Yhdessä enemmän – Earth Hour After Work

Ihana työyhteisömme kokoontui koko konsernin voimin Earth Hour After Work -tapahtumaamme perjantaina 30.3.2019. Vietimme yhdessä aikaa, söimme ympäristöystävällistä ruokaa ja seurustelimme ilmastoteemaisissa tunnelmissa.

Halusimme tarjota työntekijöillemme unohtumattoman tapahtuman, missä he voivat tutustua paremmin monikulttuuriseen työyhteisöömme. WWF:n Earth Hour ilmastotapahtuma osui samoihin aikoihin after workin kanssa, joten näimme siinä hyvän tilaisuuden osallistua tapahtumaan omalla tavallamme ja kasvattaa työntekijöiden tietoa ympäristöystävällisyydestä ja ilmastomme tilasta.

 

 

 

Tarjolla oli teemaan sopivaa ruokaa sekä ekologista kuohuviiniä.

 

Earth Hour after work oli Siskon Siivouksen ja Toimivan Kodin vuoden kolmas työntekijätapahtuma. Aikaisempia after workeja olivat tammikuussa pidetty Fun Day at Work afterit sekä Ystävällinen after work helmikuussa. Teemoissa olemme halunneet tuoda esiin yhdessä tekemistä ja hyvää yhteishenkeä. Tarjoiltavat ovat tietenkin olleet teemaan sopivat ja niin myös tunnelma!

Meillä Siskon Siivouksella ovat ympäristöasiat tärkeitä ja pyrimme toimimaan aina mahdollisimman ympäristöystävällisesti.