Siivouspalvelut yritykselle

Yritysten osaava ja kokonaisvaltainen yhteistyökumppani siivouspalveluissa jo 30 vuotta. Teemme, mitä lupaamme ja annamme työllemme takuun.
Olemme luotettava
ja monipuolinen kumppani
Luomme asiakkaan kanssa yhdessä yksilöidyn palvelusuunnitelman, mitä noudatamme ja teemme siivouspalvelut sovitussa aikataulussa. Teemme itse laadunvalvontaa kohteissa ja pidämme asiakkaiden kanssa säännöllisesti kohdepalavereja. Kaikki siivouspalvelut saatte tilattua helposti oman yhteyshenkilönne kautta.
Palvelullamme on kasvot ja olemme aina tavoitettavissa
Kaikki työntekijämme ovat omaa henkilökuntaamme. Perehdytämme heidät itse ja tutut siivoojat osaavat talon tavat. Esimiehemme ovat nopeasti tavoitettavissa ja siivouspäivystys on auki aina 24/7.
Annamme palveluillemme
takuun
Reagoimme nopeasti niin asiakkaiden toiveisiin kuin yllättäviin tilanteisiin. Palvelutakuumme mukaisesti korjaamme puutteet 24h sisällä, mikäli laatupoikkeamia tapahtuu. Teemme työmme siten, että voimme olla siitä ylpeitä – joka päivä!

Miksi toimistosiivous Siskon Siivoukselta?

Ammattitaitoiset siivoojat
Luomme asiakkaan kanssa yhdessä yksilöidyn palvelusuunnitelman, mitä noudatamme ja teemme siivouspalvelut sovitussa aikataulussa. Teemme itse laadunvalvontaa kohteissa ja pidämme asiakkaiden kanssa säännöllisesti kohdepalavereja. Kaikki siivouspalvelut saatte tilattua helposti oman yhteyshenkilönne kautta.
Koulutettu henkilöstö
Meillä jokainen työntekijä saa kattavan perehdytyksen työhön ja kaikilla kokoaikaisilla työntekijöillä on koulutussuunnitelma, joka johtaa ammatilliseen tutkintoon. Vuoden 2024 loppuun mennessä jokaisella esihenkilöllä ja ohjaajalla on ammattitutkinto ja työturvallisuuskortti.
Sama, tuttu siivooja
Toimistonne siivouksen hoitaa sama siivooja. Sairauspoissaolomme ovat pienet. Poissaolojen ajaksi meiltä löytyy perehdytetty sijainen työhön.
Oma yhteyshenkilö
Saatte oman yhteyshenkilön, johon voi ottaa yhteyttä asiassa kuin asiassa ja hänet tavoittaa helposti.
Kaikki siivouspalvelut samasta paikasta
Meiltä saatte kattavan valikoiman siivouspalveluita lisäpalveluineen yhden luukun taktiikalla.
Palvelu- ja laatutakuu
Korjaamme mahdolliset virheet 24 h sisällä. Lisäksi teemme säännölliset laadunvalvonnat, jotta varmistumme laadusta.

Palvelut

Ylläpitosiivoukset ovat säännöllisesti, esimerkiksi päivittäin tehtäviä puhtautta ja siisteyttä ylläpitäviä siivouksia.

Tule meille töihin!

Come work with us!

Siskon Siivouksen toiminta kasvaa jatkuvasti ja etsimme joukkoomme siivoojia sekä muita puhtauden ammattilaisia. 

Helppo ja toimiva toimistosiivous Siskon Siivoukselta

Meillä on ison talon resurssit, mutta pienen talon palvelutaso. Meidät tavoittaa helposti ja asioihin reagoidaan nopeasti. Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon jo tänään!

Asiakaskokemuksia Siskon
Siivouksesta

“Suosittelen Siskon Siivouksen palveluja laadun tasaisuuden ja reagointinopeuden vuoksi erityisesti vastaavanlaisiin organisaatioihin kuin me olemme, mutta myös muille toimintaympäristöille. Olemme saaneet hyvää palvelua, kiitos siitä!”

Maaret Fagerström
Saipu Oy

“Suosittelen Siskon Siivouksen palveluja laadun tasaisuuden ja reagointinopeuden vuoksi erityisesti vastaavanlaisiin organisaatioihin kuin me olemme, mutta myös muille toimintaympäristöille. Olemme saaneet hyvää palvelua, kiitos siitä!”

Maaret Fagerström
Saipu Oy

Siskon Siivous – laadukasta siivouspalvelua yrityksille jo 30 vuotta

Vuonna 1994 perustettu Siskon Siivous on kulkenut pitkän matkan rakennusten loppusiivouksia tekevästä yrityksestä monipuolisesti ja kattavasti kaikki siivouspalvelut yrityksille tarjoavaksi puhtausalan moniosaajaksi.

Työntekijämme ovat yrityksemme sielu ja palvelumme kulmakivi. Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta, huolehdimme heidän hyvinvoinnista ja koulutuksesta. Ja siksi meille halutaan töihin ja meillä viihdytään. Tyytyväiset työntekijät takaavat myös siivouksen laadun.

Missiomme on palvella!

Haluamme tarjota parasta palvelua, me teemme minkä lupaamme ja annamme työllemme takuun!

Käytämme kohteissamme ainoastaan Siskon Siivouksen omaa henkilökuntaa. Näin pystymme varmistamaan palvelumme laadun ja työntekijöidemme ammattitaidon sekä lunastamaan palvelutakuun. Haluamme tällä huolehtia myös työntekijöidemme jaksamisesta.

Arvomme

  • Kunnioitamme
  • Kuuntelemme
  • Kiitämme
  • Kannustamme
  • Kehitämme

Olemme sopineet yksinkertaisista arvoista joihin kaikkien työntekijöidemme on helppo sitoutua.

Me kunnioitamme ja kuuntelemme, kiitämme ja kannustamme.
Me välitämme aidosti asiakkaistamme ja teemme mitä lupaamme.
Me olemme ylpeitä ja iloisia omasta työstämme ja työkavereistamme.

Siskon Siivouksen blogi

Vältä ongelmat, valitse laatu – toimistosiivous Siskon Siivoukselta

Etsitkö toimistoosi ammattitaitoista siivousyritystä huolehtimaan sen puhtaudesta? Oletko pettynyt nykyisen tai edellisen siivousfirman toimintaan ja haluat löytää paremman vaihtoehdon? Siivouksen laatu on huonoa? Siivooja ei saavu paikalle, vaikka pitäisi? Vastuuhenkilöä ei saa kiinni? Reklamaatioihin ei reagoida?

Siivous on työtä, johon kiinnitetään huomiota vasta silloin, kun se ei toimi. Epäpuhdas toimisto aiheuttaa seurauksia toimistossa työskenteleville. Ihmiset eivät viihdy työpaikalla, sisäilmaongelmat lisääntyvät, sairauspoissaolot lisääntyvät ja työn tuottavuus heikkenee.

Näistä ongelmista huolimatta ammattitaitoisesta toimistosiivouksesta ei haluta maksaa. Valitaan halvin mahdollinen tekijä, joka yleensä tarkoittaa myös kouluttamattomia siivoojia, huonoja asiakassuhteita, epärehellisyyttä ja huonolaatuista työnjälkeä.

Kokonaisvaltainen toimistosiivous-palvelu takaa puhtaan toimiston
ja sujuvan arjen

Varmista, että sinun toimistosi on juuri niin puhdas kuin haluat ja siivouspalvelu sujuu ilman turhaa energian ja ajan haaskausta – valitse Siskon Siivous!

Tarjoamme ammattitaitoista, kokonaisvaltaista toimistosiivousta pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella sekä kumppaniverkostomme kautta valtakunnallisesti. Normaali toimiston ylläpitosiivous sisältää teidän tarpeisiinne räätälöidyn puhtauspalvelukokonaisuuden.

Siivouspalvelun lisäksi meiltä saa kattavasti siivoukseen liittyvät lisäpalvelut helposti samasta paikasta, mm. toimistoemännän palvelut, kukkien kastelut, kokouskahvitukset, kahvitarvikkeet, aamupuuron keittämiset, muuttopalvelut, huonekalujen kasauspalvelut, pikatalonmiestyöt, kuten lamppujen vaihdot ja taulujen kiinnitykset, hygieniatuotteet, kuten paperit, saippuat ja roskapussit sekä mitä muita palveluita vain toivotte.

Teemme yhdessä kanssanne teille vuosikellosuunnitelman, johon määritellään ajankohdat suursiivouksille, ikkunanpesuille yms.

Siivouksen ulkoistus meille tarkoittaa aidosti siivouksen ulkoistusta pitkäaikaiselle kumppanille, joka ajattelee kiinteistöä ja tiloja elinkaarimallilla. Pidämme tilat puhtaana, huolehdimme vuosikellosiivouksien sopimisesta proaktiivisesti ja raportoimme kaikesta tiloihin liittyvistä korjausehdotuksista yms. Puhtaat pinnat pidentävät kiinteistön ikää ja vähentävät korjaustarvetta eli kustannuksia.

Siivouspalvelut yrityksille valtakunnallisesti

Toimistomme löytyvät Helsingistä, Tampereelta, Turusta ja Porvoosta, mutta palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti. Tarjoamme kattavat valtakunnalliset siivouspalvelut luotettavan kumppaniverkostomme avulla, joka ulottuu Hangosta Rovaniemelle. Teemme yhteistyötä paikallisten, luotettavien ja hyvät laatukriteerit täyttävien yritysten kanssa. Tällä varmistamme korkeatasoisen palvelun kaikille asiakkaille ympäri Suomen. Palvelun laadun ja yhdenmukaisuuden takaavat asiakkuusjohtajamme, jotka seuraavat palvelun toteutusta ja ylläpitävät Siskon Siivouksen toimintaperiaatteita kaikissa toimipisteissä.
Irene Parviainen

Asiakkuusjohtaja

Valtakunnalliset asiakkuudet

040 833 3911
irene.parviainen@siskonsiivous.fi

Usein kysytyt kysymykset – toimistosiivous

Palvelut

Toimistosiivous

Puhdas, raikas ja hygieeninen toimisto parantaa toimistossa työskentelevien ihmisten viihtyvyyttä ja työtehoa sekä vähentää sairauspoissaoloja ja pysäyttää tarttuvat taudit.

Tarjoamme kokonaisvaltaista ja juuri teidän tarpeisiinne räätälöityä toimistosiivousta ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella.

Porrassiivous

Taloyhtiöiden ja yrityskiinteistöjen porrastilojen ja yleisten tilojen ylläpitosiivous takaa puhtaat, siistit, viihtyisät ja fyysisesti turvalliset tilat niiden asukkaille ja käyttäjille.

Huolehdimme porrastilojen ja muiden yleisten tilojen puhtaudesta ja turvallisuudesta kokonaisvaltaisesti ja teidän tarpeidenne mukaisesti.

Myymäläsiivous

Tilojen siisteys on asiakkaanne silmissä yksi tärkeimpiä kriteerejä myymälän tai kaupan valinnassa. Puhtaus ja hygieenisyys on erittäin tärkeää ja viestii myös ammattitaidostanne.

Saavutamme kaupan toiminnalle sekä asiakkaille edustavan ja asiakaselämystä vahvistavan puhtaustason ja ylläpidämme sitä tunnollisesti.

Ammattimainen ote tekemiseen

“Otatte työnne ja asiakkaanne vakavasti ja haluatte tehdä työnne hyvin, kaikilla on ammattimainen ote tekemiseen. Siivouksen ulkoistus on iso taloudellinen investointi, mutta kanssanne se on oikeasti kannattanut.


Arki on helpompaa, kun joku muu siivoaa ja saa tulla puhtaaseen myymälään. Nyt omat myyjämme saavat oikeasti keskittyä omaan työhönsä, asiakkaiden palvelemiseen ja myymiseen.”


Lasse Anttila
K-Market kauppias

Kolme myymälää Varsinais-Suomessa

Yhteistyön mutkattomuus ja hyvä siivouksen taso

“Yhteistyömme toimistosiivouksessa on sujunut mutkattomasti ja hyvin. Kaikki on mennyt niin kuin ollaan sovittu aikoinaan sopimusta tehdessä. Siivouksen taso on hyvää, asioihin reagoidaan, henkilökunta pyritään pitämään samana ja entiset haasteet toimistossa eivät ole kanssanne ongelmia. Suosittelemme teitä eteenpäin!”


Maaret Fagerström
Saipu Oy

Sitoutuminen, asiakas-palvelu ja tasalaatuisuus

“Ostamme Siskon Siivoukselta kohteisiimme varhaiskasvatuksen puolelle määräaikaisia siivouspalveluja. Asiakaspalvelu on hyvää ja laatupoikkeamat on hoidettu nopeasti, kehitysideat toiminnan varmistamiseksi on otettu hyvin vastaan. Asiakaskuntamme on herkkää antamaan palautetta, siksi palveluntuottajan reagointinopeus on tärkeää.


Suosittelen Siskon Siivouksen palveluja laadun tasaisuuden ja reagointinopeuden vuoksi erityisesti vastaavanlaisiin organisaatioihin kuin me olemme, mutta myös muille toimintaympäristöille. Olemme saaneet hyvää palvelua, kiitos siitä!”


Erja Hammarén

Puhtauspalveluasiantuntija

Helsingin kaupunki

Helppous keskustella asioista

“Asiakaspalvelu on ollut laadukasta ja joustavaa. Siivouksen jälki on hyvää ja asiakastyytyväisyyteen panostetaan oikeasti. Muutoksista, koskivat ne aikatauluja tai työtoiveita, on helppo keskustella. Siivoukset toteutuvat ajallaan ja reklamaatioihin reagoidaan heti. Taloyhtiön tiloissa näkee selkeästi eroon entiseen, paikat pysyvät kunnossa.”


Susanna Kanttura
Hallituksen puheenjohtaja
As Oy Raision Viheriäistentammi

Asiakaspalvelu

Avoinna:

ma-pe klo 8-16

Rekrytointi / Recruitment

rekrytointi@siskonsiivous.fi

Kaikki avoimet työpaikat voit löytää alta. Tarvittaessa ota yhteyttä rekrytointiin sähköpostitse.

You can find all open positions below. If you have any questions, contact recruitment via email.

Ota yhteyttä!

Pyydä tarjous tai kysy lisää! Täytä ja lähetä oheinen lomake, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

 

Huomaathan, että löydät kaikki avoimet työpaikkamme tämän linkin kautta. Hyväksymme vain hakemukset, jotka on vastaanotettu rekrytointijärjestelmämme kautta.

You can find all open positions via the link. Please note we only accept applications received through our recruitment system.

© 2024 Siskon Siivous Oy