUURIN ERO ENTISEEN PALVELUNTUOTTAJAAN JA MEIHIN?

Ammattitaito. Kodinomaisten asuntojen ja hotellihuoneiden siivouksessa on tärkeää olla huolellinen ja tarkka. Työntekijänne ovat ammattitaitoisia, joten laatuvaatimuksemme on helppo toteuttaa teidän kanssanne.

MISTÄ OLETTE PITÄNEET KAIKISTA ENITEN MEIDÄN PALVELUSSAMME?

Täytyy sanoa, että teidän asiakaspalvelunne on todella laadukasta. Puheluihin vastataan nopeasti, palvelu on joustavaa ja ystävällistä. Ongelmatilanteet korjataan pikimmiten ja niistä on voitu keskustella hyvässä hengessä. Palautteet otetaan aina vastaan ystävällisesti ja niihin reagoidaan heti. Teemme yhteistyötä päivittäin, puhelimitse ja sähköpostilla.

Olemme yhdessä kehittäneet toimintaamme teidän esihenkilöidenne kanssa. Olemme saaneet teiltä paljon asiantuntevaa apua ja neuvontaa esimerkiksi hotellihuoneiden siivouksessa. Se on ollut iso apu ja hieno ele teiltä. Henkilökunta pysyy teillä aika pitkälti samana, he osaavat meidän konseptimme ja tekevät työnsä hyvin mikä on etu puolin ja toisin. Iso kiitos siitä!

MILLAISIA UUDISTUKSIA MEIDÄN YHTEISTYÖMME AIKANA ON TEHTY JA MITEN NE OVAT VAIKUTTANEET TEIDÄN ARKEENNE?

Meillä on paljon asuntoja ja emme ehdi niissä käymään säännöllisesti. Työntekijöidenne päivittäisistä raporteista saamme tärkeää tietoa asuntojen kunnosta. Esimerkiksi, miltä asunto näyttää, onko siellä korjaamisen tarpeita, onko jotain mennyt rikki tai puuttuuko jotain. Ne ovat todella tärkeitä tietoja meille, jotta voimme pitää asunnot kunnossa ja viihtyisinä. Tämä on ollut hieno uudistus.

MILLAISIIN KONKREETTISIIN ASIOIHIN TE KIINNITÄTTE HUOMIOTA, ETTÄ TYÖ ON TEHTY HYVIN?

Henkilökuntamme käy säännöllisesti auditoimassa asuntoja. Käynneillä tarkistamme muun muassa onko astiat puhtaat ja siististi hyllytetty ja sängyt pedattu siististi, eli onko siivoustyö tehty palvelukuvauksen mukaisesti. Myös asukkaat jättävät palautetta, joista on kiva lukea, että asunnoista välittyy puhdas fiilis.

MITEN MEIDÄN PALVELUMME ON HELPOTTANUT TEIDÄN ELÄMÄÄNNE?

Kun tiedämme, että asunto ovat kunnossa ja siivous on tehty palvelukuvausten mukaisesti, voimme huoletta vuokrata asuntoa eteenpäin. Siivoukseen käytettävä aika on yhdessä mitoitettu, mikä mahdollistaa sen, että työntekijällä on riittävästi aikaa työnsä huolelliseen tekemiseen.

MIKÄ ON OLEELLISIN ASIA MINKÄ TAKIA SUOSITTELISIT MEITÄ?

Siivoukset toteutuvat ajallaan ja lupausten mukaisesti. Siivoustyön ammattilaisten kanssa on helppo keskustella ja kehittää toimintaa.

– Hiisi Homes resurssipäällikkö, Päivi Lapveteläinen


Tutustu myös aikaisempiin blogijulkaisuihimme:

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ – MEILTÄ KAIKKI PUHTAUSPALVELUT YRITYKSILLE!

Voit aina myös soittaa asiakaspalveluumme 029 3400 900.